Ruim 65 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Maatwerk
Hoog resultaat

Deurwaarder Utrecht

Deurwaarder Utrecht Worden uw facturen niet betaald?

Onze deurwaarders starten een gerechtelijk traject en boeken daadwerkelijk resultaat.

Heeft u een deurwaarder nodig in Utrecht? Wij staan voor u klaar

Wanbetalers zijn helaas onderdeel van het ondernemersvak. En sommigen weigeren zelfs na meerdere aanmaningen en een incassotraject om te betalen. Dit is een lastige situatie die vaak door middel van een gerechtelijk traject moet worden opgelost. Daar helpen de deurwaarders van AGIN Pranger u graag bij. Wij starten het gerechtelijk traject en na de uitspraak van de rechter nemen we ook de invorderingstaak op ons. Zo heeft u zo min mogelijk last van het proces en krijgt u toch waar u recht op heeft. U mag er bovendien van uitgaan dat we werken binnen de maatschappelijke kaders en dus zowel uw belangen als die van de debiteur in gedachten houden. Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons of start het traject meteen en dien uw zaak digitaal in.

Zaak Indienen

088 123 4 123

Onze werkwijze bij een gerechtelijk traject

In enkele gevallen weigert de debiteur om zelfs na een incassotraject over te gaan tot betaling. Dan kan een gerechtelijk traject via een gerechtsdeurwaarder uitkomst bieden. Over het algemeen verloopt een dergelijk traject zo:

Stap 1: we beginnen het traject

U wilt dat de debiteur betaalt en wij kunnen u daarbij helpen. We starten, na indiening van uw digitale zaak, een gerechtelijk traject. Zo’n traject gaat altijd samen met een dagvaarding en zetten we pas in als een incassotraject niet tot de betaling heeft geleid. Als de schuldenaar niet in verweer gaat, dan spreekt de rechter normaliter een toewijzend vonnis uit. Gaat de schuldenaar wel in verweer, dan volgt een zaak en doet de rechter uitspraak na het verweer.

Stap 2: verloop verweer en betekenen vonnis

Geeft de rechter u gelijk, dan moet het vonnis persoonlijk bij de debiteur langsgebracht worden. Dat doet een deurwaarder voor u en noemen we het betekenen van een vonnis. Vanaf dit moment heeft de schuldenaar twee dagen om de schuld te voldoen, voor er verdere stappen worden ondernomen. Heeft u na deze twee dagen nog geen betaling ontvangen, dan laat de deurwaarder beslag leggen op goederen van de debiteur.

Stap 3: beslaglegging goederen debiteur

Doorgaans kiest men ervoor om bezittingen in beslag te nemen en die te veilen om uw facturen te voldoen. Het is echter ook mogelijk dat besloten wordt om een percentage van het inkomen in te laten houden. Onze transparante werkwijze binnen de maatschappelijke kaders zorgt ervoor dat we zowel voor u als voor de schuldenaar tot de beste oplossing komen. Dien uw zaak in via onderstaande button en krijg snel waar u recht op heeft.

AGIN Pranger deurwaarders in Utrecht en omgeving

Kiest u ervoor de gerechtsdeurwaarders van AGIN Pranger in te schakelen, dan profiteert u altijd van:

Een vast aanspreekpunt gedurende uw zaak

24/7 inzage in uw online dossier

Gerechtsdeurwaarders met vele jaren ervaring

AGIN Pranger is werkzaam in heel Nederland

De kantoren van AGIN Pranger:

We voeren niet alleen opdrachten uit in en rondom de plaatsen waar we gevestigd zijn; ons werkgebied strekt zich uit door heel Noord- en Midden-Nederland. Ook in de grote steden als Amsterdam, Utrecht, Groningen en Arnhem zijn we veelvuldig actief.

Veelgestelde vragen over AGIN Pranger

Zijn jullie alleen een deurwaardersbureau?

U kunt AGIN Pranger ook inschakelen bij minnelijke trajecten, debiteurenbeheer en herincasso. Ook bij reguliere incassotrajecten zijn we uw partner. U vindt meer informatie over onze diensten op onze dienstenpagina.

Wat zijn ambtelijke werkzaamheden?

Ambtelijke werkzaamheden omvatten de wettelijk omschreven handelingen van een deurwaarder. Zaken als advies over wat te doen bij een minnelijk traject noemen we niet-ambtelijke taken.

Tot hoever terug kan ik schulden laten vorderen?

Wilt u een schuld die verder in het verleden ligt toch terug laten vorderen? We kijken graag samen met u of dit mogelijk is. Het hangt namelijk af van de aard van de vordering of we hem kunnen heropenen. Neem hiervoor contact met ons op en we adviseren u over uw situatie.