Deurwaarder Assen

Deurwaarder Assen

De gerechtsdeurwaarders van AGIN Pranger staan voor u klaar.

De ervaren gerechtsdeurwaarders van AGIN Pranger in Assen werken doelgericht en effectief. We onderzoeken de situatie van de debiteur en stellen een incassostrategie op die rekening houdt met de belangen van alle betrokkenen. Dien eenvoudig online uw zaak in of neem direct contact op met een van onze specialisten in onze vestiging in Assen. We ontdekken graag wat we voor u kunnen betekenen!

Zaak Indienen 055 588 9833

Wat kunnen onze gerechtsdeurwaarder voor u betekenen?

Onderstaande stappen vallen onder de zogenaamde ambtelijke taken van onze gerechtsdeurwaarders.

Stap 1: starten van gerechtelijk traject

Bent u er tijdens het minnelijke traject samen niet uitgekomen of reageert de debiteur niet op het verzoek om te betalen? Dan kan de deurwaarder middels een dagvaarding een gerechtelijk traject starten. Als de debiteur zich hier niet tegen verweert, dan spreekt de rechter een toewijzend vonnis uit en kan de gerechtsdeurwaarder starten met incasseren.

Stap 2: verweer en betekening vonnis

Als de debiteur na dagvaarding verweer voert, dan gaan onze juristen voor u aan de slag om dit verweer te behandelen. Heeft de rechter zich in uw voordeel uitgesproken? Concreet betekent dit dat de gerechtsdeurwaarder het vonnis overhandigt aan de debiteur. Hij deelt de debiteur op dit moment ook mede dat hij nog een paar dagen heeft om tot betaling over te gaan.

Stap 3: beslaglegging op bezittingen

Als de debiteur na het betekenen van het vonnis wederom niet tot betaling is overgaan, dan mag de gerechtsdeurwaarder beslag leggen, zodat het geld alsnog wordt geïncasseerd. Concreet betekent dit dat de gerechtsdeurwaarder bijvoorbeeld beslag legt op banktegoeden, roerende zaken van de debiteur of op een percentage van het inkomen van de debiteur om op die manier de schuld te innen.

Service van incassobureau AGIN Pranger in Assen

Door de gerechtsdeurwaarder van AGIN Pranger in te schakelen, profiteert u van de volgende voordelen:

Altijd een vast aanspreekpunt

Mogelijkheid om online dossier in te zien

Uitgebreid netwerk van derden

U vindt ons door heel Nederland

Naast onze vestiging in Assen, vindt u ons in de volgende plaatsen:

Veelgestelde vragen over gerechtsdeurwaarder AGIN Pranger in Assen

Werken er alleen maar deurwaarders bij AGIN Pranger?

Nee. Op ons kantoor in Assen vindt u naast gerechtsdeurwaarders ook incassospecialisten en juristen. Dit betekent dat u ons ook als incassobureau kunt inschakelen. Onze incassospecialisten proberen dan om zonder tussenkomst van een rechter een oplossing te vinden met de debiteur.

Wat gebeurt er als de debiteur het niet eens is met de openstaande schuld?

Als de debiteur weigert te betalen, kan de gerechtsdeurwaarder een gerechtelijk traject starten. Hij verzoekt de rechter dan om een uitspraak over de zaak te doen. Als de rechter u gelijkt geeft, kan de gerechtsdeurwaarder de debiteur dwingen te betalen.

Wat kenmerkt de werkwijze van AGIN Pranger?

Onze gerechtsdeurwaarders werken snel en effectief en hebben oog voor de belangen van alle betrokkenen. AGIN Pranger is gespecialiseerd in maatwerk en onze specialisten doen altijd uitgebreid onderzoek, voordat we een incassostrategie opstellen. Dit betekent dat we niet alleen de kosten voor u als schuldeiser zo laag mogelijk houden, maar ook de debiteur niet met onnodige kosten opzadelen.