Ruim 65 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Maatwerk
Hoog resultaat

Incassobureau Hengelo

Incassobureau Hengelo

Dien uw zaak binnen 5 minuten bij ons in. Online en zeer eenvoudig!

Soms wordt u geconfronteerd met een situatie waarin openstaande rekeningen niet worden voldaan. De incassospecialisten van AGIN Pranger in de regio Hengelo zetten alles op alles om de debiteur de schuld te laten voldoen. We werken maatgericht en binnen de maatschappelijke en juridische kaders. Dit betekent dat we uw belang, evenals het belang van de debiteur, niet uit het oog verliezen. Dien eenvoudig online uw zaak in of neem telefonisch contact op voor vrijblijvend advies. We nodigen u ook graag uit om langs te komen op een van onze vestigingen. We staan voor u klaar om uw incassotraject te bespreken.

Zaak Indienen 088 123 4 123

De werkwijze van incassobureau AGIN Pranger in Hengelo

Bij AGIN Pranger werken we volgens een 3-stappenplan. Hoewel ieder incassotraject uniek is, volgen we het stappenplan om zo efficiënt, snel en kostenbesparend tot een oplossing te komen.

Stap 1: zaak indienen

Zo snel mogelijk een incassotraject starten? Dien eenvoudig uw zaak in via de onderstaande button. Dit kost u slechts 5 minuten. Onze incassospecialisten controleren uw documenten en nemen contact met u op indien we aanvullende gegevens nodig hebben. Als het dossier compleet is, starten we dezelfde dag nog met incasseren!

Stap 2: oplossing zoeken

Het incassotraject is erop gericht om zonder tussenkomst van een rechter een oplossing te vinden. We benaderen de schuldenaar en brengen in kaart wat de mogelijkheden zijn. We houden hierbij uw belang en het belang van de schuldenaar in het oog. Via uw online dossier ziet u altijd waar we mee bezig zijn.

Stap 3: zaak afsluiten

Meestal lukt het onze incassospecialisten om binnen twee weken het minnelijke traject af te ronden. De schuld wordt voldaan of er is een betalingsregeling getroffen. Als de debiteur niet wil betalen of niet reageert op de betaalverzoeken, start u via een van onze gerechtsdeurwaarders een gerechtelijk traject.

 

Jarenlange ervaring met incassotrajecten in Hengelo

De volgende voordelen ervaart u wanneer u AGIN Pranger inschakelt als incassobureau in Hengelo:

Incassospecialisten én gerechtsdeurwaarders onder een dak

De mogelijkheid om uw online dossier in te zien, waar en wanneer u maar wilt

Maatwerk en oog voor het belang van schuldeiser en schuldenaar

AGIN Pranger opereert in heel Nederland

Komt u kennismaken met de incassospecialisten van AGIN Pranger? Onze adviseurs helpen u graag met uw incassotraject en strategie.

De kantoren van AGIN Pranger:

We voeren niet alleen incasso-opdrachten uit in en rondom de plaatsen waar we gevestigd zijn; ons werkgebied strekt zich uit door heel Noord- en Midden-Nederland. Ook in de grote steden als Amsterdam, Utrecht, Groningen en Arnhem kunt u ons inschakelen.

Veelgestelde vragen over AGIN Pranger in de regio Hengelo

Wat doet een incassobureau?

Een incassobureau incasseert openstaande rekeningen voor de opdrachtgever. We nemen contact op met de schuldenaar en verzoeken om het bedrag binnen de betaaltermijn te betalen. Gebeurt dit niet? Dan schakelen we een deurwaarder in.

Wanneer schakelt u een incassobureau in?

Wanneer de schuldenaar het openstaande bedrag te laat of niet betaalt, is het uw recht om een incassobureau in te schakelen. Het is mogelijk om eerst een aanmaning te sturen. Weigert de schuldenaar nog steeds te betalen? Dan helpt een incassobureau uw geld terug te vragen.

Hoeveel maanden duurt een incassotraject?

Vaak duurt een incassotraject niet langer dan 3 maanden. Een brief van het incassobureau schrikt schuldenaars vaak af, waardoor ze het verschuldigde bedrag snel betalen. Is de schuldenaar niet in staat te betalen? Dan komt er een betalingsregeling, zodat diegene meer tijd heeft om te betalen.

Hoe werkt incassobureau AGIN Pranger

We willen dat de debiteur zo snel mogelijk betaalt, zonder dat u of de schuldenaar hier extra kosten voor maakt. We maken een zo specifiek mogelijke inschatting van de situatie en creëren een incassotraject op maat.

Wat doet een incassobureau als de schuld niet wordt betaald?

We sturen de debiteur meerdere aanmaningen met het verzoek om de rekening te betalen. Gebeurt dit niet? Dan schakelen we een (gerechts)deurwaarder in. De deurwaarder forceert de schuldenaar door middel van een dagvaarding en/of vonnis om te betalen.

Bieden jullie ook andere diensten aan dan incassodiensten?

Bij AGIN Pranger in Hengelo kunt u terecht voor zowel incassodiensten als deurwaardersdiensten. Wanneer een incassotraject niet succesvol is, schakelen we een van onze eigen deurwaarders in. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor (her)incasso, debiteurenbeheer en andere diensten.