Deurwaarder Apeldoorn

Wij innen waar u recht op heeft

Dien uw zaak eenvoudig online in of kom langs in onze vestiging in Apeldoorn voor vrijblijvend advies.

Als u te maken heeft met een debiteur die niet betaalt, dan kan een gerechtsdeurwaarder een gerechtelijk traject voor u starten. Welke stap u het beste kunt nemen, hangt af van uw situatie. De incassospecialisten en gerechtsdeurwaarders van AGIN Pranger in Apeldoorn beschikken over vele jaren ervaring en gaan voortvarend voor u aan de slag. Dien uw zaak eenvoudig online in of neem telefonisch contact op met onze vestiging in Apeldoorn. We gaan zo snel mogelijk aan de slag, zodat u krijgt waar u recht op heeft.

Zaak Indienen 055 588 9833

Dit doen onze gerechtsdeurwaarders

Er zijn verschillende situaties waarin het verstandig is om een gerechtelijk traject te starten. Hoe dit verloopt, lichten we hieronder toe:

Stap 1: gerechtelijk traject starten

Als u te maken heeft met een debiteur die niet reageert op uw verzoeken om te betalen of een schuldenaar die het niet eens is met de hoogte van de openstaande schuld, dan kunt u via de gerechtsdeurwaarder een gerechtelijk traject starten. Als eerste zal de deurwaarder de debiteur dagvaarden. Hij wordt dan opgeroepen om in de rechtbank te verschijnen.

Stap 2: behandeling verweer en betekening vonnis

Wanneer de debiteur het niet eens is met de inhoud van de dagvaarding, dan gaan onze juristen aan werk met het behandelen van het verweer. Wanneer de rechter zich vervolgens in uw voordeel uitspreekt over de zaak, dan brengt de gerechtsdeurwaarder het vonnis fysiek langs bij de debiteur. Dit heet “het betekenen van het vonnis” , de debiteur moet dan in de meeste gevallen binnen 2 dagen betalen.

Stap 3: betaling afdwingen via beslaglegging

Gaat de debiteur ook na het betekenen van het vonnis niet over tot betalen? Dan kan de gerechtsdeurwaarder beslag leggen op rekeningen, waardevolle bezittingen of een deel van het inkomen. AGIN Pranger is gespecialiseerd in het incasseren van vorderingen in deze fase, u kunt er dus vanuit gaan dat wij ons maximaal inspannen om de schuld voor u te innen.

Service van AGIN Pranger in Apeldoorn

Door de deurwaarders van AGIN Pranger uit Apeldoorn in te schakelen, profiteert u altijd van de volgende voordelen:

Altijd een vast contactpersoon

Mogelijkheid om uw dossier online in te zien

Gerechtsdeurwaarders met vele jaren ervaring

Kantoren van AGIN Pranger

U vindt de kantoren van AGIN Pranger ook in de volgende plaatsen:

Veelgestelde vragen over AGIN Pranger in Apeldoorn

Werken er alleen deurwaarders bij AGIN Pranger?

Nee. U kunt ons ook inschakelen als incassobureau. Onze incassospecialisten proberen tijdens een zogenaamd minnelijk traject een oplossing te vinden met de debiteur.

Wat zijn ambtelijke werkzaamheden?

Elke wettelijk omschreven handeling die de gerechtsdeurwaarder uitvoert, valt onder de noemer ‘ambtelijke handeling’. Geeft een gerechtsdeurwaarder u advies over hoe u geld kunt innen zonder de rechter in te schakelen? Dan houdt hij zich bezig met zogenaamde niet-ambtelijke handelingen.

Kunnen schulden verjaren?

Ja. Dit verschilt echter wel per openstaande schuld en is afhankelijk van verschillende factoren. Onze incassospecialisten en gerechtsdeurwaarder kunnen u hierover adviseren.