Incassobureau Apeldoorn

Maak kennis met AGIN Pranger in Apeldoorn

Dien uw zaak eenvoudig online in of neem contact op met onze vestiging in Apeldoorn via 055 588 9833.

Heeft u te maken met een debiteur die na verschillende aanmaningen niet is overgegaan tot betaling of heeft u nooit uitleg gekregen over het niet voldoen van uw factuur? Door de incassospecialisten van AGIN Pranger in te schakelen, weet u zeker dat er het maximale gedaan wordt om de openstaande rekening te laten betalen door uw debiteur. AGIN Pranger werkt altijd binnen de wettelijke kaders en houdt rekening met de draagkracht van de schuldenaar. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op met onze vestiging in Apeldoorn en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Zaak Indienen 055 588 9833

Een incassotraject starten bij AGIN Pranger in Apeldoorn

Stap 1: case indienen

U kunt via onze website binnen vijf minuten een zaak indienen. Onze incassospecialisten controleren de door u toegezonden documenten en nemen contact op als er zaken zijn die nog ontbreken. Zodra we alle stukken hebben, maken we een online dossier aan. Dit kunt u op elk gewenst moment inzien.

Stap 2: incasseren

Onze specialisten proberen om een oplossing te vinden samen met de schuldenaar. We houden hierbij rekening met uw belang evenals dat van de debiteur. Zij brengen in kaart waarom de schuld is ontstaan en zoeken naar mogelijkheden die voor beide partijen acceptabel zijn. Als er ontwikkelingen zijn, informeren we hierover via een e-mail.

Stap 3: afsluiting

In veel gevallen lukt het om binnen twee weken het incassotraject af te ronden. Als de debiteur het niet eens is met ons verzoek om te betalen of niet reageert, kunt u ervoor kiezen om een gerechtsdeurwaarder in te schakelen. Hij kan via een gerechtelijk traject de debiteur dwingen om alsnog tot betalen over te gaan. We geven u hier advies over.

De service van AGIN Pranger

Schakel de incassospecialisten in van AGIN Pranger in Apeldoorn in en profiteer van onze service, bestaande uit:

Incassospecialisten en gerechtsdeurwaarders onder één dak

Altijd uw dossier online inzien door in te loggen op onze website

Oog voor het belang van de schuldeiser en de schuldenaar

Vestigingen van AGIN Pranger

Naast ons kantoor in Apeldoorn, vindt u vestigingen van AGIN Pranger in:

Veelgestelde vragen over Incassobureau AGIN Pranger in Apeldoorn

Hoeveel kost het inschakelen van een incassobureau?

Als u een incassotraject start, mag u deze kosten in rekening brengen bij de debiteur.

Kan AGIN Pranger mij ook helpen als het incassotraject niet tot betaling leidt?

Jazeker. Bij AGIN Pranger zijn naast incassospecialisten, gerechtsdeurwaarders werkzaam. Dit betekent dat u altijd een gerechtelijk traject kunt starten met behulp van onze gerechtsdeurwaarders.

Wat kan ik doen als de schuldenaar niet wil betalen?

Als de debiteur het niet eens is met ons verzoek om de openstaande rekening te voldoen, kunt u een gerechtelijk traject starten. We verzoeken de rechter dan om een vonnis uit spreken over de situatie. Als de rechter in uw voordeel besluit, kan de gerechtsdeurwaarder eventueel beslag leggen op bezittingen of inkomsten van de debiteur.

Wat kenmerkt de werkwijze van AGIN Pranger?

De specialisten van AGIN Pranger hebben veel ervaring met het leveren van maatwerk. We zijn goed in unieke trajecten en behandelen dagelijks uiteenlopende dossiers. We handelen in het belang van de schuldeiser, maar houden tegelijkertijd rekening met de mogelijkheden van de schuldenaar. Ten slotte beschikken we over een sterk netwerk met derden, waardoor we als dit nodig is zeer daadkrachtig handelen.