Ruim 65 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Maatwerk
Hoog resultaat

Stage

Stage bij AGIN Pranger

‘Bij AGIN Pranger heb je echt het gevoel dat je meeloopt in de organisatie. Ik voel mij dan ook meer dan welkom in het team.’ zegt Noa, tweedejaarsstudent Juridisch Administratief Dienstverlener aan het Deltion College Zwolle. Noa volgt haar stage bij onze Incassoafdeling, Team Overheidsinvordering. ‘Ik heb iedere dag mijn eigen taken binnen het team, zoals het inlezen van nieuwe zaken en bellen met derden. Des te meer je van de werkzaamheden van de organisatie weet, des te meer je kunt en mag doen. Ik leer daardoor elke dag weer nieuwe dingen en er is altijd ruimte voor vragen. Dankzij deze stage heb ik een goed beeld wat het werk en de deurwaardersbranche inhoudt en of dit iets voor mij in de toekomst is.’

Aangenaam!
Wij zijn AGIN Pranger. Een incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor met 3 kantoren en een gezellige groep collega’s met allemaal hetzelfde doel: samenwerken om vorderingen te innen voor onze opdrachtgevers. We werken in een boeiende branche waar geen dag hetzelfde is. We hebben een gevarieerde opdrachtgeversportefeuille waarin we telkens worden uitgedaagd om doormiddel van creatieve oplossingen, strategisch en commercieel inzicht het beste resultaat te behalen. Dit uiteraard allemaal binnen de juridische kaders. Dus zoek je een uitdaging? Die hebben wij wel!

Noem ons no-nonsense, nuchter, maar wat ons typeert is ons enthousiasme om vorderingen te innen voor onze opdrachtgevers. Dat doen we door kwaliteit te leveren, successen te behalen en verwachtingen van opdrachtgevers te overtreffen!

Welke mogelijkheden hebben wij?
Bij ons krijg je de kans om de kennis uit je studie direct toe te passen in de praktijk. Tegelijkertijd leer je de organisatie, haar branche en de functie goed kennen, zodat je na je afstuderen weet of je je carrière bij ons wil starten!

Wij bieden verschillende stages aan op mbo- en hbo-niveau. Zoals:
· Incasso;
· Juridische Afdeling;
· Financiën;
· HR.

Dus volg jij een juridische of administratieve opleiding en lijkt het jou interessant om meer te weten te komen over de deurwaardersbranche en natuurlijk AGIN Pranger? Neem dan contact met ons op, om samen naar de stagemogelijkheden te kijken! Dit kan via 088 – 123 4 123 of werkenbij@aginpranger.nl.

Interesse?

    *verplichte velden