Incassotalent

Incassotalent gezocht voor onze vestiging in Apeldoorn

Voor onze opdrachtgevers kun jij het verschil maken!

Niets is vervelender voor onze klanten dan wanneer zij niet betaald krijgen voor de door hun geleverde producten of diensten. Samen met je collega’s zie jij het als je grootste uitdaging om het geld toch geïncasseerd te krijgen. Dit doe je door per situatie te beoordelen wat de beste incassostrategie is, waarbij jouw creativiteit goed van pas komt. Je adviseert de klant en komt samen tot de beste keuze. In dit werk wordt je uitgedaagd, is je behaalde resultaat heel tastbaar en leer je veel. Een werkdag vliegt voorbij.

Wie zijn wij?

Wij zijn AGIN Pranger. Een incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor met 4 kantoren en een gezellige groep collega’s met allemaal hetzelfde doel. Samenwerken om vorderingen te innen voor onze opdrachtgevers. We werken in een boeiende branche waar geen dag hetzelfde is. We hebben een gevarieerde opdrachtgeversportefeuille waarin we telkens worden uitgedaagd om doormiddel van creatieve oplossingen, strategisch en commercieel inzicht het beste resultaat te behalen. Dit uiteraard allemaal binnen de juridische kaders. Dus zoek je een uitdaging? Die hebben wij wel!

Noem ons no nonsense, nuchter, maar wat ons typeert is ons enthousiasme om vorderingen te innen voor onze opdrachtgevers. Dat doen we door kwaliteit te leveren, successen te behalen en verwachtingen van opdrachtgevers te overtreffen!

Wat zoeken wij?

Wij zoeken nieuwe collega’s die net zo enthousiast zijn om voor onze klanten geld te incasseren als wij dat zijn. Je achtergrond of opleiding speelt wel mee, maar veel belangrijker is het enthousiasme voor de functie en je vaardigheden. Wij hebben momenteel diverse leuke functies open staan zoals:

  • Assistent incassospecialist
  • Incassospecialist (starter en ervaren)
  • Vestigingsmanager

In welke functie je ook start, er wordt altijd met een goed inwerkprogramma in je geïnvesteerd om je alles te leren. Wij horen graag voor welke functie jij jezelf geschikt acht, de kans is groot dat een van de openstaande functies bij jouw wensen aansluit. Informeer naar de mogelijkheden en neem direct contact met ons op. Je kunt ons bellen op 088-123 4 123 of stuur je motivatie en CV naar hr@aginpranger.nl ter attentie van Anouk Stoffers.

Tot snel!

Er dient een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) afgegeven te worden. Een test en een referentiecheck kunnen onderdeel uit maken van de selectieprocedure.

Online sollicitatie incassotalent
*verplichte velden