Startersfunctie incassospecialist

Startersfunctie incassospecialist voor onze vestiging in Assen

Heb jij jouw juridische HBO opleiding (bv. Rechten of Bedrijfskunde MER) net afgerond en ben je op zoek naar een fulltime baan? Dan is dit de ideale functie om jouw kennis in de praktijk te brengen en veel te leren!

Dit zijn wij

AGIN Pranger is al ruim 60 jaar een professionele speler in haar branche. Ons kantoor wordt gekenmerkt door een informele en energieke werksfeer met een no-nonsense werkmentaliteit. Ongeveer 40 collega’s werken vanuit vier vestigingen in Nederland om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk op maat te bedienen.

Wie zoeken wij

Wij zoeken een nieuwe collega die enthousiast is, commercieel inzicht heeft en in staat is om klantgericht te werken. Bij ons houdt klantgerichtheid o.a. in dat je in staat bent om (verkoop) signalen van de klant te herkennen, hierop inspeelt en door creatieve ideeën in staat bent om een optimaal incassoresultaat te behalen. Wij zorgen ervoor dat jij alle beginselen van het vak leert, zodat jij in staat bent om dit resultaat te behalen. Daarnaast beschik je over durf en creativiteit.

Dit vinden wij belangrijk

Je komt te werken in een enthousiast team en bent gezamenlijk verantwoordelijk voor de behandeling van dossiers van een leuke en diverse opdrachtgever. Je verzorgt de incasso van vorderingen van A tot en met Z. Je leert om zelf de juiste incassostrategie te bepalen en zorg te dragen voor een effectieve en efficiënte behandeling van de incassoportefeuille. Behalve interesse in het juridische vakgebied, heb je oog voor je omgeving en ben je gemakkelijk in staat om contacten te leggen en te onderhouden.

Persoonskenmerken, kennis en ervaring

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Je bent commercieel ingesteld
  • Je straalt zelfvertrouwen uit, je bent kritisch, zelfstandig, resultaatgericht en communicatief sterk
  • Je wilt jezelf graag (blijven) ontwikkelen

Wat wij bieden

  • Begeleiding om jezelf te ontwikkelen in de functie van incassospecialist
  • Een bedrijf in beweging waar geen dag hetzelfde is
  • Een fulltime dienstverband van 40 uur
  • Prettige werksfeer en goede samenwerking met collega’s
  • Winstdelingsregeling

Interesse?

Jouw motivatiebrief en CV kun je sturen door te mailen naar hr@aginpranger.nl ter attentie van Anouk Stoffers of door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen. Heb je vragen over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Elles de Blecourt-Bezema via telefoonnummer 088-123 4 123

Er dient een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) afgegeven te worden. Een test en een referentiecheck kunnen onderdeel uit maken van de selectieprocedure.

Online solicitatie
*verplichte velden