Ruim 65 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Maatwerk
Hoog resultaat

Deurwaarder Assen

Deurwaarder in Assen inschakelen

De gerechtsdeurwaarders van AGIN Pranger in Assen staan voor u klaar.

De ervaren gerechtsdeurwaarders van AGIN Pranger in Assen werken doelgericht en effectief. We onderzoeken de situatie van de debiteur en stellen een incassostrategie op die rekening houdt met de belangen van alle betrokkenen. Dien eenvoudig online uw zaak in of neem direct contact op met een van onze specialisten. U bent ook van harte welkom op ons kantoor aan de Oude Hoofdvaartsweg 1 in Assen. We ontdekken graag wat we voor u kunnen betekenen!

Zaak Indienen 0592 390 390

Wat kunnen onze gerechtsdeurwaarders in Assen voor u betekenen?

Heeft u een zaak voor onze gerechtsdeurwaarders in Assen of bent u benieuwd wat ze voor u kunnen betekenen? De onderstaande stappen beschrijven de zogenaamde ambtelijke taken van onze gerechtsdeurwaarders.

Stap 1: starten van het gerechtelijk traject

Bent u tijdens het minnelijke traject niet tot een oplossing gekomen of reageert de debiteur niet op het verzoek om te betalen? Dan start de deurwaarder een gerechtelijk traject middels een dagvaarding. Als de debiteur zich hier niet tegen verweert, dan spreekt de rechter een toewijzend vonnis uit en start de gerechtsdeurwaarder met incasseren.

Stap 2: verweer en betekening vonnis

Als de debiteur na dagvaarding verweer voert, dan gaan onze juristen voor u aan de slag om dit te behandelen. Heeft de rechter zich in uw voordeel uitgesproken? Concreet betekent dit dat de gerechtsdeurwaarder het vonnis overhandigt aan de debiteur. We delen de debiteur op dit moment ook mede dat diegene nog een paar dagen heeft om tot betaling over te gaan.

Stap 3: beslaglegging op bezittingen

Als de debiteur na het betekenen van het vonnis wederom niet tot betaling overgaat, dan mag de gerechtsdeurwaarder beslag leggen, zodat het geld alsnog wordt geïncasseerd. Dit betekent dat we bijvoorbeeld beslag leggen op banktegoeden, roerende zaken of een percentage van het inkomen van de debiteur om de schuld te innen.

Service van incassobureau AGIN Pranger in Assen

Wanneer u de service van incassobureau AGIN Pranger in Assen inschakelt, ervaart u de volgende voordelen:

U heeft altijd een vast aanspreekpunt en contactpersoon

Mogelijkheid om uw dossier online in te zien, wanneer u wilt

Onze gerechtsdeurwaarders zijn zeer ervaren en hebben een groot netwerk

AGIN Pranger opereert in heel Nederland

U bent van harte welkom bij AGIN Pranger in Assen. Ons kantoor bevindt zich aan de Oude Hoofdvaartsweg 1. Onze gerechtsdeurwaarders en andere juridische specialisten maken graag kennis met u. Heeft u vragen of hulp nodig bij een zaak? We bespreken het graag onder het genot van een kopje koffie.

De kantoren van AGIN Pranger:

We voeren niet alleen opdrachten uit in en rondom de plaatsen waar we gevestigd zijn; ons werkgebied strekt zich uit door heel Noord- en Midden-Nederland. Ook in de grote steden als Amsterdam, Utrecht, Groningen en Arnhem zijn we veelvuldig actief.

Veelgestelde vragen over de deurwaarders van AGIN Pranger Assen

Waarom schakel ik een deurwaarder in?

Een deurwaarder zorgt ervoor dat u uw geld (terug)krijgt in het geval iemand een schuld bij u heeft. Als de schuldenaar weigert te betalen, dwingt de deurwaarder diegene tot betaling door beslag te leggen op persoonlijke bezittingen.

Is een deurwaarder hetzelfde als een gerechtsdeurwaarder?

Nee. Een deurwaarder zorgt voor een soepel verloop van de gesprekken en bemiddeling tussen de betrokken partijen. Een gerechtsdeurwaarder doet hetzelfde, maar is ook gerechtigd om een dagvaarding te geven en een vonnis uit te voeren.

Wat zijn ambtelijke werkzaamheden?

Ambtelijke werkzaamheden zijn de handelingen die de gerechtsdeurwaarder per wet uitvoert. Wanneer een deurwaarder slechts advies geeft over het minnelijke traject, is dit een niet-ambtelijke taak.

Wanneer is het mogelijk om een deurwaarder in te schakelen?

U schakelt een deurwaarder in wanneer iemand een schuld bij u heeft, maar die weigert terug te betalen. De deurwaarders van AGIN Pranger in Assen zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk krijgt waar u recht op heeft.

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een deurwaarder?

De kosten voor het inschakelen van een deurwaarder zijn lastig te bepalen, omdat dit afhangt van de situatie. Bij AGIN Pranger kijken we naar een aantal factoren die de prijs bepalen, zoals de hoogte van het verschuldigde bedrag, de complexiteit van de zaak en het aantal betrokken partijen. Wilt u een prijsindicatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Hoe oud mag de te vorderen schuld zijn?

Hoe oud een te vorderen schuld mag zijn is afhankelijk van de situatie. De aard van de vordering speelt hierin ook een rol, waardoor het lastig is om vooraf een tijdindicatie te geven. Voor meer informatie over hoe oud de schuld mag zijn in uw situatie, schakelt u onze gerechtsdeurwaarders in.

Wat bieden jullie naast deurwaardersdiensten aan?

Naast deurwaardersdiensten, kunt u bij AGIN Pranger in Assen terecht voor begeleiding en advies bij minnelijke trajecten, her-incassodiensten en debiteurenbeheer. Bekijk al onze diensten.

Kantoorgegevens Assen

Telefoonnummer

Adres:
Oude Hoofdvaartsweg 1, 9405 CA Assen

E-mailadres: