Ruim 65 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Maatwerk
Hoog resultaat

Onze diensten

Onze diensten

Onze diensten

Wij bieden een breed scala aan professionele diensten, zodat we altijd aan uw behoeften kunnen voldoen. Maatwerk, dat is AGIN Pranger.

Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer

Onze ervaren debiteurenbeheerders dringen de gemiddelde betalingstermijn terug voor bedrijven in de meest uiteenlopende branches. Wanneer wij uw debiteurenbeheer uitvoeren, vindt er dagelijkse controle op de betalingen plaats en wordt er direct actie ondernomen wanneer dat nodig is. Uw geldstroom is onze zorg. Informeer gerust naar de diverse mogelijkheden.

Herincasso

Herincasso

Bent u of uw incassopartner van mening dat uw vordering niet geïncasseerd kan worden? Of wilt u simpelweg geen kosten meer betalen voor het incasseren van uw vordering? Wanneer u er zeker van wilt zijn dat er echt het maximale wordt gedaan, zonder dat u daarbij kostenrisico loopt, kies dan voor herincasso. Nooit een nota, alleen maar opbrengst! Lees meer.

Incasso

Incasso

Het hoogste minnelijke incassoresultaat en altijd tegen een zeer scherp tarief. Wij leveren een maximale inspanning om uw vordering te innen en wij doen dit door persoonsgericht te incasseren. Hiermee behalen wij snel en maximaal resultaat tegen zo laag mogelijke kosten voor alle partijen. Uw vordering is bij ons in goede handen. Lees meer.

Juristen

Juristen

Onze deskundige juristen vertegenwoordigen u of uw organisatie wanneer u ons nodig heeft. Adviseren, onderhandelen en voorkomen: wij zijn er goed in. Soms is een gerechtelijke procedure het enige dat u nog kunt doen om een optimaal resultaat te behalen.  Wij starten dan een gerechtelijk traject en wij ontzorgen u volledig. U kunt rekenen op onze expertise.

Deurwaarders

Deurwaarders

Zodra wij over een executoriale titel beschikken, starten wij voor u met de tenuitvoerlegging. In elke fase van het traject staat het resultaat voorop en daarbij staan de kernwaarden van u en onze organisatie centraal. Onze gerechtsdeurwaarders werken zeer doelgericht en zij halen het maximale rendement uit iedere situatie. Zij gaan tot het uiterste voor u. Lees meer.

Advies

Advies

Onze specialisten adviseren u op diverse gebieden. Zo denken we graag mee over de inrichting van uw eigen debiteurenbeheer, het inschatten van bepaalde (financiële) risico’s of het opstellen van algemene voorwaarden. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken. Mocht u nu of in de toekomst met een prangende vraag zitten, neem gerust contact met ons op want wij adviseren u graag.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij helpen u graag!

Wij vernemen graag precies waar u behoefte aan heeft, zodat wij u de optimale oplossing kunnen bieden. Laat ons weten wat u wilt en wij zullen ons uiterste best doen om u optimaal van dienst te zijn.

Contact opnemen