Ruim 65 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Maatwerk
Hoog resultaat

Deurwaarder Groningen

Deurwaarder Groningen

Heeft u een deurwaarder nodig in Groningen? Wij staan voor u klaar

Heeft u te maken met een debiteur die na verschillende aanmaningen niet overgaat tot betaling? Schakel dan de ervaren gerechtsdeurwaarders van AGIN Pranger in. Onze deurwaarders in de regio Groningen beschikken over jarenlange ervaring, werken efficiënt en hebben oog voor de belangen van alle betrokken. We zijn gespecialiseerd in maatwerk. Dit ziet u terug in de door ons opgestelde incassostrategie.

Dankzij de deurwaarders van AGIN Pranger weet u zeker dat u snel krijgt waar u recht op heeft. Dien uw zaak eenvoudig in via de onderstaande button of neem direct contact op met ons kantoor in Assen, nabij Groningen. We ontdekken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Zaak Indienen

088 123 4 123

Zo werken onze gerechtsdeurwaarders in regio Groningen

Stap 1. Dagvaarding

Soms ontvangt u geen reactie van een debiteur of is hij het niet eens met de openstaande schuld. In dat geval kan een gerechtsdeurwaarder van AGIN Pranger een gerechtelijk traject voor u starten. Hierbij nodigt de gerechtsdeurwaarder de debiteur uit om voor de rechter te komen. Gaat de schuldenaar niet in verweer? Dan spreekt de rechter een toewijzend vonnis uit. Als de debiteur in beroep gaat, zullen onze juridische specialisten dit verweer voor u behandelen.

Stap 2. Uitreiken van het vonnis

Als de rechter u gelijk geeft, zal de gerechtsdeurwaarder het vonnis persoonlijk langsbrengen bij de schuldenaar. Juridisch spreken we dan van het betekenen van het vonnis. De debiteur heeft dan nog twee dagen om de openstaande schuld te voldoen. Mocht de schuldenaar niet betalen, dan gaat de gerechtsdeurwaarder over tot de laatste stap: beslag leggen op waardevolle bezittingen.

Stap 3. Betaling afdwingen

Is de schuldenaar na ontvangst van het vonnis niet overgegaan tot betalen? Dan legt de gerechtsdeurwaarder beslag op een deel van het inkomen of de waardevolle bezittingen van de schuldenaar. Op deze manier dwingen we de schuldenaar om toch over te gaan tot betaling. AGIN Pranger is gespecialiseerd in het incasseren van vorderingen in deze fase. U kunt er dus van uit gaan dat we ons maximaal inspannen om de schuld voor u te innen.

De service van deurwaarder AGIN Pranger in regio Groningen

Altijd een vaste contactpersoon

24/7 toegang tot uw online dossier

Maximale inspanning om de schuld voor u te innen

AGIN Pranger opereert in heel Nederland

De kantoren van AGIN Pranger:

We voeren niet alleen opdrachten uit in en rondom de plaatsen waar we gevestigd zijn; ons werkgebied strekt zich uit door heel Noord- en Midden-Nederland. Ook in de grote steden als Amsterdam, Utrecht, Groningen en Arnhem zijn we veelvuldig actief.

Veelgestelde vragen over deurwaarder AGIN Pranger regio Groningen

Werken er uitsluitend deurwaarders bij AGIN Pranger?

Nee, naast gerechtsdeurwaarders werken er incassospecialisten bij AGIN Pranger. Dit betekent dat u ons ook kunt inschakelen als incassobureau. Onze incassospecialisten proberen altijd eerst zonder tussenkomst van een rechter een oplossing te vinden met de schuldenaar.

Wat is een gerechtelijk traject?

Als de schuldenaar weigert te betalen, start u via een gerechtsdeurwaarder een gerechtelijk traject. Hierbij vraagt de deurwaarder de rechter om een uitspraak te doen over de zaak. Als de rechter in uw voordeel beslist, geeft dit de gerechtsdeurwaarder de mogelijkheid om de debiteur te dwingen om te betalen, bijvoorbeeld door beslag te leggen op een deel van het inkomen of de waardevolle bezittingen.

Wat is de werkwijze van AGIN Pranger?

Schakelt u AGIN Pranger in, dan weet u zeker dat we maatwerk leveren. Dit houdt in dat we een incassostrategie opstellen gebaseerd op uitgebreid onderzoek van de situatie. Hierbij houden we rekening met de belangen van zowel de schuldeiser als de schuldenaar. Ook brengen we de draagkracht van de schuldenaar in kaart. Zo creëren we een oplossing die voor iedereen haalbaar is.