Ruim 65 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Maatwerk
Hoog resultaat

Juristen

Juristen Uw Juridisch specialist

Advies op maat

U heeft een juridisch geschil en ziet door de bomen het bos niet meer? Onze deskundige juristen vertegenwoordigen u of uw organisatie wanneer u ons nodig heeft. Adviseren, onderhandelen en voorkomen, wij zijn er goed in. Soms is een gerechtelijke procedure het enige dat u nog kunt doen om een optimaal resultaat te behalen, wij starten dan voor u een gerechtelijk traject en wij ontzorgen u volledig. U kunt rekenen op onze expertise.

Waarom kiezen voor de juristen van AGIN Pranger?

  • U krijgt meer dan 65 jaar ervaring
  • U krijgt snelle korte lijnen en open communicatie
  • Onze tarieven zijn concurrerend
  • U krijgt maatwerk

Direct Juridisch Advies inwinnen

Wat doen de juristen van AGIN Pranger?

Onze juristen zijn zeer ervaren en kennen de klappen van de zweep. U kunt van de juristen van AGIN Pranger verwachten dat ze uw juridische belangen zullen behartigen en proberen uw juridische kwestie of het geschil tot een zo goed mogelijk einde te brengen. Zaken waarmee wij u bijvoorbeeld kunnen ontzorgen, zijn zaken waarbij geld geïnd moet worden, het opstellen van een dagvaarding, beoordelen of schrijven van processtukken en nog veel meer.

Of u nu een eenmanszaak heeft, mkb’er, particulier of anderszins bent, dat maakt onze juristen niet uit. Uw zaak is wat voor ons telt. Tijdens een intakegesprek nemen wij uw zaak samen door. U kunt erop rekenen dat wij altijd de beste strategie voor u bepalen.

Juristen

Met wat voor rechtsgebieden houden de juristen van AGIN Pranger zich bezig?

Wij zijn graag specialist, wij kiezen er daarom bewust voor om onze juristen niet voor alle rechtsgebieden in te zetten. Hierdoor krijgt u echt specialisten op uw zaak.

Waaruit blijkt dat wij specialist zijn? Wij hebben diepgaande kennis van de materie, met name omtrent het innen van geld. Dit hebben wij doordat wij op de hoogte zijn van nieuwste ontwikkelingen, trends en best practices binnen de markt, gediplomeerde juristen in dienst hebben en meer dan 65 jaar ervaring binnen het vakgebied.

Juridisch advies geven over zaken die te maken hebben met het innen van geld. Dat is waar de juristen van AGIN Pranger zich mee bezighouden. Hierbij kunt u denken aan financiële zaken waar uw facturen niet worden betaald, (conservatoir) beslaglegging, het schrijven van dagvaardingen, beoordelen of schrijven van processtukken, huurzaken waarbij een bepaling uit de huurovereenkomst wordt geschonden of bijvoorbeeld conflicten over leveren.

Waarin onderscheiden de juristen van AGIN Pranger zich?

Zoals eerder genoemd zijn wij graag de specialist. Waarin wij ons onderscheiden is dan ook als volgt:

  • Uw eerste intake is vrijblijvend
  • Wij zijn graag transparant; u krijgt dan ook altijd eerlijk advies over de haalbaarheid van uw zaak
  • U kunt van ons een snelle respons verwachten: wij begrijpen dat juridische kwesties vaak tijdgevoelig zijn en streven naar een snelle respons en actie
  • U krijgt kwalitatief hoogwaardig juridisch advies tegen een scherp tarief

Hoe verloopt het contact met ons kantoor?

Tijdens een adviesgesprek bespreken wij uw probleem en denken wij mee aan een oplossing. Hierbij kunt u rekenen op eerlijk advies over de haalbaarheid van uw zaak. Om u goed van dienst te kunnen zijn dient u de stukken bij ons in, deze beoordelen wij deze vrijblijvend. Op basis van de stukken bepalen wij uw strategie. 

Bent u overtuigd om ons in te schakelen en mogen wij voor u aan de slag. Dan maken wij een dossier aan en u ontvangt inloggegevens om uw dossier 24/7 in te zien. Hiermee bent u altijd op de hoogte van de status van uw zaak.

Wat levert het inschakelen van een jurist bij AGIN Pranger op?

U wordt ontzorgt door kwalitatief hoogwaardig juridisch advies tegen een scherp tarief. Voor een bevredigende uitkomst halen onze juristen alles voor u uit de kast. Hierdoor kunt u zorgeloos de focus leggen op zaken die voor u en/of uw bedrijf belangrijk zijn. Uw zaak is bij ons in goede handen. 

Wat kost het inschakelen van een jurist bij AGIN Pranger?

Wanneer u ons uurtarief afzet tegen de advocatuur krijgt u een hele redelijke en eerlijke prijs voor onze dienstverlening. In de advocatuur zijn bedragen tussen €200 en €250 per uur vrij normaal. Niet bij ons, bij AGIN Pranger werken onze juristen op basis van een uurtarief van slechts €135,- per uur. U krijgt een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening tegen een scherpe prijs!

Wilt u vrijblijvend contact?

Heeft u een juridisch vraagstuk of wilt u meer informatie over onze juridische diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Liever bellen? U kunt ons telefonisch bereiken op 088 1234123.

Neem contact met ons op

Draag uw zaak aan bij de Juridische specialisten van AGIN Pranger en
ervaar de meerwaarde

AGIN Pranger denkt met u mee, van intake tot strategie maakt u gebruik van onze expertise. Onze gespecialiseerde Juristen maken het verschil, zij zijn zeer ervaren in juridische kwesties en zorgen voor het beste resultaat.

Snel Juridisch advies

Snel Juridisch advies

Uw zaak wordt doortastend, zorgvuldig en met maximale snelheid behandeld. Dat beloven wij u.

Ervaren specialisten

Ervaren specialisten

Uw zaak is bij AGIN Pranger in goede handen. Ervaren professionals die jaarlijks vele Juridische zaken behandelen.

Kwaliteit gegarandeerd

Kwaliteit gegarandeerd

Bij ons krijgt u de ondersteuning die u nodig heeft. Wij staan klaar om u te helpen met al uw vragen.