Incassobureau Assen

Binnen vijf minuten een incassotraject starten.

Heeft u een relatie, klant of instelling verschillende aanmaningen gestuurd, maar nog geen betaling ontvangen? AGIN Pranger is een incassobureau gevestigd in Assen met jarenlange ervaring met incassotrajecten. Onze professionals werken doelgericht en zijn vriendelijk, maar dwingend als dat nodig is. Dien uw zaak eenvoudig online in of neem telefonisch contact op met onze vestiging in Assen. Na het indienen van uw zaak, gaan we vaak nog dezelfde dag voor u aan slag!

Zaak Indienen 055 588 9833

De stappen van het incassotraject

Stap 1: indienen zaak

Via onderstaande button dient u eenvoudig online uw zaak in. Zodra we uw aanmelding ontvangen, sturen we u een bevestigingsmail en vragen u eventueel om aanvullende stukken aan te leveren. Beschikken we over alle benodigde documenten? Dan maken we een dossier aan en starten we dezelfde dag nog met het incassotraject.

Stap 2: innen schulden

Onze incassospecialisten stellen de debiteur op de hoogte van het incassotraject en verzoeken hem vriendelijk, maar dwingend om tot betaling over te gaan. Gaat de schuldenaar over tot betaling? Dan stellen we u hier altijd direct van op de hoogte. Daarnaast kunt u de laatste ontwikkelingen altijd zelf volgen door in te loggen in uw online dossier.

Stap 3: afsluiten zaak

Vaak worden de openstaande bedragen voldaan en kunnen we de zaak binnen veertien dagen afsluiten. Gaat de schuldenaar niet over tot betaling? Dan zijn er verschillende vervolgtrajecten mogelijk. Zo kunt u een deurwaarder inschakelen. Onze juridische professionals voorzien u graag van advies over de beste vervolgstappen.

Service van incassobureau AGIN Pranger in Assen

Door onze professionals in te schakelen voor een incassotraject, profiteert u altijd van de volgende voordelen:

Altijd een vast contactpersoon

24/7 online dossiers inzien

Jarenlange ervaring met incassotrajecten

Andere vestigingen van AGIN Pranger

Naast onze vestiging in Assen, vindt u ons in de volgende plaatsen:

  • Incassobureau Hengelo (Assen)
  • Incassobureau Heerenveen
  • Incassobureau Apeldoorn

Veelgestelde vragen over Incassobureau AGIN Pranger in Assen

Bieden jullie naast incassodiensten ook andere diensten aan?

Ja. AGIN Pranger is een gerechtsdeurwaarderskantoor waar naast gerechtsdeurwaarders, incassospecialisten werken. Dit betekent dat wij ook deurwaarders voor u kunnen inzetten. Daarnaast bieden we diensten aan als debiteurenbeheer, herincasso en incasso. U vindt hier meer informatie over op de pagina ‘Onze diensten’ .

Wat gebeurt er als de debiteur niet betaalt?

Als de schuldenaar na meerdere aanmaningen nog niet heeft betaald, kunt u besluiten om een deurwaarder in te schakelen. De deurwaarder kan een gerechtelijk traject starten en via de rechter de debiteur dwingen om te betalen.

Op welke manier werkt AGIN Pranger?

Onze incassospecialisten proberen altijd om de debiteur zo snel mogelijk, zonder onnodige kosten te maken, te laten betalen. Lage kosten: niet alleen voor u, maar ook voor de schuldenaar. We leveren maatwerken en proberen de situatie altijd zo goed mogelijk in te schatten.