Deurwaarder Amsterdam

Ontvang waar u recht op heeft

We bekijken uw zaak en bepalen de succesvolste strategie.

Heeft u te maken met een debiteur die zelfs na meerdere aanmaningen en een incassotraject weigert te betalen? Ook dan staat AGIN Pranger voor u klaar. We hebben namelijk ook ervaren en gedegen deurwaarders in huis. Wat uw zaak ook is: wij handelen altijd binnen de maatschappelijke kaders. Zo houden we natuurlijk uw belangen, maar ook die van de debiteur in gedachten. En dankzij onze ervaring weet u dat u krijgt waar u recht op heeft. Al onze diensten zijn maatwerk, dus we kijken echt naar uw dossier om zo tot een zo succesvol mogelijke strategie te komen. Meer weten? Bel ons! Of start het traject meteen en dien uw zaak digitaal in.

Zaak Indienen 088 123 4 123

Zo werken de deurwaarders van AGIN Pranger

Een schuldenaar kan ervoor kiezen de openstaande rekening niet te betalen; om wat voor reden dan ook. Om dan toch te krijgen waar u recht op heeft, kunt u een gerechtsdeurwaarder inschakelen om een gerechtelijk traject te starten. We vertellen u graag meer over het algemene verloop van een dergelijk traject.

Stap 1: start gerechtelijk traject

Betaalt de debiteur om welke reden dan ook niet? Dan kunt u een deurwaarder inschakelen voor een gerechtelijk traject. Dit gaat altijd gepaard met een dagvaarding en wordt pas ingezet als de schuldenaar weigert te betalen of niet reageert op aanmaningen. Gaat de debiteur niet in verweer, dan spreekt de rechter een toewijzend vonnis uit. Als de debiteur ervoor kiest in beroep te gaan, dan behandelen onze specialisten dit verweer voor u.

Stap 2: behandeling verweer en uitreiken vonnis

Als de rechter u gelijk geeft, zal de gerechtsdeurwaarder het vonnis persoonlijk langsbrengen bij de debiteur. Dit noemen we het betekenen van het vonnis. De schuldenaar heeft nu nog twee dagen om de schuld te voldoen. Heeft u geen geld ontvangen? Dan mag de gerechtsdeurwaarder beslag laten leggen op waardevolle bezittingen. Op deze manier dwingt hij de debiteur om te betalen.

Stap 3: betaling afdwingen via deurwaarder

Wanneer de rechter een uitspraak heeft gedaan die u in het gelijk stelt, mag de gerechtsdeurwaarder beslag laten leggen op waardevolle eigendommen van de schuldenaar (als deze tot betaling overgaat). Ook kan hij een percentage van het inkomen laten inhouden.

AGIN Pranger beschikt over een uitgebreid netwerk van derden, waardoor u zeker weet dat onze gerechtsdeurwaarders snel en effectief handelen.

AGIN Pranger deurwaarders in Amsterdam en omgeving

Kiest u ervoor de gerechtsdeurwaarders van AGIN Pranger in te schakelen, dan profiteert u altijd van:

Een vast aanspreekpunt gedurende uw zaak

24/7 inzage in uw online dossier

Gerechtsdeurwaarders met vele jaren ervaring

AGIN Pranger opereert in heel Nederland

De kantoren van AGIN Pranger vindt u in:

We voeren niet alleen opdrachten uit in en rondom de plaatsen waar we gevestigd zijn; ons werkgebied strekt zich uit door heel Noord- en Midden-Nederland. Ook in de grote steden als Amsterdam, Utrecht, Groningen en Arnhem zijn we veelvuldig actief.