Ruim 65 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Maatwerk
Hoog resultaat

Vacature Incassospecialist

Incassospecialist Apeldoorn | 24-40 uur

Wat ga je doen als Incassospecialist bij AGIN Pranger?

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een nieuwe collega die net zo enthousiast is om voor onze klanten geld te incasseren als wij dat zijn. Niets is vervelender voor onze klanten dan wanneer zij niet betaald krijgen voor de door hun geleverde producten of diensten. Samen met alle collega’s van AGIN Pranger zie jij het als je grootste uitdaging om het geld toch geïncasseerd te krijgen. Jij hebt hierin een belangrijke rol!

Als Incassospecialist beheer je één of meerdere portefeuilles en verzorg je de incasso van deze vorderingen van A tot en met Z. Dit doe je door onder andere de wensen van de opdrachtgever te vertalen naar de mogelijkheden van de debiteur. Je verwerkt informatie uit verschillende bronnen en hebt dagelijks klantcontact per telefoon en e-mail. In deze functie werk je nauw samen met je collega Assistent Incassospecialist, die in opdracht van jou de administratieve handelingen ten aanzien van de portefeuilles verwerkt. Ook ben je het aanspreekpunt voor vragen van collega’s, zoals Gerechtsdeurwaarders, omtrent de inhoud van de portefeuilles. Een werkdag vliegt voorbij!

Wat verwachten wij van jou?

 • Je beschikt over minimaal HBO werk en denkniveau en hebt bij voorkeur een juridische studie afgerond, relevante werkervaring is een pre;
 • Flexibiliteit, focus en resultaatgerichtheid behoren tot jouw kwaliteiten. Ook straal je zelfvertrouwen uit en ben je kritisch;
 • Je hebt ervaring met het voeren van telefonische gesprekken;
 • Je bent nauwkeurig en beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. Beheers je naast Nederlands ook Duits, Engels of een andere taal? Dan is dit een mooie aanvulling!

Wat bieden wij jou?

 • Een arbeidsovereenkomst tussen de 24 en 40 uur;
 • Een goed salaris;
 • 27 verlofdagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Vakantietoeslag;
 • Reiskostenvergoeding (optioneel);
 • Pensioenregeling (vanaf 21 jaar);
 • Winstdelingsregeling;
 • Volop ontwikkelmogelijkheden!

De vacature wordt aangeboden voor onze vestiging in Apeldoorn.

In welke functie je ook start, er wordt altijd met een goed inwerkprogramma in je geïnvesteerd om je alles te leren! Als organisatie zijn we continu in beweging, dat houdt in dat je juridische kennis elke dag vergroot wordt. Een prettige werksfeer vinden wij heel belangrijk, bij ons zeggen we daarom ook ‘je’ en ‘jij’. Tip: je wilt onze leuke bedrijfsfeesten en gezellige barbecues echt niet missen!

Interesse?

Wil je meer weten voordat je gaat solliciteren? We vertellen je er graag meer over! Je kunt ons bellen op 088-123 4 123.

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV via bijgaande sollicitatiebutton of per mail (werkenbij@aginpranger.nl). Je ontvangt dan van ons zo snel mogelijk een reactie op je sollicitatie voor Incassospecialist.

We vinden het belangrijk dat toekomstige collega’s voor ingang van de arbeidsovereenkomst een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen overhandigen. Een assessment en een referentiecheck kunnen onderdeel uit maken van de selectieprocedure.

 

 

 

Ik wil deze baan!

  *verplichte velden