Ruim 65 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Maatwerk
Hoog resultaat

Deurwaarder inschakelen

Deurwaarder inschakelen

Doelgericht. Vriendelijk. Dwingend als dat nodig is.

Deurwaarder Inschakelen voor Snel en Effectief Resultaat!

Heeft u te maken met een hardnekkige debiteur die weigert zijn openstaande schulden te voldoen? Het is hoog tijd om een doortastende deurwaarder in te schakelen. Bij Gerechtsdeurwaarder AGIN Pranger begrijpen we dat uw financiële belangen op het spel staan. Daarom zetten wij onze expertise in om uw recht te halen.

Waarom AGIN Pranger als uw deurwaarder inschakelen?

Ruim 65 jaar ervaring: Vertrouw op onze jarenlange ervaring in het vak.
Altijd dichtbij: Met landelijke dekking en een centrale planning vanuit Heerenveen, krijgt u een service die overal in Nederland naadloos aansluit op uw behoeften.
Persoonlijk contact: Bij AGIN Pranger krijgt u een toegewijde contactpersoon.
Maatwerk: Wij begrijpen dat geen zaak hetzelfde is, daarom leveren wij maatwerk.
Hoog Resultaat: Onze deurwaarders boeken uitstekende resultaten.

Mijn zaak indienen

Deurwaarder inschakelen

Het inschakelen van AGIN Pranger als deurwaarder kan u aanzienlijke voordelen opleveren. Wat zijn deze voordelen voor u?

  • Snellere inning van openstaande schulden: Door ons als deurwaarder in te schakelen, versnelt u het proces van het innen van openstaande schulden. Dit betekent dat u eerder toegang krijgt tot uw geld, wat gunstig is voor uw cashflow.
  • Verhoogde kans op volledige betaling: Deurwaarders hebben juridische bevoegdheden en ervaring om druk uit te oefenen op schuldenaars. Dit vergroot uw kans dat u het volledige verschuldigde bedrag terugkrijgt, inclusief eventuele rente en kosten.
  • Minder administratieve rompslomp: Het inschakelen van een deurwaarder bespaart u tijd en moeite die nodig is voor het bijhouden van openstaande vorderingen en het versturen van herinneringen. Dit stelt u in staat om u te focussen op uw core-business.
  • Professionele aanpak: Wij als deurwaarder hebben de expertise om schulden op een professionele en wettelijk verantwoorde manier te innen, wat het risico op juridische problemen minimaliseert.
  • Maatwerk: Wij als deurwaarder begrijpen dat elk geval uniek is. Wij bieden een op maat gemaakte aanpak om aan uw specifieke behoeften en doelstellingen te voldoen.
  • Kostenbesparing: Hoewel er kosten zijn verbonden aan het inschakelen van een deurwaarder, kunnen de voordelen opwegen tegen de kosten. Het kan u helpen om oninbare schulden te minimaliseren en uiteindelijk uw bedrijfsresultaten te verbeteren.
  • Verhoogde efficiëntie: Een deurwaarder kan u helpen om uw debiteurenbeheer te stroomlijnen, waardoor uw bedrijf efficiënter kan opereren.

Zoals u leest, het inschakelen van ons als deurwaarder brengt vele voordelen met zich mee, waaronder een snellere inning van openstaande schulden, een hogere kans op volledige betaling en een verbeterde algehele financiële situatie.

Zo werken onze deurwaarders

Stap 1 Incassotraject (optioneel)

Voordat we het gerechtelijk traject bewandelen, proberen we zonder rechterlijke tussenkomst de openstaande schulden te innen. Als uw debiteur na herhaalde aanmaningen de openstaande rekening niet heeft voldaan, Kunt u ons als deurwaarder inschakelen. De deurwaarder start een gerechtelijke procedure.

Stap 2 Start gerechtelijk traject

Als het niet gelukt is om een gezamenlijke oplossing te vinden tijdens het incassotraject, start de deurwaarder met het gerechtelijke traject. Met hulp van de deurwaarder kunt u de schuldenaar dagvaarden en zo de rechter een vonnis laten uitspreken. De debiteur kan tegen dit vonnis in beroep gaan.

Stap 3 Vorderen schulden

Heeft de rechter een vonnis uitgesproken in uw voordeel? Dan zal de deurwaarder het vonnis betekenen, waarmee hij de debiteur twee dagen geeft om tot over betaling over te gaan. Als dit niet gebeurt, kan hij een betaling afdwingen. Bijvoorbeeld door bezittingen in beslag te nemen of een deel van het inkomen te vorderen.

De service van gerechtsdeurwaarderkantoor AGIN Pranger

Altijd dezelfde contactpersoon: Wij bieden persoonlijke begeleiding

Altijd dezelfde contactpersoon: Wij bieden persoonlijke begeleiding

Mogelijkheid om dossier online in te zien: Houd uw zaak 24/7 in de gaten.

Mogelijkheid om dossier online in te zien: Houd uw zaak 24/7 in de gaten.

Scherpe tarieven: Wij streven naar zo laag mogelijke kosten voor alle betrokkenen.

Scherpe tarieven: Wij streven naar zo laag mogelijke kosten voor alle betrokkenen.

Altijd een deurwaarder bij u in de buurt

Wilt u een deurwaarder inschakelen? AGIN Pranger heeft vestigingen in de volgende steden:

Bereken eenvoudig de incassokosten

Door het te incasseren bedrag in te vullen, kunt u direct zien welke incassokosten u in rekening mag brengen.

Hoofdsom
Kosten (% van hoofdsom)
€ 2.500,- of minder
15 % (minimum van € 40,-)
€ 2.500,- t/m € 5.000,-
10 %
€ 5.000,- t/m € 10.000,-
5 %
€ 10.000,- t/m € 200.000,-
1 %
meer dan € 200.000,-
0.5 % (maximum van € 6.775,-)