Ruim 65 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Maatwerk
Hoog resultaat

Deurwaarder Leeuwarden

Deurwaarder Leeuwarden

Heeft u een deurwaarder nodig in Leeuwarden? Wij staan voor u klaar

Wanneer u te maken krijgt met een debiteur die niet betaalt, kan dat erg vervelend en stressvol zijn. De gerechtsdeurwaarders van AGIN Pranger staan u dan graag bij. We gaan direct voor u aan de slag en starten een gerechtelijk traject. Onze deurwaarders in regio Leeuwarden beschikken over jarenlange ervaring, hebben oog voor de belangen van de schuldeiser én de debiteur en zijn gespecialiseerd in maatwerk. Dit ziet u dan ook terug in de door ons opgestelde incassostrategie. Dankzij de deurwaarders van AGIN Pranger weet u zeker dat u snel krijgt waar u recht op heeft.

Dien uw zaak eenvoudig in via de onderstaande button of neem direct contact op met onze specialisten in Heereveen, nabij Leeuwarden. We stellen in overleg een haalbare incassostrategie op waarbij we de kosten zo laag mogelijk houden.

Zaak Indienen 055 588 9833

Werkwijze van onze deurwaarders in Leeuwarden

Als een debiteur niet wil betalen, dan biedt onze gerechtsdeurwaarder dé oplossing door een gerechtelijk traject voor u te starten. Hieronder leest u hoe dit proces verloopt.

Stap 1. Dagvaarding

Wanneer een gerechtsdeurwaarder een gerechtelijk traject start, roept hij met een dagvaarding de debiteur op om naar de rechter te komen. Als de debiteur zich niet tegen de dagvaarding verweert, spreekt de rechter een toewijzend vonnis uit. Gaat de debiteur in verweer tegen de uitspraak? Dan handelen onze juristen het verweer af. De rechter buigt zich dan inhoudelijk over de zaak.

Stap 2. Betekenen van het vonnis

Als de rechter zich in uw voordeel heeft uitgesproken, dan reikt de gerechtsdeurwaarder het vonnis uit aan de debiteur. Dit wordt ook wel het betekenen van het vonnis genoemd. Als de debiteur het vonnis heeft ontvangen, heeft hij nog twee dagen om te betalen. Wanneer dit niet gebeurt, kan de gerechtsdeurwaarder overgaan tot de laatste stap: beslagleggen op waardevolle bezittingen.

Stap 3. Betaling afdwingen

Gaat de schuldenaar ook na ontvangst van het vonnis niet over tot betaling? Dan legt de gerechtsdeurwaarder beslag op een deel van het inkomen of de waardevolle bezittingen van de debiteur. AGIN Pranger beschikt over ervaren gerechtsdeurwaarders die ook in deze fase snel en doortastend handelen. Zo krijgt u altijd waar u recht op heeft.

Service van deurwaarder AGIN Pranger in Leeuwarden

Een vast aanspreekpunt

24/7 toegang tot uw online dossier

We houden de kosten zo laag mogelijk

AGIN Pranger opereert in heel Nederland

De kantoren van AGIN Pranger:

We voeren niet alleen opdrachten uit in en rondom de plaatsen waar we gevestigd zijn; ons werkgebied strekt zich uit door heel Noord- en Midden-Nederland. Ook in de grote steden als Amsterdam, Utrecht, Groningen en Arnhem zijn we veelvuldig actief.

Veelgestelde vragen over deurwaarder AGIN Pranger regio Leeuwarden

Zijn er alleen deurwaarders werkzaam bij AGIN Pranger?

Nee, naast deurwaarders beschikken we ook over ervaren incassospecialisten. U kunt ons daarom ook inschakelen als incassobureau. Onze incassospecialisten proberen altijd eerst zonder tussenkomst van een rechter een oplossing te vinden met de debiteur. Lukt dit niet? Dan schakelt u een gerechtsdeurwaarder van AGIN Pranger in.

Wat is een gerechtelijk traject?

Wanneer een debiteur weigert te betalen, kunt u via een gerechtsdeurwaarder een gerechtelijk traject starten. De deurwaarder vraagt de rechter dan om een uitspraak te doen over een zaak. Beslist de rechter in uw voordeel? Dan kan de gerechtsdeurwaarder de debiteur dwingen om over te gaan tot betaling. Dit doen we bijvoorbeeld door beslag te leggen op waardevolle bezittingen of een deel van het inkomen van de debiteur.

Wat is de werkwijze van AGIN Pranger?

Bij AGIN Pranger bent u verzekerd maatwerk. Elke incassostrategie die we opstellen, is gebaseerd op uitgebreid onderzoek van de situatie. Onze specialisten houden hierbij rekening met de belangen van zowel de schuldeiser als de debiteur. Ook brengen we de draagkracht van de schuldenaar in kaart. We streven naar een haalbare incassostrategie, waarbij de kosten zo laag mogelijk worden gehouden.