Ruim 65 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Maatwerk
Hoog resultaat

Incassobureau Arnhem

Incassobureau Arnhem

Heeft u te maken met een relatie, klant of instelling die openstaande rekeningen, na meerdere aanmaningen, niet heeft voldaan? Schakel dan de incassospecialisten van AGIN Pranger in. Onze specialisten doen er alles aan om de debiteur zijn of haar schuld te laten aflossen. We werken met een doelgerichte aanpak en altijd binnen de maatschappelijke kaders. Dit betekent dat we rekening houden met de belangen van u als schuldeiser, maar ook met die van de debiteur. Dien uw zaak online in of neem telefonisch contact op met onze vestiging nabij Arnhem. We voorzien u graag van vrijblijvend advies.

Zaak Indienen 088 123 4 123

De werkwijze van incassobureau AGIN Pranger

Stap 1: zaak indienen

Wilt u direct een incassotraject starten? Via onderstaande button ‘Zaak indienen’ dient u binnen vijf minuten online uw zaak in. Zodra we uw aanmelding ontvangen en hebben gecontroleerd, sturen we u een bevestigingsmail. Eventueel vragen we u om aanvullende stukken aan te leveren. Wanneer we over de benodigde documenten beschikken, maken we een dossier aan en starten we dezelfde dag nog met het incassotraject.

Stap 2: schuld innen

Onze incassospecialisten stellen de debiteur op de hoogte van het incassotraject en verzoeken om tot betaling over te gaan. Dit doen we vriendelijk, maar dwingend. Als de debiteur overgaat op betaling, stellen we u hier direct van op de hoogte. Ook kunt u de laatste ontwikkelingen altijd volgen via uw online dossier. Zo weet u direct wat de status is van het incassotraject.

Stap 3: zaak afsluiten

In de meeste gevallen gaat de debiteur direct over tot betaling en kunnen we de zaak binnen 14 dagen afsluiten. Soms gaat de debiteur niet over tot betaling. In dat geval zijn er diverse vervolgtrajecten mogelijk. Zo kunt u een deurwaarder inschakelen en een gerechtelijk traject starten. Uiteraard kunt u altijd rekenen op deskundig advies van onze juridische professionals bij het kiezen van de juiste vervolgstappen.

De service van incassobureau AGIN Pranger nabij Arnhem

Schakelt u de professionals van AGIN Pranger in voor een incassotraject? Dan kunt u rekenen op onze expertise en goede service. Daarnaast profiteert u altijd van de volgende voordelen:

Gerechtsdeurwaarders en incassospecialisten onder één dak

Inzicht op de laatste ontwikkelingen dankzij een eigen online dossier

Service op maat en oog voor het belang van schuldeiser en schuldenaar

AGIN Pranger opereert in heel Nederland

De kantoren van AGIN Pranger:

We voeren niet alleen incasso-opdrachten uit in en rondom de plaatsen waar we gevestigd zijn; ons werkgebied strekt zich uit door heel Noord- en Midden-Nederland. Ook in de grote steden als Amsterdam, Utrecht, Groningen en Arnhem zijn we veelvuldig actief.

Veelgestelde vragen over incassobureau AGIN Pranger regio Arnhem

Hoeveel kost het inschakelen van een incassobureau?

In beginsel kost het inschakelen van een incassobureau u niets. Alle kosten worden namelijk verhaald op de debiteur. Mocht de vordering niet geïncasseerd worden, dan brengen wij slechts een basisvergoeding in rekening.

De debiteur is na het incassotraject niet overgegaan tot betaling. Kan ik in dat geval ook terecht bij AGIN Pranger?

Jazeker. We hebben zowel incassospecialisten als deurwaarders in huis. Onze deurwaarders helpen u graag bij het starten van een gerechtelijk traject. Zo zorgen we ervoor dat u toch krijgt waar u recht op hebt.

Wat kan ik doen als een debiteur niet betaalt?

Wanneer een debiteur niet betaalt, heeft u de keuze om een gerechtelijk traject te starten. In dat geval verzoeken we de rechter om een vonnis uit te spreken over de situatie. Wanneer de rechter in uw voordeel besluit, legt de gerechtsdeurwaarder eventueel beslag op bezittingen of inkomsten van de debiteur.

Wat is de werkwijze van AGIN Pranger?

Onze incassospecialisten gaan onnodige kosten uit de weg door de debiteur zo snel mogelijk over te laten gaan tot betaling. Op die manier houden we de kosten voor u én de debiteur zo laag mogelijk. Ook kunt u bij AGIN Pranger altijd rekenen op maatwerk. Onze specialisten proberen de situatie altijd zo goed mogelijk in te schatten en spelen hierop in. We zijn vriendelijk, maar dwingend als het moet en doen er alles aan om het incassotraject succesvol af te ronden.