Ruim 65 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Maatwerk
Hoog resultaat

Over ons

AGIN Pranger incasseert

Vriendelijk. Zonder de relatie met uw klanten te schaden. Of dwingend als de situatie daar om vraagt. Uiteraard altijd binnen de maatschappelijk verantwoorde kaders en met het recht aan onze kant.

AGIN Pranger incasseert

AGIN Pranger is in de afgelopen 60 jaar uitgegroeid tot een specialistisch incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor met circa 40 uitstekend opgeleide en gedreven medewerkers. U vindt AGIN Pranger in Assen, Heerenveen en Apeldoorn, waardoor u bij ons altijd verzekerd bent van een gerechtsdeurwaarder ter plaatse.

AGIN Pranger incasseert met een flexibel en deskundig team van specialisten. We werken voor bedrijven, instellingen en de overheid. Dit doen we resultaatgericht en persoonlijk contact en korte lijnen zijn hierbij onze kernwaarden.

Neem contact met ons op

Maak gebruik van onze diensten en
ervaar de meerwaarde

Wij bieden een breed scala aan professionele diensten aan, waardoor we altijd aan uw behoeften kunnen voldoen. U kunt bij ons terecht voor onder andere debiteurenbeheer, (her)incasso, juridische diensten, ambtelijk werk en advies. Bekijk de pagina onze diensten en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Maatwerk, dat is AGIN Pranger.

Snel laten incasseren

Snel laten incasseren

Uw zaak wordt doortastend en met maximale snelheid behandeld. Dat beloven wij u.

Ervaren specialisten

Ervaren specialisten

Uw dossier is bij AGIN Pranger in goede handen. Wij zetten ervaren professionals voor u aan het werk.

Kwaliteit gegarandeerd

Kwaliteit gegarandeerd

Bij ons krijgt u de ondersteuning die u nodig heeft. Wij staan klaar om u te helpen met al uw vragen.