Ruim 65 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Maatwerk
Hoog resultaat

Incassobureau Leeuwarden

Incassobureau Leeuwarden

Heeft u te maken met een relatie, klant of instelling die openstaande rekeningen, na meerdere aanmaningen, niet heeft voldaan? AGIN Pranger is een incassobureau in regio Leeuwarden met jarenlange ervaring op het gebied van incassotrajecten. Onze professionals werken volgens een doelgerichte aanpak en altijd binnen de maatschappelijke kaders. We zijn vriendelijk, maar dwingend als het moet. Bovendien houden we rekening met de belangen van zowel de schuldeiser als de debiteur. Dien uw zaak eenvoudig in via onze website of neem telefonisch contact op met onze vestiging nabij Leeuwarden. Dient u uw zaak vandaag in? Dan gaan we in de meeste gevallen dezelfde dag nog voor u aan de slag.

Zaak Indienen 088 123 4 123

Werkwijze incassobureau AGIN Pranger

Stap 1: zaak indienen

Start vandaag nog een incassotraject via incassobureau AGIN Pranger. Op onze website dient u eenvoudig uw zaak in. Zodra we uw aanmelding hebben ontvangen en gecontroleerd, sturen we u een bevestigingsmail. Eventueel vragen we u om aanvullende stukken aan te leveren. Beschikken we direct over de benodigde documenten? Dan maken we een dossier aan en starten we dezelfde dag nog met het incassotraject.

Stap 2: oplossing zoeken

Onze specialisten zoeken in eerste instantie met de debiteur naar een oplossing. We brengen in kaart waarom de schuld is ontstaan en zoeken naar mogelijkheden die voor beide partijen acceptabel zijn. Via uw online dossier heeft u 24 uur per dag inzicht in de laatste ontwikkelingen. Zo weet u altijd wat de status is van het incassotraject.

Stap 3: zaak afsluiten

In de meeste gevallen gaat de debiteur direct over tot betaling en kunnen we de zaak binnen twee weken afsluiten.
Is de debiteur het niet eens met ons verzoek om te betalen of reageert hij niet? Dan kunt u via AGIN Pranger een deurwaarder inschakelen en een gerechtelijk traject starten. Voor het kiezen van de juiste vervolgstappen, kunt u rekenen op deskundig advies van onze juridische professionals.

De service van incassobureau AGIN Pranger regio Leeuwarden

Schakel de incassospecialisten van AGIN Pranger regio Leeuwarden en profiteer van onze uitstekende service. Deze bestaat uit de volgende voordelen:

Gerechtsdeurwaarders en incassospecialisten onder één dak

24/7 toegang tot uw online dossier

Oog voor het belang van de schuldeiser en debiteur

AGIN Pranger opereert in heel Nederland

De kantoren van AGIN Pranger:

We voeren niet alleen opdrachten uit in en rondom de plaatsen waar we gevestigd zijn; ons werkgebied strekt zich uit door heel Noord- en Midden-Nederland. Ook in de grote steden als Amsterdam, Utrecht, Groningen en Arnhem zijn we veelvuldig actief.

Veelgestelde vragen over incassobureau AGIN Pranger regio Leeuwarden

Wat kost het inschakelen van een incassobureau?

Omdat alle kosten worden verhaald op de debiteur, kost het inschakelen van een incassobureau u in beginsel niets. Mocht de vordering niet worden geïncasseerd, dan brengen we slechts een basisvergoeding in rekening.

De debiteur is bij het incassotraject niet overgegaan tot betaling. Kan ik dan ook AGIN Pranger inschakelen?

Ja, dat kan zeker. We hebben zowel incassospecialisten als deurwaarders in huis. Onze deurwaarders helpen u graag bij het starten van een gerechtelijk traject. Zo zorgen we ervoor dat u toch krijgt waar u recht op hebt.

Wat doe ik als een debiteur niet betaalt?

Wanneer een debiteur niet betaalt, heeft u de mogelijkheid om een gerechtelijk traject te starten. In dat geval verzoeken we de rechter om een vonnis uit te spreken. Besluit de rechter in uw voordeel, dan legt de gerechtsdeurwaarder eventueel beslag op bezittingen of inkomsten van de debiteur.

Wat is de aanpak van AGIN Pranger?

Onze incassospecialisten doen er alles aan om onnodige kosten uit de weg te gaan. Dit doen we door de debiteur zo snel mogelijk te laten betalen. Op die manier houden we de kosten voor u en de debiteur zo laag mogelijk. Ook leveren we altijd maatwerk. Dit houdt in dat we de situatie altijd zo goed mogelijk proberen in te schatten zodat we op de juiste wijze inspelen op de situatie. We zijn vriendelijk, maar dwingend als het moet en doen er alles aan om het incassotraject succesvol af te ronden.