Ruim 65 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Maatwerk
Hoog resultaat

Incassobureau Groningen

Incassobureau Groningen AGIN Pranger incasseert

Ben u opzoek naar een incassobureau in Groningen die uw vordering incasseert ?

Heeft u een debiteur meerdere aanmaningen gestuurd, maar is –uw debiteur nog niet overgegaan tot betaling? Schakel ons dan in als uw incassobureau in Groningen. Onze  incassospecialisten beginnen vandaag nog met het incasseren van uw vordering. AGIN Pranger is een deurwaarderskantoor gevestigd in Assen en al decennia lang actief in de stad en de provincie Groningen. Ons team heeft jarenlange ervaring met incassotrajecten, werkt doelgericht en altijd binnen de wettelijke kaders. Bovendien houden we rekening met de draagkracht van de schuldenaar.

Waarom opdrachtgevers ons als incassobureau in Groningen inschakelen?

  • U krijgt meer dan 65 jaar ervaring
  • U krijgt snelle korte lijnen en open communicatie
  • Wij hanteren scherpe tarieven
  • U krijgt maatwerk

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op met onze vestiging in Assen en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Zaak Indienen 088 123 4 123

De werkwijze van incassobureau AGIN Pranger in Groningen

Bij AGIN Pranger werken we volgens een 3-stappenplan. Hoewel ieder incassotraject uniek is, volgen we het stappenplan om zo efficiënt, snel en kostenbesparend tot een oplossing te komen.

Stap 1. Zaak indienen

Via onze website dient u eenvoudig en snel een zaak in. Zodra we uw aanmelding ontvangen, controleren onze incassospecialisten de door u toegezonden documenten. U ontvangt een bevestigingsmail en eventueel vragen we u om aanvullende stukken. Wanneer we over alle benodigde documenten beschikken, maken we een dossier aan en starten we dezelfde dag nog met een incassotraject.

Stap 2. Debiteur benaderen

Onze incassospecialisten gaan voor u aan de slag. We proberen de debiteur in eerste instantie te laten betalen zonder tussenkomst van een rechter. Hierbij houden we altijd rekening met het belang van alle betrokkenen. Gaat de schuldenaar over tot betaling? Dan stellen we u hier altijd van op de hoogte. Daarnaast volgt u 24/7 de laatste ontwikkelingen door in te loggen in uw online dossier.

Stap 3. Zaak afronden

In de meeste gevallen treffen we snel een regeling met de schuldenaar en sluiten we de zaak binnen 14 dagen. Gaat de schuldenaar niet over tot betaling? Dan zijn er verschillende vervolgtrajecten mogelijk. Zo schakelt u een deurwaarder van AGIN Pranger in om een gerechtelijke procedure te starten. Hierbij kunt u altijd rekenen op deskundig advies van onze juridische professionals over de vervolgstappen.

De service van incassobureau AGIN Pranger in Groningen

Incassospecialisten en gerechtsdeurwaarders onder één dak

24/7 toegang tot uw online dossier via onze website

Oog voor de belangen van de schuldeiser én schuldenaar

AGIN Pranger opereert in heel Nederland

De kantoren van AGIN Pranger:

We voeren niet alleen incasso-opdrachten uit in en rondom de plaatsen waar we gevestigd zijn; ons werkgebied strekt zich uit door heel Noord- en Midden-Nederland. Ook in de grote steden als Amsterdam, Utrecht, Groningen en Arnhem zijn we veelvuldig actief.

Veelgestelde vragen over incassobureau AGIN Pranger regio Groningen

Hoeveel kost het inschakelen van een incassobureau?

In beginsel kost het inschakelen van een incassobureau u niets. Alle kosten worden namelijk verhaald op de debiteur. Mocht de vordering niet geïncasseerd worden, dan brengen wij slechts een basisvergoeding in rekening.

Mijn incassotraject heeft niet tot betaling geleid. Kan ik in dat geval ook terecht bij AGIN Pranger?

Jazeker, AGIN Pranger is naast een incassobureau ook een gerechtsdeurwaarderskantoor. Het voordeel van deze combinatie is dat er bij AGIN Pranger naast incassospecialisten ook gerechtsdeurwaarders werkzaam zijn. Onze gerechtsdeurwaarders helpen u graag bij het starten van een gerechtelijk traject.

Wat kan ik doen als een debiteur niet wil betalen?

Als de schuldenaar niet wil betalen, kunt u een gerechtelijk traject starten. In dat geval verzoeken we de rechter om een vonnis uit te spreken over de situatie. Besluit de rechter in uw voordeel? Dan legt de gerechtsdeurwaarder eventueel beslag op bezittingen of inkomsten van de schuldenaar.

Op welke manier werkt incassobureau AGIN Pranger?

Onze incassospecialisten proberen de schuldenaar altijd zo snel mogelijk te laten betalen zonder hierbij onnodige kosten te maken. Zo streven we altijd naar de laagste kosten: niet alleen voor u, maar ook voor de debiteur. Eén ding is zeker: bij incassobureau AGIN Pranger kunt u altijd rekenen op maatwerk. Onze specialisten proberen de situatie altijd zo goed mogelijk in te schatten en spelen hierop in.