Ruim 65 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Maatwerk
Hoog resultaat

Deurwaarder Apeldoorn

We innen waar u recht op heeft

Dien uw zaak online in. De deurwaarder van AGIN Pranger gaat zo snel mogelijk voor u aan de slag.

Heeft u een deurwaarder nodig in Apeldoorn? Wij staan voor u klaar

Als u te maken heeft met een debiteur die niet betaalt, dan kan onze deurwaarder in Apeldoorn een gerechtelijk traject voor u starten. Welke stap u het beste kunt nemen, hangt af van uw situatie. De incassospecialisten en gerechtsdeurwaarders van AGIN Pranger beschikken over vele jaren ervaring en gaan doelgericht te werk. Dien uw zaak eenvoudig online in of neem telefonisch contact met ons op voor vrijblijvend advies. U bent natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor aan het Jean Monnetpark 55 in Apeldoorn. We gaan zo snel mogelijk aan de slag, zodat u krijgt waar u recht op heeft.

Zaak Indienen

055 588 9833

Dit doet onze gerechtsdeurwaarder in Apeldoorn

Door onze ervaring als gerechtsdeurwaarder handelen we snel en benaderen we iedere incasso-opdracht op een wettelijke manier. Rechtszekerheid is namelijk van essentieel belang in een gerechtelijk incassotraject. Onze benadering stelt onze gerechtsdeurwaarder in staat om altijd correct te handelen en alle vorderingen te incasseren. Er zijn verschillende situaties waarin het verstandig is om een gerechtelijk traject te starten. Hoe dit verloopt, lichten we hieronder toe:

Stap 1: gerechtelijk traject starten

Als u te maken heeft met een debiteur die niet reageert op uw verzoeken om te betalen of een schuldenaar die het niet eens is met de hoogte van de openstaande schuld, dan kunt u via de gerechtsdeurwaarder in Apeldoorn een gerechtelijk traject starten. Als eerste dagvaardt de deurwaarder de debiteur. Hij wordt dan opgeroepen om in de rechtbank te verschijnen.

Stap 2: behandeling verweer en betekening vonnis

Wanneer de debiteur het niet eens is met de inhoud van de dagvaarding, dan gaan onze juristen aan het werk met de behandeling van het verweer. Wanneer de rechter zich vervolgens in uw voordeel uitspreekt over de zaak, dan brengt de gerechtsdeurwaarder het vonnis fysiek langs bij de debiteur. Dit heet “het betekenen van het vonnis”. De debiteur moet dan in de meeste gevallen binnen 2 dagen betalen.

Stap 3: betaling afdwingen via beslaglegging

Gaat de debiteur ook na het betekenen van het vonnis niet over tot betalen? Dan kan onze deurwaarder in Apeldoorn beslag leggen op rekeningen, waardevolle bezittingen of een deel van het inkomen. AGIN Pranger is gespecialiseerd in het incasseren van vorderingen in deze fase. U kunt er dus van uitgaan dat we ons maximaal inspannen om de schuld voor u te innen.

Ervaren deurwaarder in Apeldoorn: voordelen

Door de deurwaarders van AGIN Pranger in Apeldoorn in te schakelen, profiteert u altijd van de volgende voordelen:

Altijd een vast contactpersoon

Bij AGIN Pranger heeft u altijd één persoon waarmee u in contact staat voor o.a. duidelijk advies en bij vragen.

Mogelijkheid om uw dossier online in te zien

We zijn altijd zo transparant mogelijk en daarom kunt op ieder moment uw dossier online inzien.

Gerechtsdeurwaarders met vele jaren ervaring

Door jarenlange ervaring handelt onze deurwaarder in Apeldoorn altijd op de correcte, wettelijke wijze.

AGIN Pranger opereert in heel Nederland

De deurwaarders van AGIN Pranger in Apeldoorn beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u meer informatie over onze diensten of het starten van een incasso- of deurwaarderstraject? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan ons kantoor aan het Jean Monnetpark 55 in Apeldoorn.

De kantoren van AGIN Pranger:

We voeren niet alleen opdrachten uit in en rondom de plaatsen waar we gevestigd zijn; ons werkgebied strekt zich uit door heel Noord- en Midden-Nederland. Ook in de grote steden als Amsterdam, Utrecht, Groningen en Arnhem zijn we veelvuldig actief.

Veelgestelde vragen over AGIN Pranger in Apeldoorn

Wat doet een deurwaarder?

Een deurwaarder helpt een schuldeiser met het innen van een openstaande schuld. Wanneer een schuldenaar weigert de schuld te betalen, dwingt de deurwaarder de debiteur tot betaling, door middel van een dagvaarding, vonnis en/of beslaglegging.

Is een deurwaarder hetzelfde als een gerechtsdeurwaarder?

Een deurwaarder en gerechtsdeurwaarder helpen u beiden met het innen van een schuld. Waar een gerechtsdeurwaarder gerechtigd is om de debiteur een dagvaarding te geven en een vonnis te behandelen, mag een deurwaarder dit niet.

Hoe duur is het inschakelen van een deurwaarder?

De kosten voor het inschakelen van een (gerechts)deurwaarder verschillen per situatie. We kijken bijvoorbeeld naar de hoogte van de schuld, het aantal betrokken partijen en de complexiteit van de zaak.

Wanneer mag ik een deurwaarder inschakelen?

U heeft het recht om een deurwaarder in te schakelen wanneer een debiteur de openstaande rekening(en) weigert te betalen. We dwingen de schuldenaar om te betalen door middel van een dagvaarding, vonnis en/of beslaglegging op waardevolle bezittigen.

Werken er alleen deurwaarders bij AGIN Pranger?

Nee. U kunt ons ook inschakelen als incassobureau. Onze incassospecialisten proberen tijdens een zogenaamd minnelijk traject een oplossing te vinden met de debiteur.

Wat zijn ambtelijke werkzaamheden?

Elke wettelijk omschreven handeling die de gerechtsdeurwaarder uitvoert, valt onder de noemer ‘ambtelijke handeling’. Geeft een gerechtsdeurwaarder in Apeldoorn u advies over hoe u geld kunt innen zonder de rechter in te schakelen? Dan houdt hij zich bezig met zogenaamde niet-ambtelijke handelingen.

Kunnen schulden verjaren?

Ja. Dit verschilt echter wel per openstaande schuld en is afhankelijk van verschillende factoren. Onze incassospecialisten en gerechtsdeurwaarders in Apeldoorn kunnen u hierover adviseren.

Kantoorgegevens Apeldoorn

Telefoonnummer

Adres:
Landdrostlaan 51, 7327 GM Apeldoorn

E-mailadres: