Incassobureau Amsterdam

Incassobureau Amsterdam

Heeft u meerdere malen aanmaningen verstuurd, maar heeft de schuldenaar nog steeds uw openstaande facturen niet betaald? Wij van AGIN Pranger staan voor u klaar. Dankzij onze doelgerichte aanpak kunnen we veel debiteuren alsnog tot betaling over laten gaan. We werken hierbij altijd binnen de maatschappelijke kaders en houden dus zowel uw belangen als die van de debiteur in gedachten. Te weten komen wat we op korte termijn voor u kunnen betekenen? Dien uw zaak online in of neem telefonisch contact op met onze specialisten. We voorzien u altijd van gratis, gedegen advies.

Zaak Indienen 088 123 4 123

De werkwijze van AGIN Pranger; stap voor stap

Stap 1: dien uw zaak in

Om direct een incassotraject te starten, klikt u op onderstaande button ‘Zaak indienen’. Invullen duurt slechts 5 minuten. Zodra we uw aanvraag binnen hebben, controleren we alle gegevens en sturen we u een bevestigingsmail. Mogelijk vragen we u om extra stukken aan te leveren voor een zo volledig mogelijk dossier. Als alles compleet is en we uw dossier hebben aangemaakt, starten we dezelfde dag nog met een incassotraject.

Stap 2: uw schulden innen

De eerste stap is het op de hoogte stellen van de debiteur. Onze incassospecialisten verzoeken de debiteur op vriendelijke, maar dwingende toon om over te gaan tot betaling. Betaalt de debiteur uw openstaande factuur, dan stellen we u hiervan op de hoogte. In uw online dossier volgt u de laatste ontwikkelingen op de voet en weet u altijd wat de laatste status van uw zaak is. Doorgaans zien we dat veel debiteurs overgaan tot betaling.

Stap 3: zaak afsluiten

In de praktijk merken we dat veel debiteuren de betaling voldoen en we zaken gemiddeld binnen 2 weken kunnen afsluiten. Gaat de debiteur niet over tot betaling, dan zijn er andere mogelijkheden. Bijvoorbeeld het inschakelen van een deurwaarder en een gerechtelijk traject starten. Ook hierbij staat AGIN Pranger voor u klaar. We voorzien u van gedegen juridisch advies en helpen u aan een fijne afhandeling van de zaak.

Een incassobureau in Amsterdam nodig? AGIN Pranger!

Betrouwbare en ervaren incassospecialisten, kennis van zaken en een vriendelijke, doch dringende toon naar debiteurs toe: dát is waar AGIN Pranger voor staat. Kiest u voor de incassoservice van AGIN Pranger in Amsterdam en omgeving, dan kunt u bovendien rekenen op uitstekende service en:

Gerechtsdeurwaarders en incassospecialisten onder één dak

Altijd up-to-date van uw zaak via uw eigen online dossier

Uw belangen, maar ook die van de debiteur in gedachten

AGIN Pranger opereert in heel Nederland

De kantoren van AGIN Pranger vindt u in:

We voeren niet alleen opdrachten uit in en rondom de plaatsen waar we gevestigd zijn; ons werkgebied strekt zich uit door heel Noord- en Midden-Nederland. Ook in de grote steden als Amsterdam, Utrecht, Groningen en Arnhem zijn we veelvuldig actief.