Ruim 65 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Maatwerk
Hoog resultaat

Incassobureau Almelo

Binnen 5 minuten een incassotraject starten bij AGIN Pranger Almelo

Dien uw zaak online in en we starten direct met uw aanvraag.

Heeft u een zakenrelatie, klant of instelling verschillende aanmaningen gestuurd, maar nog geen betaling ontvangen? AGIN Pranger biedt in Almelo incassodiensten aan met jarenlange ervaring in verschillende incassotrajecten. Onze adviseurs werken doelgericht en zijn vriendelijk, maar rechtvaardig.

Via de onderstaande buttons dient u uw zaak online in of neemt u telefonisch contact met ons op. Na het indienen van uw zaak, gaan we vaak nog dezelfde dag voor u aan de slag!

Om te kijken hoe wij u het beste van dienst te kunnen zijn hebben wij een vrijblijvend eerste adviesgesprek. Onze persoonlijke benadering zorgen ervoor dat we snel en effectief kunnen handelen. Almelöers staan bekend om hun nuchterheid en directe aanpak – eigenschappen die wij ook hoog in het vaandel hebben staan. Wacht niet langer en ervaar zelf de voordelen van onze service!

Zaak Indienen 0592 390 390

De stappen van het incassotraject bij AGIN Pranger Almelo

Bent u benieuwd welke stappen we bij AGIN Pranger nemen tijdens het incassotraject? We leggen het graag voor u uit:

Stap 1: indienen zaak

Via de onderstaande button dient u eenvoudig uw zaak online in. Zodra we uw aanvraag ontvangen, sturen we u een bevestigingsmail en vragen we eventueel om aanvullende stukken aan te leveren. Beschikken we over alle benodigde documenten? Dan maken we een dossier aan en starten we dezelfde dag nog met het incassotraject.

Stap 2: innen schulden

Onze incassospecialisten stellen de debiteur op de hoogte van het incassotraject en verzoeken diegene vriendelijk doch dwingend om tot betaling over te gaan. Gaat de schuldenaar over tot betaling? Dan stellen we u hier direct van op de hoogte. Daarnaast volgt u de laatste ontwikkelingen altijd zelf door in te loggen in uw online dossier.

Stap 3: afsluiten zaak

Meestal worden openstaande bedragen voldaan en sluiten we de zaak binnen veertien dagen. Gaat de schuldenaar niet over tot betaling? Dan zijn er verschillende vervolgtrajecten mogelijk. Een optie is het inschakelen van een deurwaarder van AGIN Pranger. Onze juridische professionals voorzien u graag van advies over de beste vervolgstappen.

AGIN Pranger in Almelo inschakelen als incassobureau

U geniet van de onderstaande voordelen wanneer u de professionals van AGIN Pranger in Almelo inschakelt:

Bij AGIN Pranger Assen heeft u altijd dezelfde contactpersoon

Uw persoonlijke dossier is altijd online toegankelijk

We hebben jarenlange ervaring met incassotrajecten

AGIN Pranger opereert in heel Nederland

AGIN Pranger is hét professionele incassobureau in Assen. We nodigen u graag uit aan de Oude Hoofdvaartsweg 1 in Assen. Wilt u kennismaken of de mogelijkheden van uw zaak bespreken? We ontmoeten en adviseren u graag!

De kantoren van AGIN Pranger:

We voeren niet alleen incasso-opdrachten uit in en rondom de plaatsen waar we gevestigd zijn; ons werkgebied strekt zich uit door heel Noord- en Midden-Nederland. Ook in de grote steden als Amsterdam, Utrecht, Groningen en Arnhem zijn we veelvuldig actief.

Kantoorgegevens Assen

Telefoonnummer

Adres:
Oude Hoofdvaartsweg 1, 9405 CA Assen

E-mailadres: