Ruim 65 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Maatwerk
Hoog resultaat

Incassobureau Amsterdam

Incassobureau Amsterdam

Heeft u meerdere malen aanmaningen verstuurd, maar heeft de schuldenaar nog steeds uw openstaande facturen niet betaald? Wij van AGIN Pranger staan voor u klaar. Dankzij onze doelgerichte aanpak kunnen we veel debiteuren alsnog tot betaling over laten gaan. We werken hierbij altijd binnen de maatschappelijke kaders en houden dus zowel uw belangen als die van de debiteur in gedachten. Te weten komen wat we op korte termijn voor u kunnen betekenen? Dien uw zaak online in of neem telefonisch contact op met onze specialisten. We voorzien u altijd van gratis, gedegen advies.

Zaak Indienen 088 123 4 123

De werkwijze van AGIN Pranger; stap voor stap

Stap 1: dien uw zaak in

Om direct een incassotraject te starten, klikt u op onderstaande button ‘Zaak indienen’. Invullen duurt slechts 5 minuten. Zodra we uw aanvraag binnen hebben, controleren we alle gegevens en sturen we u een bevestigingsmail. Mogelijk vragen we u om extra stukken aan te leveren voor een zo volledig mogelijk dossier. Als alles compleet is en we uw dossier hebben aangemaakt, starten we dezelfde dag nog met een incassotraject.

Stap 2: uw schulden innen

De eerste stap is het op de hoogte stellen van de debiteur. Onze incassospecialisten verzoeken de debiteur op vriendelijke, maar dwingende toon om over te gaan tot betaling. Betaalt de debiteur uw openstaande factuur, dan stellen we u hiervan op de hoogte. In uw online dossier volgt u de laatste ontwikkelingen op de voet en weet u altijd wat de laatste status van uw zaak is. Doorgaans zien we dat veel debiteurs overgaan tot betaling.

Stap 3: zaak afsluiten

In de praktijk merken we dat veel debiteuren de betaling voldoen en we zaken gemiddeld binnen 2 weken kunnen afsluiten. Gaat de debiteur niet over tot betaling, dan zijn er andere mogelijkheden. Bijvoorbeeld het inschakelen van een deurwaarder en een gerechtelijk traject starten. Ook hierbij staat AGIN Pranger voor u klaar. We voorzien u van gedegen juridisch advies en helpen u aan een fijne afhandeling van de zaak.

Een incassobureau in Amsterdam nodig? AGIN Pranger!

Betrouwbare en ervaren incassospecialisten, kennis van zaken en een vriendelijke, doch dringende toon naar debiteurs toe: dát is waar AGIN Pranger voor staat. Kiest u voor de incassoservice van AGIN Pranger in Amsterdam en omgeving, dan kunt u bovendien rekenen op uitstekende service en:

Gerechtsdeurwaarders en incassospecialisten onder één dak

Altijd up-to-date van uw zaak via uw eigen online dossier

Uw belangen, maar ook die van de debiteur in gedachten

AGIN Pranger opereert in heel Nederland

De kantoren van AGIN Pranger:

We voeren niet alleen incasso-opdrachten uit in en rondom de plaatsen waar we gevestigd zijn; ons werkgebied strekt zich uit door heel Noord- en Midden-Nederland. Ook in de grote steden als Amsterdam, Utrecht, Groningen en Arnhem zijn we veelvuldig actief.

Veelgestelde vragen over incassobureau AGIN Pranger

Wat kost het inschakelen van een incassobureau?

Wat het kost om uw zaak op te pakken, kunnen we niet zonder berekening zeggen. De totale kosten zijn namelijk afhankelijk van enkele factoren, waaronder het verschuldigde bedrag. Door een digitale berekening te maken, weet u direct wat u bij de schuldenaar in rekening kunt brengen. U betaalt de kosten van een incassobureau namelijk niet zelf. We tellen onze kosten op bij het verschuldigde bedrag.

De debiteur heeft na het incassotraject nog niet betaald. Kan ik ook bij jullie terecht?

Natuurlijk. We zijn namelijk ook werkzaam als gerechtsdeurwaarders. We helpen u graag bij het starten van een gerechtelijk traject wanneer de schuldenaar uw facturen nog niet heeft betaald. Op die manier zorgen we ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.

Wat kan ik doen als een debiteur niet betaalt?

In sommige gevallen betaalt een debiteur niet; ook niet na herhaaldelijke verzoeken van een incassobureau. Als dit gebeurt, dan kunt u ervoor kiezen een gerechtelijk traject te starten. Uw zaak wordt dan door de rechter bekeken en hij spreekt een vonnis uit. Beide partijen dienen zich aan die uitspraak te houden. Beslist de rechter in uw voordeel, dan mag de gerechtsdeurwaarder beslag leggen op bezittingen of inkomsten van de schuldenaar.

Wat is de werkwijze van AGIN Pranger?

We vermijden onnodige kosten door de schuldenaar zo snel mogelijk te laten betalen. Dit werkt tweezijdig, want de kosten blijven voor u en de schuldenaar zo laag mogelijk. Iedere zaak is maatwerk en daarom hanteren we een maatwerk-werkwijze. We bekijken uw dossier en bepalen welke handelingen het succesvolste zullen zijn.