Ruim 65 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Maatwerk
Hoog resultaat

Vacature (Front) Office medewerker

(Front) Office Medewerker Assen | 24-40 uur

Aangenaam!

Wij zijn AGIN Pranger. Een incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor met 3 kantoren en een gezellige groep collega’s met allemaal hetzelfde doel. Samenwerken om vorderingen te innen voor onze opdrachtgevers. We werken in een boeiende branche waar geen dag hetzelfde is. We hebben een gevarieerde opdrachtgeversportefeuille waarin we telkens worden uitgedaagd om doormiddel van creatieve oplossingen, strategisch en commercieel inzicht het beste resultaat te behalen. Dit uiteraard allemaal binnen de juridische kaders. Dus zoek je een uitdaging? Die hebben wij wel!

Noem ons no nonsense, nuchter, maar wat ons typeert is ons enthousiasme om vorderingen te innen voor onze opdrachtgevers. Dat doen we door kwaliteit te leveren, successen te behalen en verwachtingen van opdrachtgevers te overtreffen!

Wat ga je doen als (Front)Office Medewerker bij AGIN Pranger?

Als (Front)Office Medewerker ben je een duizendpoot (maar dan met twee handen en twee voeten) met een focus op het ontzorgen van je collega’s. Dit doe je bijvoorbeeld door het behandelen en doorzetten van het inkomende telefoonverkeer, de e-mail en de in- en uitgaande post. Ook beheer je het archief en zorg je ervoor dat deze altijd up-to-date is. De administratie? Daar voel jij je thuis in! Je ondersteunt bijvoorbeeld onze afdeling Incasso bij het invoeren en behandelen van zaken. Ten allen tijde zorg jij dat alles op rolletjes loopt en correct is verwerkt. Kortom: jij faciliteert in allerlei voorkomende werkzaamheden. Een werkdag vliegt voorbij!

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt affiniteit met een juridische omgeving en ervaring met het voeren van telefonische gesprekken;
  • Je beschikt over minimaal MBO+ werk en denkniveau en hebt bij voorkeur een secretariële studie afgerond of bent deze aan het volgen/afronden, relevante werkervaring is een pre;
  • Flexibiliteit, focus en resultaatgerichtheid. Ook straal je zelfvertrouwen uit en ben je kritisch;
  • Je bent nauwkeurig en beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. Beheers je naast Nederlands ook Engels of een andere taal? Dan is dit een mooie aanvulling!

Wat bieden wij jou?

Werk dat er toe doet! Je krijgt van ons een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, bevalt het van beide kanten goed? Dan is er uitzicht op een overeenkomst voor onbepaalde tijd. We hebben mogelijkheden tussen de 24 en 40 uur, geef daarin gerust aan wat jouw voorkeur heeft.

Je ontvangt van ons een salaris afhankelijk van je opleiding en ervaring, 8% vakantietoeslag, deelname aan de winstdelingsregeling, een goede pensioenregeling met een kleine eigen bijdrage van 4,2% en eventueel een reiskostenvergoeding. Hard werken is ook goed ontspannen, daarom heb je 27 verlofdagen (o.b.v. fulltime) die opgebouwd kunnen worden conform onze secundaire arbeidsvoorwaarden.

In welke functie je ook start, er wordt altijd met een goed inwerkprogramma in je geïnvesteerd om je alles te leren! Als organisatie zijn we continu in beweging, dat houdt in dat je juridische kennis elke dag vergroot wordt. Een prettige werksfeer vinden wij heel belangrijk, bij ons zeggen we daarom ook ‘je’ en ‘jij’. Tip: je wilt onze leuke bedrijfsfeesten en gezellige barbecues echt niet missen!

Interesse?

Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV via bijgaande sollicitatiebutton of per mail ter attentie van Anouk Stoffers. Je kunt binnen één week een reactie van Anouk verwachten.

Wil je meer weten voordat je gaat solliciteren? We vertellen je er graag meer over! Je kunt ons bellen op 088-123 4 123.

We vinden het belangrijk dat toekomstige collega’s voor ingang van de arbeidsovereenkomst een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen overhandigen.  Een assessment en een referentiecheck kunnen onderdeel uit maken van de selectieprocedure.

Ik wil deze baan!

    *verplichte velden