Jurist

Jurist voor onze vestiging in Assen

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie waar geen dag hetzelfde is, je actief adviseert, je mee mag denken over de strategie en jezelf verder kunt ontwikkelen als Jurist? Dan past deze baan perfect bij jou!

Aangenaam!

Wij zijn AGIN Pranger. Een incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor met 3 kantoren en een gezellige groep collega’s met allemaal hetzelfde doel. Samenwerken om vorderingen te innen voor onze opdrachtgevers. We werken in een boeiende branche waar geen dag hetzelfde is. We hebben een gevarieerde opdrachtgeversportefeuille waarin we telkens worden uitgedaagd om doormiddel van creatieve oplossingen, strategisch en commercieel inzicht het beste resultaat te behalen. Dit uiteraard allemaal binnen de juridische kaders. Dus zoek je een uitdaging? Die hebben wij wel!

Noem ons no nonsense, nuchter, maar wat ons typeert is ons enthousiasme om vorderingen te innen voor onze opdrachtgevers. Dat doen we door kwaliteit te leveren, successen te behalen en verwachtingen van opdrachtgevers te overtreffen!

Wat ga je doen?

Je draagt samen met je collega Jurist bij aan een kwalitatief hoogwaardige juridische dienstverlening voor onze opdrachtgevers en de commerciële groei van onze juridische afdeling. In je functie als Jurist adviseer je de opdrachtgevers actief bij verschillende (complexe) juridische vraagstukken. Samen met je collega’s bepaal je de strategie. Daarnaast bereid je (proces-)stukken voor en vertegenwoordig je onze opdrachtgever gedurende het gehele proces. Kortom een functie waar je zowel uitvoerend als strategisch bezig bent.

Wie zoeken wij?

We verwachten dat je over durf beschikt, initiatief neemt en kansen benut. Je profileert jezelf als klantgerichte en commerciële jurist. Dit houdt in dat je beschikt over strategisch inzicht en een hoge mate van klantbewustzijn. Daarnaast weet je te overtuigen en durf je beslissing te nemen. Je vindt het belangrijk om up-to-date te blijven op je eigen vakgebied, zodat je veranderingen en ontwikkelingen binnen je vakgebied voor kunt blijven. Je signaleert kansen en je creëert praktische oplossingen voor AGIN Pranger en haar klanten.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je beschikt over een afgeronde WO opleiding Nederlands Recht;
  • Je hebt enkele jaren werkervaring in een relevante juridische functie;
  • Je straalt zelfvertrouwen uit, je bent kritisch, zelfstandig, ondernemend, resultaatgericht en communicatief sterk;
  • Je bent een kritische sparringpartner en hebt een commerciële en klantgerichte houding.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een overeenkomst voor 40 uur. Je ontvangt een marktconform salaris, vakantietoeslag, eventueel een reiskostenvergoeding, een goede pensioenregeling en een winstdelingsregeling. Daarnaast ontvang je 27 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.

In welke functie je ook start, er wordt altijd met een goed inwerkprogramma in je geïnvesteerd om je alles te leren! Als organisatie zijn we continu in beweging, dat houdt in dat je juridische kennis elke dag vergroot wordt. Een prettige werksfeer vinden wij heel belangrijk, bij ons zeggen we daarom ook ‘je’ en ‘jij’. Tip: je wilt onze leuke bedrijfsfeesten en gezellige barbecues echt niet missen!

Interesse?

Wil je meer weten voordat je gaat solliciteren? We vertellen je er graag meer over! Je kunt ons bellen op 088-123 4 123.

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV via bijgaande sollicitatiebutton of per mail (HR@aginpranger.nl) ter attentie van Anouk Stoffers.

Er dient een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) afgegeven te worden. Een assessment en een referentiecheck kunnen onderdeel uit maken van de selectieprocedure.

Online sollicitatie
*verplichte velden