Ruim 65 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Maatwerk
Hoog resultaat

Deurwaarder Hengelo

Deurwaarder Hengelo

Maak kennis met de ervaren en betrouwbare gerechtsdeurwaarders van AGIN Pranger.

Heeft u een deurwaarder nodig in Hengelo? Wij staan voor u klaar

Heeft u na het versturen van aanmaningen geen reactie ontvangen of weigert een debiteur om te betalen? Wanneer u de deurwaarders van AGIN Pranger uit de regio Hengelo inschakelt, weet u zeker dat u snel krijgt waar u recht op heeft. We leveren maatwerk en zijn gespecialiseerd in het opstellen vaneen incassostrategie waarin we rekening houden met de belangen van alle betrokkenen. Dien uw zaak online in via de onderstaande button. Daarnaast zijn we telefonisch bereikbaar en bent u van harte welkom op een van onze locaties. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Zaak Indienen

055 588 9833

Zo werken onze gerechtsdeurwaarders in de regio Hengelo

Bent u benieuwd hoe onze gerechtsdeurwaarders aan de slag gaan met uw zaak? Wanneer de schuldenaar het niet eens is met de openstaande rekening of niet van zich laat horen, start de gerechtsdeurwaarder direct met het gerechtelijke traject. We lichten u beknopt toe hoe dit doorgaans verloopt:

Stap 1: start gerechtelijk traject

Soms ontvangt u geen reactie op aanmaningen of is de debiteur het niet eens met de openstaande schuld. De gerechtsdeurwaarder start dan een gerechtelijk traject voor u op. Dit begint altijd met een dagvaarding. Gaat de debiteur niet in verweer? Dan spreekt de rechter een toewijzend vonnis uit. Is de debiteur het niet met de dagvaarding eens? Dan behandelen onze juridisch specialisten dit verweer voor u.

Stap 2: uitreiken van het vonnis

Als de rechter u gelijk geeft, dan brengt de gerechtsdeurwaarder het vonnis persoonlijk langs bij de debiteur. Dit noemen we het betekenen van het vonnis. De schuldenaar heeft meestal twee dagen om de schuld te voldoen. Heeft u geen geld ontvangen? Dan mag de gerechtsdeurwaarder beslag leggen op waardevolle bezittingen. Op deze manier dwingen we de debiteur tot het betalen van de openstaande schuld.

Stap 3: beslag leggen op bezittingen of inkomen

Als de rechter een uitspraak heeft gedaan die u in het gelijk stelt, dan mag de gerechtsdeurwaarder beslag leggen op waardevolle eigendommen van de debiteur. Het is ook mogelijk om een percentage van het inkomen in te houden. Denk hierbij aan beslaglegging op roerende zaken, banktegoeden of een gedeelte van het inkomen. Door beslaglegging krijgt u altijd waar u recht op heeft.

AGIN Pranger deurwaarders regio Hengelo

Door de deurwaarders van AGIN Pranger in Hengelo in te schakelen, profiteert u altijd van de volgende voordelen:

Uw contactpersoon is uw vaste aanspreekpunt

Uw dossier is 24/7 en eenvoudig online toegankelijk

Zeer ervaren gerechtsdeurwaarders met uitgebreide netwerken

AGIN Pranger opereert in heel Nederland

De kantoren van AGIN Pranger:

We voeren niet alleen opdrachten uit in en rondom de plaatsen waar we gevestigd zijn; ons werkgebied strekt zich uit door heel Noord- en Midden-Nederland. Ook in de grote steden als Amsterdam, Utrecht, Groningen en Arnhem zijn we veelvuldig actief.

Veelgestelde vragen over AGIN Pranger deurwaarders in regio Hengelo

Wat doet een deurwaarder?

Wanneer iemand een schuld bij u heeft en die niet betaalt, zorgt een deurwaarder ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Dit gebeurt door middel van een vonnis en/of beslaglegging, wanneer de schuldenaar niet direct betaalt.

Wat is het verschil tussen een deurwaarder en een gerechtsdeurwaarder?

Een deurwaarder is de bemiddelingspersoon tussen partijen in een rechtszaak en regelt het incassotraject. Een gerechtsdeurwaarder is beëdigd door het koningshuis en bevoegd om een dagvaarding en een vonnis te behandelen.

Wat zijn ambtelijke werkzaamheden?

Alle wettelijk omschreven handelingen van de gerechtsdeurwaarder noemen we ambtelijke handelingen. Als een gerechtsdeurwaarder u advies geeft over wat u kunt doen tijdens het minnelijke traject, noemen we dit niet-ambtelijke taken.

Wanneer schakel ik een deurwaarder in?

Wanneer iemand u geld verschuldigd is en het geld niet terugbetaalt, dan schakelt u een deurwaarder van AGIN Pranger in Hengelo in. Door middel van onze bevoegdheden krijgt u snel waar u recht op heeft.

Hoeveel kost het inschakelen van een deurwaarder?

De kosten voor het inschakelen van een deurwaarder van AGIN Pranger verschillen per situatie. Factoren die de prijs beïnvloeden zijn de omvang en complexiteit van de situatie, het aantal betrokken partijen en diverse andere zaken. Neem contact met ons op voor een prijsindicatie.

Tot hoever terug kan ik schulden laten vorderen?

Het verschilt per vordering hoe oud de schuld mag zijn. Daarnaast is het afhankelijk van de aard van de vordering. Onze gerechtsdeurwaarders adviseren u hier graag over.

Bieden jullie alleen deurwaardersdiensten aan?

Bij AGIN Pranger in Hengelo bieden we naast deurwaardersdiensten, begeleiding bij minnelijke trajecten, debiteurenbeheer of her-incasso aan. Meer informatie over onze diensten vindt u op onze dienstenpagina.