Ruim 65 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Maatwerk
Hoog resultaat

Deurwaarder Arnhem

Deurwaarder Arnhem

Heeft u een deurwaarder nodig in Arnhem? Wij staan voor u klaar

Het is erg vervelend als u te maken krijgt met een debiteur die niet betaalt. In dat geval kan een gerechtsdeurwaarder een incasso- of gerechtelijk traject voor u starten. Wij opereren als deurwaarder ook in Arnhem. De ervaren gerechtsdeurwaarders van AGIN Pranger gaan graag voor u aan de slag. We beschikken over jarenlange ervaring, hebben oog voor de belangen van zowel de schuldeiser als de debiteur en zijn gespecialiseerd in maatwerk. Dit ziet u dan ook terug in de door ons opgestelde incassostrategie.

Dankzij de deurwaarders van AGIN Pranger weet u zeker dat u snel krijgt waar u recht op heeft. Dien uw zaak eenvoudig in via de onderstaande button of neem direct contact op met ons kantoor in Apeldoorn, nabij Arnhem. We ontdekken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Zaak Indienen

055 588 9833

Dit doen onze gerechtsdeurwaarders in regio Arnhem

Stap 1. Gerechtelijk traject starten

Het kan gebeuren dat u te maken krijgt met een debiteur die niet reageert op uw verzoeken om te betalen. In andere gevallen is een debiteur het niet eens met de hoogte van de openstaande schuld. In beide gevallen kunt u via de gerechtsdeurwaarder een gerechtelijk traject starten. De deurwaarder zal de debiteur dan eerst dagvaarden. Hierbij wordt de debiteur opgeroepen om in de rechtbank te verschijnen.

Stap 2. Betekenen van het vonnis

Is de debiteur het niet eens met de inhoud van de dagvaarding? Dan gaan onze juristen aan de slag met het behandelen van het verweer.
Wanneer de rechter zich vervolgens in uw voordeel uitspreekt over de zaak, brengt de gerechtsdeurwaarder het vonnis fysiek langs bij de debiteur. Dit wordt ook wel “het betekenen van het vonnis” genoemd. Wanneer dit gebeurt, moet de debiteur in de meeste gevallen binnen 2 dagen betalen.

Stap 3. Betaling afdwingen

Gaat de schuldenaar ook na ontvangst van het vonnis niet over tot betaling? Dan legt de gerechtsdeurwaarder beslag op een deel van het inkomen of de waardevolle bezittingen van de debiteur. Op deze manier dwingen we de schuldenaar om toch over te gaan tot betaling. AGIN Pranger is gespecialiseerd in het incasseren van vorderingen in deze fase. U kunt er dus van uit gaan dat we ons maximaal inspannen om de schuld voor u te innen.

Service van deurwaarder AGIN Pranger in Arnhem

Gerechtsdeurwaarders met vele jaren ervaring

Dag en nacht toegang tot uw online dossier

Maximale inspanning om de schuld voor u te innen

AGIN Pranger opereert in heel Nederland

De kantoren van AGIN Pranger:

We voeren niet alleen opdrachten uit in en rondom de plaatsen waar we gevestigd zijn; ons werkgebied strekt zich uit door heel Noord- en Midden-Nederland. Ook in de grote steden als Amsterdam, Utrecht, Groningen en Arnhem zijn we veelvuldig actief.

Veelgestelde vragen over deurwaarder AGIN Pranger regio Arnhem

Werken er alleen deurwaarders bij AGIN Pranger?

Nee, u kunt ons ook inschakelen als incassobureau. Naar deurwaarders zijn er namelijk ook ervaren incassospecialisten bij ons werkzaam. Onze incassospecialisten proberen altijd eerst zonder tussenkomst van een rechter een oplossing te vinden met de schuldenaar. Wanneer dit niet lukt, kunt u een gerechtsdeurwaarder van AGIN Pranger inschakelen.

Wat is een gerechtelijk traject?

Als de debiteur weigert te betalen, start u via een gerechtsdeurwaarder een gerechtelijk traject. Hierbij vraagt de deurwaarder de rechter om een uitspraak te doen over de zaak. Als de rechter in uw voordeel beslist, geeft dit de gerechtsdeurwaarder de mogelijkheid om de debiteur te dwingen om te betalen. Dit doen we bijvoorbeeld door beslag te leggen op een deel van het inkomen of de waardevolle bezittingen van de debiteur.

Wat is de werkwijze van AGIN Pranger?

Schakelt u een specialist van AGIN Pranger in, dan weet u zeker dat we maatwerk leveren. Dit houdt in dat we een incassostrategie opstellen, gebaseerd op uitgebreid onderzoek van de situatie. Hierbij houden we rekening met de belangen van zowel de schuldeiser als de debiteur. Ook brengen we de draagkracht van de schuldenaar in kaart. Zo creëren we een oplossing die voor iedereen haalbaar is. We zijn vriendelijk, maar dwingend als het moet.