Deurwaarder Hengelo

Betrouwbaar en efficiënt

Maak kennis met de ervaren gerechtsdeurwaarders van AGIN Pranger in Hengelo.

Heeft u na het versturen van aanmaningen geen reactie ontvangen of weigert een debiteur om te betalen? Wat uw situatie ook is, als u de deurwaarders van AGIN Pranger uit Hengelo inschakelt, weet u zeker dat u snel krijgt waar u recht op heeft. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en stellen een incassostrategie op waarin we rekening houden met de belangen alle betrokkenen. Dien uw zaak eenvoudig online in of neem telefonisch contact op met ons kantoor in Hengelo. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Zaak Indienen 055 588 9833

Zo werken onze gerechtsdeurwaarders

Als de schuldenaar het niet eens is met de openstaande rekening of niet van zich laat horen, kan de gerechtsdeurwaarder starten met het gerechtelijke traject. We lichten u beknopt toe hoe dit kan verlopen:

Stap 1: start gerechtelijk traject

Soms ontvangt u geen reactie op aanmaningen of is de debiteur het niet eens met de openstaande schuld. De gerechtsdeurwaarder kan dan een gerechtelijk traject voor u starten. Dit start altijd met een dagvaarding. Als de debiteur niet in verweer gaat, spreekt de rechter een toewijzend vonnis uit. Voert de debiteur verweer? Dan gaan onze juridisch specialisten dit verweer voor u behandelen.

Stap 2: uitreiken van het vonnis

Als de rechter u gelijk geeft, dan zal de gerechtsdeurwaarder het vonnis persoonlijk langsbrengen bij de debiteur. Dit noemen we het betekenen van het vonnis. De schuldenaar heeft nu meestal nog twee dagen om de schuld te voldoen. Heeft u geen geld ontvangen? Dan mag de gerechtsdeurwaarder beslag leggen op waardevolle bezittingen. Op deze manier dwingt hij de debiteur om te betalen.

Stap 3: beslag leggen op bezittingen of inkomen

Als de rechter een uitspraak heeft gedaan die u in het gelijk stelt, dan mag de gerechtsdeurwaarder beslag leggen op waardevolle eigendommen van de debiteur. Ook kan hij een percentage van het inkomen laten inhouden. Denk hierbij aan beslag op roerende zaken, beslag op banktegoeden of een gedeelte van het inkomen waar door de gerechtsdeurwaarder van AGIN Pranger beslag op wordt gelegd.

AGIN Pranger deurwaarders in Hengelo

Door de deurwaarders van AGIN Pranger in Hengelo in te schakelen, profiteert u altijd van de volgende voordelen:

Altijd een vast aanspreekpunt

24/7 uw dossier online inzien

Gerechtsdeurwaarders met vele jaren ervaring

Kantoren van AGIN Pranger

Naast onze vestiging in Hengelo, vindt u ons ook in de volgende plaatsen:

Veelgestelde vragen over AGIN Pranger deurwaarders in Hengelo

Bieden jullie alleen deurwaardersdiensten aan?

Nee. Ook voor begeleiding bij minnelijke trajecten, debiteurenbeheer of herincasso kunt u bij AGIN Pranger in Hengelo terecht. U vindt meer informatie over onze diensten op onze dienstenpagina.

Wat zijn ambtelijke werkzaamheden?

Alle wettelijk omschreven handelingen van de gerechtsdeurwaarder noemen we ambtelijke handelingen. Als een gerechtsdeurwaarder u advies geeft over wat u kunt doen tijdens het minnelijke traject, noemen we dit niet-ambtelijke taken.

Tot hoever terug kan ik schulden laten vorderen?

Dit verschilt per vordering en is afhankelijk van de aard van de vordering. Onze gerechtsdeurwaarders adviseren u hier graag over.