Ruim 65 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Maatwerk
Hoog resultaat

Herincasso

Herincasso door AGIN Pranger

Voor al uw niet (volledig) geïncasseerde vorderingen

Herincasso, hét specialistische incassotraject voor uw destijds niet geïncasseerde vorderingen.

Met een vernieuwde kijk op zaken zorgen onze specialisten er voor dat uw oninbaar geachte vorderingen alsnog geïncasseerd worden.

Waarvoor is herincasso geschikt

Herincasso is geschikt voor alle vorderingen die door uzelf of uw incassopartner als oninbaar zijn bestempeld of door uzelf zijn uitbehandeld zonder dat er betaling heeft plaats gevonden. Ook vorderingen die in het verleden slechts deels zijn geïncasseerd, kunt u voor herincasso aanbieden.

Met of zonder vonnis

U kunt bij onze specialisten zowel uw vorderingen met als zonder vonnis aanbieden. Vorderingen met vonnis zijn in de regel 20 jaar geldig. Vorderingen waarin nog geen vonnis is gehaald zijn verjaren eerder, daarover in formeren wij u graag. U kunt na verjaring helaas dan geen aanspraak meer maken op het openstaande bedrag.

Nooit kosten voor u

Herincasso vindt volledig plaats op basis van no cure no pay. U ontvangt dus alleen betalingen van ons. Opbrengsten worden verdeeld op basis van een verhouding waar u zich altijd prettig bij zult voelen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor uw vorderingen.

Portefeuille

Wanneer u in het bezit bent van een oninbaar geachte debiteurenportefeuille, kunnen onze specialisten voor u nog verrassende resultaten boeken. Wij inventariseren graag met u wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact met ons op

Maak gebruik van herincasso en
ervaar de meerwaarde

AGIN Pranger gaat actief voor u met uw vorderingen aan de slag, uitbehandelde vorderingen kunnen nu direct cashflow opleveren. Niet (volledig) geïnde dossiers leveren door herincasso van AGIN Pranger alsnog rendement op. Onze aanpak is voor u volledig kosteloos en zorgt ervoor dat er uitsluitend opbrengst voor u is.

Snel laten incasseren

Snel laten incasseren

Uw zaak wordt doortastend en met maximale snelheid behandeld. Dat beloven wij u.

Ervaren specialisten

Ervaren specialisten

Uw dossier is bij AGIN Pranger in goede handen. Wij zetten ervaren professionals voor u aan het werk.

Kwaliteit gegarandeerd

Kwaliteit gegarandeerd

Bij ons krijgt u de ondersteuning die u nodig heeft. Wij staan klaar om u te helpen met al uw vragen.