Ruim 65 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Maatwerk
Hoog resultaat

Incassobureau Apeldoorn

Incassobureau in Apeldoorn nodig? Wij helpen u.

Dien uw zaak eenvoudig online in. We helpen u ook bij gerechtelijke procedures.

Heeft u een incassobureau in Apeldoorn nodig? Wij zijn uw lokale incasso partner

Heeft u te maken met een debiteur die na verschillende aanmaningen niet is overgegaan tot betaling of heeft u nooit uitleg gekregen over het niet voldoen van uw factuur? Door de incassospecialisten van AGIN Pranger in Apeldoorn in te schakelen, weet u zeker dat er het maximale gedaan wordt om de openstaande rekening te laten betalen door uw debiteur. Wij werken altijd binnen de wettelijke kaders en houdt rekening met de draagkracht van de schuldenaar.

Waarom opdrachtgevers ons als incassobureau in Apeldoorn inschakelen?

  • U krijgt meer dan 65 jaar ervaring
  • U krijgt snelle korte lijnen en open communicatie
  • Wij hanteren scherpe tarieven
  • U krijgt maatwerk

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of breng een bezoek aan ons kantoor aan het Jean Monnetpark 55 in Apeldoorn. We vertellen u graag over de mogelijkheden.

Zaak Indienen

055 588 9833

Een incassotraject starten bij AGIN Pranger in Apeldoorn

Het starten van een incassotraject bij AGIN Pranger in Apeldoorn is zeer eenvoudig en kost weinig tijd. We begrijpen goed dat het erg vervelend is als er voor lange tijd vorderingen openstaan die niet op tijd betaald worden. Dit heeft namelijk directe gevolgen voor uw liquiditeit. We werken zo snel mogelijk en houden daarbij rekening met u (de schuldeiser), maar ook met de schuldenaar. We proberen er altijd eerst uit te komen door een minnelijke incasso te versturen. Als de schuldenaar dan nog niet betaalt, kunnen we eventueel overgaan tot een gerechtelijke incasso.

Stap 1: een case indienen

U kunt bij ons incassobureau in Apeldoorn binnen vijf minuten een zaak online indienen. Onze incassospecialisten controleren de door u toegezonden documenten en nemen contact op als er zaken zijn die nog ontbreken. Zodra we alle stukken hebben, maken we een online dossier aan.

Stap 2: incasseren

Onze specialisten proberen samen met de schuldenaar een oplossing te vinden. We houden hierbij rekening met uw belang evenals dat van de debiteur. We brengen in kaart waarom de schuld is ontstaan en zoeken naar mogelijkheden die voor beide partijen acceptabel zijn. Als er ontwikkelingen zijn, informeren we hierover via een e-mail.

Stap 3: afsluiting

In veel gevallen lukt het om binnen twee weken het incassotraject af te ronden. Als de debiteur het niet eens is met ons verzoek om te betalen of niet reageert, kunt u ervoor kiezen om een in te schakelen. Hij kan via een gerechtelijk traject de debiteur dwingen om alsnog tot betalen over te gaan. We geven u hier advies over.

Multifunctioneel incassobureau in Apeldoorn: voordelen

Schakel de incassospecialisten van AGIN Pranger in en profiteer van onze services, bestaande uit:

Incassospecialisten en gerechtsdeurwaarders onder één dak

AGIN Pranger is een deurwaarderskantoor én incassobureau in één. Betaalt de schuldeiser niet, dan kunnen we ook een gerechtelijk traject starten. Een normaal incassobureau heeft deze bevoegdheid niet. U bespaart hiermee tijd en kosten.

Altijd uw dossier online inzien door in te loggen op onze website

Bij AGIN Pranger is transparantie en duidelijkheid uiterst belangrijk. U kunt daarom op ieder moment uw dossier online inzien.

Oog voor het belang van de schuldeiser en de schuldenaar

We leveren altijd maatwerk, omdat ieder incassotraject uniek is. Hierdoor blijven onze incassospecialisten scherp en hebben ze oog voor de belangen van zowel de schuldeiser als de schuldenaar.

AGIN Pranger opereert in heel Nederland

Ons incassobureau is gevestigd aan het Jean Monnetpark 55 in Apeldoorn. Heeft u vragen over uw mogelijkheden, incassotraject of lopende zaak? U bent van harte welkom op ons kantoor. Onze gerechtelijke specialisten staan u graag te woord.

De kantoren van AGIN Pranger vindt u in:

We voeren niet alleen incasso-opdrachten uit in en rondom de plaatsen waar we gevestigd zijn; ons werkgebied strekt zich uit door heel Noord- en Midden-Nederland. Ook in de grote steden als Amsterdam, Utrecht, Groningen en Arnhem zijn we veelvuldig actief.

Veelgestelde vragen over incassobureau AGIN Pranger in Apeldoorn

Wat doet een incassobureau?

Een incassobureau int schulden van openstaande rekeningen, in opdracht van een schuldeiser. We nemen contact op met de schuldenaar en verzoeken direct over te gaan tot betaling. Wanneer dit niet of te laat gebeurt, schakelen we een gerechtsdeurwaarder in.

Wanneer schakel ik het incassobureau in?

Wanneer een debiteur de openstaande rekening(en) niet of te laat betaalt, schakelt u een incassobureau in. Onze incassospecialisten zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft.

Hoe lang loopt een incassotraject?

Meestal is een incassotraject binnen 3 maanden afgerond. Een uitzondering is wanneer de schuldenaar niet in staat is de schuld(en) te betalen, waardoor er een betalingsregeling wordt afgesproken.

Hoeveel kost het inschakelen van een incassobureau?

Als u een incassotraject bij ons incassobureau in Apeldoorn start, mag u deze kosten in rekening brengen bij de debiteur. De kosten voor een incassotraject verschillen echter per situatie.

Wat kan ik doen als de schuldenaar niet wil betalen?

Als de debiteur het niet eens is met ons verzoek om de openstaande rekening te voldoen, kunt u een gerechtelijk traject starten. We verzoeken de rechter dan om een vonnis uit spreken over de situatie. Als de rechter in uw voordeel besluit, kan de gerechtsdeurwaarder eventueel beslag leggen op bezittingen of inkomsten van de debiteur.

Wat kenmerkt de werkwijze van AGIN Pranger?

De specialisten van AGIN Pranger hebben veel ervaring met het leveren van maatwerk. We zijn goed in unieke trajecten en behandelen dagelijks uiteenlopende dossiers. We handelen in het belang van de schuldeiser, maar houden tegelijkertijd rekening met de mogelijkheden van de schuldenaar. Ten slotte beschikken we over een sterk netwerk met derden, waardoor we als dit nodig is zeer daadkrachtig handelen.

Kantoorgegevens Apeldoorn

Telefoonnummer

Adres:
Jean Monnetpark 55, 7336 BB Apeldoorn

E-mailadres: