Ruim 65 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Maatwerk
Hoog resultaat

Deurwaarder Heerenveen

AGIN Pranger in Heerenveen levert maatwerk.

Dien eenvoudig online uw zaak in en onze gerechtsdeurwaarders gaan vandaag nog voor u aan de slag.

Heeft u een deurwaarder nodig in Heerenveen? Wij staan voor u klaar

Heeft u te maken met een debiteur die na verschillende aanmaningen niet tot betaling overgaat? Schakel de ervaren gerechtsdeurwaarders van AGIN Pranger uit Heerenveen in! Onze deurwaarders beschikken over vele jaren ervaring, werken zeer efficiënt en hebben oog voor alle betrokkenen. We stellen in overleg een haalbare incassostrategie op, waarin we de kosten voor alle partijen zo laag mogelijk houden. Dien via de onderstaande button uw zaak online in of neem telefonisch contact op met een van onze specialisten in Heerenveen. Liever langskomen op ons kantoor? U bent van harte welkom aan het Businesspark Friesland-West 27-2 in Heerenveen. We gaan graag voor u aan de slag!

Zaak Indienen

0513 626082

Het gerechtelijke traject via de deurwaarder in Heerenveen

Indien de debiteur niet wil betalen, dan start de gerechtsdeurwaarder in Heerenveen een gerechtelijk traject. Benieuwd hoe dit traject verloopt en wat we voor u doen? We leggen het graag voor u uit.

Stap 1: dagvaarding

Als de gerechtsdeurwaarder een gerechtelijk traject start, dan wordt de debiteur met een dagvaarding opgeroepen om voor de rechter te komen. Verweert de debiteur zich niet tegen de dagvaarding? Dan spreekt de rechter een toewijzend vonnis uit. Als de debiteur in verweer gaat tegen de uitspraak, dan gaan onze juristen het verweer behandelen. De rechter buigt zich dan inhoudelijk over de zaak.

Stap 2: betekening vonnis

Als de rechter zich in uw voordeel uitspreekt, dan reikt de gerechtsdeurwaarder het vonnis uit aan de debiteur. Juridisch gezien spreken we dan van het betekenen van het vonnis. Als de debiteur het vonnis heeft ontvangen, dan heeft diegene nog twee dagen om te betalen. Gebeurt dit niet? Dan kan de gerechtsdeurwaarder overgaan tot de laatste stap: beslag leggen op waardevolle bezittingen.

Stap 3: beslaglegging

Als de schuldenaar na het ontvangen van het vonnis niet is overgegaan tot betalen, legt de gerechtsdeurwaarder beslag op een deel van het inkomen of de waardevolle bezittingen. Omdat AGIN Pranger in Heerenveen over een groot aantal deurwaarders beschikt, zijn we in staat om snel en doortastend te handelen. Zo weet u zeker dat u zo snel mogelijk krijgt waar u recht op heeft.

De diensten van incassobureau AGIN Pranger in Heerenveen

Wanneer u de deurwaarders van AGIN Pranger in Heerenveen inschakelt, ervaart u de volgende pluspunten:

Altijd direct contact met een vast aanspreekpunt binnen AGIN Pranger Heerenveen

U heeft 24/7 online toegang tot uw persoonlijke dossier

Ons grote netwerk draagt bij aan de kennis en ervaring van onze professionele deurwaarders

AGIN Pranger opereert in heel Nederland

Onze deurwaarders en specialisten ontvangen u graag op ons kantoor in Heerenveen. Kom langs voor gerechtelijk advies of een kopje koffie met onze deurwaarders aan de Businesspark Friesland-West 27-2 in Heerenveen.

De kantoren van AGIN Pranger:

We voeren niet alleen opdrachten uit in en rondom de plaatsen waar we gevestigd zijn; ons werkgebied strekt zich uit door heel Noord- en Midden-Nederland. Ook in de grote steden als Amsterdam, Utrecht, Groningen en Arnhem zijn we veelvuldig actief.

Veelgestelde vragen over AGIN Pranger in Heerenveen

Wat doet een deurwaarder?

In het geval iemand u geld verschuldigd is maar die persoon weigert u terug te betalen, schakelt u de deurwaarders van AGIN Pranger in Heerenveen in. We zorgen ervoor dat u uw geld terugkrijgt. Indien nodig leggen we beslag op kostbare bezittingen van de schuldenaar.

Wat zijn de verschillen tussen een deurwaarder en een gerechtsdeurwaarder?

Een gerechtsdeurwaarder voert dezelfde taken uit als een deurwaarder, zoals het bemiddelen en soepel laten verlopen van het incassotraject. De gerechtsdeurwaarder is echter ook beëdigd om de schuldenaar een dagvaarding te geven en eventueel een vonnis te behandelen. Een reguliere deurwaarder is hier niet voor gerechtigd.

Wat houden ambtelijke werkzaamheden in?

Alle (gerechts)deurwaarders voeren ambtelijke werkzaamheden uit. Dit zijn deurwaardershandelingen die per wet zijn bepaald. Werkzaamheden zoals het geven van advies tijdens het minnelijke traject vallen hier niet onder en zijn dus niet-ambtelijke werkzaamheden.

Wanneer schakelt u onze deurwaarder in?

U schakelt de deurwaarders van AGIN Pranger in Heerenveen in wanneer een schuldenaar weigert uw schuld terug te betalen. We zorgen door middel van een dagvaarding, vonnis en/of beslaglegging ervoor dat u snel krijgt wat van u is.

Wat kosten de deurwaardersdiensten bij AGIN Pranger?

Om de kosten voor onze deurwaardersdiensten te bepalen, vragen we u om contact met ons op te nemen. De kosten zijn afhankelijk van onder andere het aantal betrokken partijen, het te vorderen bedrag en de complexiteit van de zaak.

Ik wil een oude schuld vorderen. Hoe oud mag de schuld zijn?

Wanneer u een oude schuld eist, kijken we naar onder andere de situatie van de zaak en de aard van de vordering. Het verschilt per zaak tot hoever terug we de schuld vorderen.

Bieden jullie andere diensten naast deurwaarders aan?

Bij AGIN Pranger in Heerenveen kunt u terecht voor verschillende diensten, zoals deurwaarders, incassobureau, advies bij minnelijke trajecten, debiteurenbeheer en nog meer. Bekijk ook onze andere diensten.

Kantoorgegevens Heerenveen

Telefoonnummer

Adres:
Businesspark Friesland-West 27-2, 8447 SL Heerenveen

E-mailadres: