Ruim 65 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Maatwerk
Hoog resultaat

Incassobureau Utrecht

Incassobureau Utrecht

Zoekt u een incassobureau in Utrecht? Zoek niet verder, wij helpen u.

Bant u op zoek u naar een incassobureau voor een incasso in Utrecht? Als deurwaarderskantoor kunnen wij u hierbij helpen, is minnelijk incassotraject namelijk niet voldoende om de schuldenaar tot betaling over te laten gaan? Dan kunt u ervoor kiezen in overleg met ons een gerechtelijk traject te starten.

Een wanbetaler is veel ondernemers niet vreemd. U stuurt uw facturen netjes op, maar de betaling blijft uit. Misschien heeft u nog contact met de debiteur, maar reageert hij niet op uw betaalverzoeken. Wat kunt u dan doen? Als u zelf geen contact meer kunt krijgen met de debiteur of u wilt serieuze stappen ondernemen, dan kan AGIN Pranger u helpen.

We hebben jarenlange ervaring als incassobureau en kunnen vaak met enkele, toch dringende aanmaningen de debiteur over laten gaan tot betaling. Bij iedere zaak houden we zowel uw belangen als die van de debiteur in gedachten. Dankzij deze werkwijze kunnen we doorgaans een snelle en soepele afwikkeling van uw zaak garanderen. Benieuwd naar wat we op korte termijn voor u kunnen betekenen? Dien uw zaak online in of neem telefonisch contact op met onze specialisten. We voorzien u altijd van gratis, gedegen advies.

Zaak Indienen 088 123 4 123

Waarom kiezen voor AGIN Pranger als uw incassobureau?

✓ Ruim 65 jaar ervaring: Vertrouw op onze jarenlange ervaring binnen de incasso- en deurwaardersbranche.
✓ Altijd dichtbij: Met landelijke dekking en een centrale planning vanuit Heerenveen, krijgt u een service die overal in Nederland naadloos aansluit op uw behoeften.
✓ Persoonlijk contact: Bij AGIN Pranger krijgt u een toegewijde contactpersoon.
✓ Advies op maat: Wij begrijpen dat uw situatie uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakt (juridisch) advies dat aansluit op uw specifieke behoeften.
✓ Resultaatgericht: Bij AGIN Pranger streven we ernaar om uw zaak succesvol af te ronden. Wij gaan verder dan alleen advies geven; wij streven naar resultaten.
✓ Transparant en betrouwbaar: Geen verrassingen of verborgen kosten. Wij geloven in open communicatie en eerlijkheid, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang van uw zaak.
✓ Scherpe tarieven: Dit alles tegen een scherp tarief.

De werkwijze van AGIN Pranger; stap voor stap

Stap 1: online zaak indienen

U wilt uw facturen betaald hebben en misschien wilt u uw relatie met uw opdrachtgever niet te veel aantasten. Daarom is het altijd verstandig iemand in te schakelen die de belangen van jullie beiden behartigt en zo tot de beste oplossing komt. Door uw zaak digitaal in te dienen, kunnen we snel starten met het traject. Invullen duurt slechts enkele minuten en als we alle benodigde documenten van u ontvangen hebben, dan kunnen we beginnen.

Stap 2: uw schulden innen

Is uw dossier compleet, dan begint ons werk. We verzoeken de debiteur vriendelijk, maar dringend om de betaling te voldoen. Kiest de schuldenaar ervoor om toch niet tot betaling over te gaan, dan stellen we u daarvan op de hoogte en kunt u kiezen voor vervolgstappen. We houden uw dossier en de voortgang digitaal bij. U kunt dus op ieder moment kijken wat de stand van uw zaak is en wat wij hebben gecommuniceerd naar de schuldenaar. In de praktijk zien we veel zaken succesvol eindigen.

Stap 3: zaak afronden en afsluiten

Veel van onze zaken komen tot een succesvol resultaat. Doorgaans sluiten we een zaak gemiddeld binnen twee weken. Kiest de debiteur er om wat voor reden dan ook voor om de betaling niet te voldoen, dan zijn er andere mogelijkheden voor u. Zo kunt u ervoor kiezen een deurwaarder in te schakelen om een gerechtelijk traject te starten. AGIN Pranger heeft A-klasse deurwaarders in huis, waardoor we u ook bij dit proces kunnen bijstaan.

Kies voor AGIN Pranger als uw incassobureau in Utrecht

Een incassobureau waarbij u snel geholpen wordt, uw dossier digitaal kunt inzien en waar zaken doorgaans binnen 2 weken worden opgelost? Dat, en nog veel meer, is AGIN Pranger.

Gerechtsdeurwaarders en incassospecialisten onder één dak

De stand van zaken 24/7 bekijken in uw eigen online dossier

Uw belangen, maar ook die van de schuldenaar behartigd

AGIN Pranger opereert in heel Nederland

De kantoren van AGIN Pranger:

We voeren niet alleen incasso-opdrachten uit in en rondom de plaatsen waar we gevestigd zijn; ons werkgebied strekt zich uit door heel Noord- en Midden-Nederland. Ook in de grote steden als Amsterdam, Utrecht, Groningen en Arnhem kunt u ons inschakelen.

Veelgestelde vragen over incassobureau AGIN Pranger

Wat kost het inschakelen van een incassobureau?

Wat het incassotraject van uw zaak kost, kunnen we niet op voorhand bepalen. Iedere zaak is anders en daarom leveren we altijd maatwerk. Bij de inventarisatie van uw zaak bekijken we onder andere het verschuldigde bedrag; een van de factoren die van invloed is op de prijs. Doorgaans kunt u de kosten voor onze diensten overigens in rekening brengen bij de debiteur. Wij tellen onze tarieven namelijk op bij het verschuldigde bedrag. Zo betaalt u niet zelf voor onze incassoservice.

De debiteur heeft na het incassotraject nog niet betaald. Kan ik ook bij jullie terecht?

Absoluut. We hebben namelijk ook zeer ervaren gerechtsdeurwaarders in huis die u graag helpen bij het starten van een gerechtelijk traject. Zo zorgen we er ook bij dit type debiteuren voor dat u krijgt waar u recht op heeft.

Wat kan ik doen als een debiteur niet betaalt?

Enkele keren kunnen we een zaak niet na afzienbare tijd sluiten en dan zijn vervolgstappen wellicht de optie om de schuldenaar tot betaling over te laten gaan. U schakelt hiervoor een deurwaarder in die bij de Rechtbank een zaak opent. De rechter beslist over uw zaak en als het een toewijzend vonnis is, dan mag de deurwaarder beslag leggen op de bezittingen van de schuldenaar.

Wat is de werkwijze van AGIN Pranger?

We hanteren een duidelijke en transparante werkwijze. Zo werken we in uw opdracht, maar houden we ook de belangen van de debiteur in gedachten. We zien dat veel debiteuren juist door deze aanpak sneller overgaan tot de betaling. Zo houden we de kosten voor iedere partij zo laag mogelijk en kunnen we trots zijn op onze snelle afwikkeling van gemiddeld twee weken.