Ruim 65 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Maatwerk
Hoog resultaat

Incassobureau Assen

Binnen 5 minuten een incassotraject starten bij AGIN Pranger Assen

Dien uw zaak online in en we starten direct met uw aanvraag.

Heeft u een zakenrelatie, klant of instelling verschillende aanmaningen gestuurd, maar nog geen betaling ontvangen? AGIN Pranger Assen is een incassobureau met jarenlange ervaring in verschillende incassotrajecten. Onze adviseurs werken doelgericht en zijn vriendelijk, maar rechtvaardig. Via de onderstaande buttons dient u uw zaak online in of neemt u telefonisch contact op met onze vestiging in Assen. Wilt u liever even langskomen? U bent van harte welkom op de Oude Hoofdvaartsweg 1 in Assen. Na het indienen van uw zaak, gaan we vaak nog dezelfde dag voor u aan slag!

Zaak Indienen 0592 390 390

De stappen van het incassotraject bij AGIN Pranger Assen

Bent u benieuwd welke stappen we bij AGIN Pranger in Assen nemen tijdens het incassotraject? We leggen het graag voor u uit:

Stap 1: indienen zaak

Via de onderstaande button dient u eenvoudig uw zaak online in. Zodra we uw aanvraag ontvangen, sturen we u een bevestigingsmail en vragen we eventueel om aanvullende stukken aan te leveren. Beschikken we over alle benodigde documenten? Dan maken we een dossier aan en starten we dezelfde dag nog met het incassotraject.

Stap 2: innen schulden

Onze incassospecialisten stellen de debiteur op de hoogte van het incassotraject en verzoeken diegene vriendelijk doch dwingend om tot betaling over te gaan. Gaat de schuldenaar over tot betaling? Dan stellen we u hier direct van op de hoogte. Daarnaast volgt u de laatste ontwikkelingen altijd zelf door in te loggen in uw online dossier.

Stap 3: afsluiten zaak

Meestal worden openstaande bedragen voldaan en sluiten we de zaak binnen veertien dagen. Gaat de schuldenaar niet over tot betaling? Dan zijn er verschillende vervolgtrajecten mogelijk. Een optie is het inschakelen van een deurwaarder van AGIN Pranger. Onze juridische professionals voorzien u graag van advies over de beste vervolgstappen.

AGIN Pranger in Assen inschakelen als incassobureau

U geniet van de onderstaande voordelen wanneer u de professionals van AGIN Pranger in Assen inschakelt:

Bij AGIN Pranger Assen heeft u altijd dezelfde contactpersoon

Uw persoonlijke dossier is altijd online toegankelijk

We hebben jarenlange ervaring met incassotrajecten

AGIN Pranger opereert in heel Nederland

AGIN Pranger is hét professionele incassobureau in Assen. We nodigen u graag uit aan de Oude Hoofdvaartsweg 1 in Assen. Wilt u kennismaken of de mogelijkheden van uw zaak bespreken? We ontmoeten en adviseren u graag!

De kantoren van AGIN Pranger:

We voeren niet alleen incasso-opdrachten uit in en rondom de plaatsen waar we gevestigd zijn; ons werkgebied strekt zich uit door heel Noord- en Midden-Nederland. Ook in de grote steden als Amsterdam, Utrecht, Groningen en Arnhem zijn we veelvuldig actief.

Veelgestelde vragen over AGIN Pranger in Assen

Wat doet een incassobureau?

Een incassobureau zorgt ervoor dat onbetaalde rekeningen worden geïncasseerd, door in contact te komen met de schuldenaar. We verzoeken diegene om binnen een afgesproken termijn de rekening(en) te betalen.

Wanneer schakel ik een incassobureau in?

U schakelt een incassobureau in wanneer de schuldenaar de rekening(en) niet binnen de betaaltermijn betaalt. Vaak sturen opdrachtgevers nog een of meerdere aanmaningen, om de schuldenaar nog een kans te geven. Lukt dit niet? Dan helpt een incassobureau met de vordering van het bedrag.

Hoelang duurt een incassotraject?

Over het algemeen duurt een incassotraject ongeveer 3 maanden. Vaak schrikken schuldenaars van een bericht van het incassobureau, waardoor ze de rekening(en) snel betalen. In het geval er een betalingsregeling wordt afgesproken, duurt het incassotraject langer dan gewoonlijk.

Op welke manier werkt AGIN Pranger Assen?

Onze incassospecialisten proberen de debiteur zo snel mogelijk te laten betalen, zonder onnodige kosten te maken voor zowel de opdrachtgever als de schuldenaar. We leveren maatwerk en proberen de situatie altijd zo goed mogelijk in te schatten.

Wat gebeurt er als de debiteur niet betaalt?

Als de schuldenaar na meerdere aanmaningen nog niet betaalt, schakelt u een deurwaarder in. De deurwaarder start een gerechtelijk traject en dwingt de debiteur via de rechter om te betalen.

Bieden jullie naast incassodiensten ook andere diensten aan?

AGIN Pranger in Assen is een incassobureau en gerechtsdeurwaarderskantoor. Dit betekent dat we ook deurwaarders in dienst hebben. Daarnaast schakelt u ons in voor debiteurenbeheer, (her)incasso of een van onze andere diensten.

Kantoorgegevens Assen

Telefoonnummer

Adres:
Oude Hoofdvaartsweg 1, 9405 CA Assen

E-mailadres: