Incassobureau Hengelo

Profiteer van de ervaring van AGIN Pranger in Hengelo

U kunt al binnen vijf minuten online uw zaak indienen.

Soms wordt u geconfronteerd met een situatie waarin openstaande rekeningen niet worden voldaan. Door de incassospecialisten van AGIN Pranger in te schakelen, weet u zeker dat er alles aan gedaan wordt om de debiteur de schuld te laten voldoen. Wij werken maatgericht en binnen de maatschappelijke kaders. Dit betekent dat we uw belang, evenals als het belang van de debiteur niet uit het oog verliezen. Dien eenvoudig online uw zaak in of neem telefonisch contact op met onze vestiging in Hengelo voor vrijblijvend advies.

Zaak Indienen 055 588 9833

De werkwijze van incassobureau AGIN Pranger

Stap 1: zaak indienen

Zo snel mogelijk een incassotraject starten? Dien via onderstaande button ‘Zaak indienen’ binnen vijf minuten uw zaak in. Onze incassospecialisten controleren uw documenten en nemen contact met u op als we aanvullende gegevens nodig hebben. Als het dossier compleet is, kunnen we dezelfde dag nog starten met incasseren!

Stap 2: oplossing zoeken

Het incassotraject is erop gericht om zonder tussenkomst van een rechter een oplossing te vinden. We benaderen de schuldenaar en brengen voor u in kaart wat de mogelijkheden zijn. We houden hierbij uw belang en het belang van de schuldenaar in het oog. Via uw dossier kunt u altijd zien waar we mee bezig zijn.

Stap 3: zaak afsluiten

Meestal lukt het onze incassospecialisten om binnen twee weken het minnelijke traject af te ronden. De schuld wordt voldaan of er is een betalingsregeling getroffen. Als de debiteur niet wil betalen of niet reageert op de betaalverzoeken, kunt u via een van onze gerechtsdeurwaarders een gerechtelijk traject starten.

 

Jarenlange ervaring met incassotrajecten

Schakel de incassospecialisten in van AGIN Pranger in Hengelo en profiteer van de volgende voordelen:

Gerechtsdeurwaarders en incassospecialisten onder een dak

De mogelijkheid om waar en wanneer u maar wilt uw online dossier in te zien

Maatwerk en oog voor het belang van schuldeiser en schuldenaar

U vindt AGIN Pranger door heel Nederland

AGIN Pranger beschikt over vier vestigingen in Nederland. Zo vindt u ons ook in:

 

Veelgestelde vragen over Incassobureau AGIN Pranger in Hengelo

Is AGIN Pranger een incassobureau?

Nee. Wij zijn een gerechtsdeurwaardersbureau dat incassodiensten aanbiedt. Deze incassodiensten worden uitgevoerd door onze incassospecialisten.

Wat doet AGIN Pranger als het incassotraject niet leidt tot een betaling?

Doordat er ook gerechtsdeurwaarders bij AGIN Pranger werken, kunnen zij als dat nodig is een deurwaarder inschakelen om een gerechtelijk traject te starten.

Wat kenmerkt de werkwijze van AGIN Pranger?

Onze incassospecialisten leveren maatwerk en doen er alles aan om het incassotraject succesvol af te ronden. Zo brengen zij altijd in kaart wat de draagkracht is van de schuldenaar. Als hij de rekening niet direct kan voldoen, stellen zij in overleg met u een betalingsregeling op.