Ruim 65 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Maatwerk
Hoog resultaat

Vacature Gerechtsdeurwaarder

Gerechtsdeurwaarder 32-40 uur

Aangenaam!

Wij zijn AGIN Pranger. Een incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor met 3 kantoren en een gezellige groep collega’s met allemaal hetzelfde doel. Samenwerken om vorderingen te innen voor onze opdrachtgevers. We werken in een boeiende branche waar geen dag hetzelfde is. We hebben een gevarieerde opdrachtgeversportefeuille waarin we telkens worden uitgedaagd om door middel van creatieve oplossingen, strategisch en commercieel inzicht het beste resultaat te behalen. Dit uiteraard allemaal binnen de juridische kaders. Dus zoek je een uitdaging? Die hebben wij wel!

Noem ons no nonsense, nuchter, maar wat ons typeert is ons enthousiasme om vorderingen te innen voor onze opdrachtgevers. Dat doen we door kwaliteit te leveren, successen te behalen en verwachtingen van opdrachtgevers te overtreffen!

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij groeien! We behandelen dagelijks vele dossiers en kunnen daarom ondersteuning gebruiken binnen ons Deurwaardersteam. Groei jij met ons mee? Wij zoeken een nieuwe collega die net zo enthousiast is om voor onze klanten te incasseren als wij dat zijn. Niets is vervelender voor onze klanten dan wanneer zij niet betaald krijgen voor de door hun geleverde producten of diensten. Samen met alle collega’s van AGIN Pranger zie jij het als je grootste uitdaging om het geld toch geïncasseerd te krijgen.

Wat ga je doen als Gerechtsdeurwaarder?

Als Gerechtsdeurwaarder ben je bevoegd om ambtshandelingen uit te voeren en treed je namens onze opdrachtgevers op om openstaande schulden te innen. Een verantwoordelijke functie waarbij je samen je collega’s altijd op zoek bent naar de beste oplossing voor de opdrachtgever. Samen met een gezonde dosis lef en overtuigingskracht ga je te werk. Zo houd je je bezig met het uitbrengen en controleren van exploten en het uitrijden van deze. Daarnaast leg je (bewijs)beslagen, voer je ontruimingen uit en geef je advies op het gebied van proces-, beslag- en executierecht. Dagelijks bevind je je in verschillende steden, dorpen of tussen de landerijen. Geloof ons als we zeggen dat een werkdag voorbij vliegt! Geen dag is ook hetzelfde, hoe fijn is dat!

Wat verwachten we van jou?

Je bent, vanzelfsprekend, in het bezit van een B rijbewijs en hebt de opleiding HBO Rechten in de richting van Gerechtsdeurwaarder (bijna) afgerond. Je bent op zoek naar een functie waarin vrijheid en initiatief gewaardeerd wordt. Onze toekomstige Gerechtsdeurwaarder is daarom resultaatgericht, kritisch en houdt van een dynamische omgeving.

Wat bieden wij jou?

Werk dat er toe doet! Je krijgt van ons een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, bevalt het van beide kanten goed? Dan is er uitzicht op onbepaalde tijd. We hebben mogelijkheden tussen de 32 en 40 uur, geef daarin gerust aan wat jouw voorkeur heeft.

Het salaris, afhankelijk van je ervaring, betreft maximaal € 4.727,70 (o.b.v.. fulltime). Daarnaast ontvang je van ons 8% vakantietoeslag, deelname aan de winstdelingsregeling, een goede pensioenregeling met een kleine eigen bijdrage van 4,2% en een zakelijke auto met mogelijkheid tot privé lease. Hard werken is ook goed ontspannen, daarom heb je 27 verlofdagen (o.b.v. fulltime) die opgebouwd kunnen worden conform onze secundaire arbeidsvoorwaarden.

In welke functie je ook start, er wordt altijd met een goed inwerkprogramma in je geïnvesteerd om je alles te leren! Als organisatie zijn we continu in beweging, dat houdt in dat je juridische kennis elke dag vergroot wordt. Een prettige werksfeer vinden wij heel belangrijk, bij ons zeggen we daarom ook ‘je’ en ‘jij’. Tip: je wilt onze leuke bedrijfsfeesten en gezellige barbecues echt niet missen!

Ben je geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV via bijgaande sollicitatiebutton of per mail (werkenbij@aginpranger.nl) ter attentie van Anouk Stoffers. Je kunt binnen één week een reactie van Anouk verwachten.

Wil je meer weten voordat je gaat solliciteren? We vertellen je er graag meer over! Je kunt ons bellen op 088-123 4 123.

We vinden het belangrijk dat toekomstige collega’s voor ingang van de arbeidsovereenkomst een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen overhandigen. Voor deze functie is het noodzakelijk dat je de opleiding HBO Rechten – Gerechtsdeurwaarder (bijna) hebt afgerond. Een assessment en een referentiecheck kunnen onderdeel uit maken van de selectieprocedure.

Ik wil deze baan!

    *verplichte velden