Ruim 65 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Maatwerk
Hoog resultaat

Vacature (Assistent) Incassospecialist

(Assistent) Incassospecialist Assen | 24-40 uur

Aangenaam!

Wij zijn AGIN Pranger. Een incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor met 3 kantoren en een gezellige groep collega’s met allemaal hetzelfde doel. Samenwerken om vorderingen te innen voor onze opdrachtgevers. We werken in een boeiende branche waar geen dag hetzelfde is. We hebben een gevarieerde opdrachtgeversportefeuille waarin we telkens worden uitgedaagd om door middel van creatieve oplossingen, strategisch en commercieel inzicht het beste resultaat te behalen. Dit uiteraard allemaal binnen de juridische kaders. Dus zoek je een uitdaging? Die hebben wij wel!

Noem ons no nonsense, nuchter, maar wat ons typeert is ons enthousiasme om vorderingen te innen voor onze opdrachtgevers. Dat doen we door kwaliteit te leveren, successen te behalen en verwachtingen van opdrachtgevers te overtreffen!

Ben jij onze nieuwe collega?
Wij groeien! We behandelen dagelijks vele dossiers en kunnen daarom ondersteuning gebruiken binnen ons team Overheidsinvordering in Assen. Groei jij met ons mee? Wij zoeken een nieuwe collega die net zo enthousiast is om voor onze klanten te incasseren als wij dat zijn. Niets is vervelender voor onze klanten dan wanneer zij niet betaald krijgen voor de door hun geleverde producten of diensten. Samen met alle collega’s van AGIN Pranger zie jij het als je grootste uitdaging om het geld toch geïncasseerd te krijgen.

Wij hebben twee uitdagende functies beschikbaar voor ons kantoor in Assen. Geloof ons als we zeggen dat een werkdag voorbij vliegt! Geen dag is ook hetzelfde, hoe fijn is dat!

Wat ga je doen als Assistent Incassospecialist?
Als Assistent Incassospecialist bij team Overheidsinvordering beheer je samen één van onze specifieke portefeuilles en verzorg je de incasso van deze vorderingen. Dit doe je door onder andere de wensen van de opdrachtgever te vertalen naar de mogelijkheden van de debiteur. Je verwerkt informatie uit verschillende bronnen en hebt dagelijks klantcontact per telefoon en e-mail. Naast dat je samenwerkt met je team, werk je ook samen met iedereen binnen AGIN Pranger!

Wat verwachten we van jou? Het allerbelangrijkste: je hebt zin in een nieuwe uitdaging en gaat met veel enthousiasme het learning-on-the-job traject met ons aan! Wij gaan je namelijk alles leren over ons fantastische vak en zorgen ervoor dat jij een specialist in incasseren wordt! Je beschikt over MBO 4 werk- en denkniveau, hebt affiniteit met een juridische omgeving en bent niet bang om te bellen. Je hebt veel variatie in je werkzaamheden, dus je kan goed schakelen en blijft gefocust en nauwkeurig.

En als Incassospecialist?
Samen zijn jullie een team, binnen het team Overheidsinvordering. Als Assistent Incassospecialist kan je, als je de ambitie hebt, doorgroeien in de functie van Incassospecialist. Heb je momenteel al ervaring binnen ons werkveld of heb je een juridische HBO studie afgerond? Dan zal je direct in deze functie starten.

Als Incassospecialist behandel je dossiers, bepaal je de strategie en coördineer je de portefeuille. Je schakelt met Gerechtsdeurwaarders of onze Ambtelijke Afdeling, beslist over de in te zetten acties en je hebt zelf ook klantcontact per telefoon en e-mail. Ook ben je het aanspreekpunt voor vragen van andere collega’s in de organisatie, omtrent de inhoud van de portefeuille. Je begeleid je collega Assistent Incassospecialist en samen werken jullie aan de ontwikkeling: het worden van een specialist in incasseren! Onze toekomstige Incassospecialist is daarom resultaatgericht, kritisch en houdt van een dynamische omgeving.

Wat bieden wij jou?
Werk dat er toe doet! Je krijgt van ons een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, bevalt het van beide kanten goed? Dan is er uitzicht op onbepaalde tijd. We hebben mogelijkheden tussen de 24 en 40 uur, geef daarin gerust aan wat jouw voorkeur heeft.

Het salaris, afhankelijk van de functie, je opleiding en ervaring, ligt tussen € 2.350,00 en € 3.000,00. (o.b.v.. fulltime). Daarnaast ontvang je van ons 8% vakantietoeslag, deelname aan de winstdelingsregeling, een goede pensioenregeling met een kleine eigen bijdrage van 4,2% en eventueel een reiskostenvergoeding. Hard werken is ook goed ontspannen, daarom heb je 27 verlofdagen (o.b.v. fulltime) die opgebouwd kunnen worden conform onze secundaire arbeidsvoorwaarden.

In welke functie je ook start, er wordt altijd met een goed inwerkprogramma in je geïnvesteerd om je alles te leren! Als organisatie zijn we continu in beweging, dat houdt in dat je juridische kennis elke dag vergroot wordt. Een prettige werksfeer vinden wij heel belangrijk, bij ons zeggen we daarom ook ‘je’ en ‘jij’. Tip: je wilt onze leuke bedrijfsfeesten en gezellige barbecues echt niet missen!

Ben je geïnteresseerd in één van de twee functies?
Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV via bijgaande sollicitatiebutton of per mail ter attentie van Anouk Stoffers. Je kunt binnen één week een reactie van Anouk verwachten.

Wil je meer weten voordat je gaat solliciteren? We vertellen je er graag meer over! Je kunt ons bellen op 088-123 4 123.

We vinden het belangrijk dat toekomstige collega’s voor ingang van de arbeidsovereenkomst een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen overhandigen. Een assessment en een referentiecheck kunnen onderdeel uit maken van de selectieprocedure.

Ik wil deze baan!

    *verplichte velden