Ruim 65 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Maatwerk
Hoog resultaat

U bent schuldeiser

We houden u op de hoogte van onze werkzaamheden

Zaak indienen

Dossier inzien

U bent advocaat

Uw opdracht is bij ons in goede handen

Opdracht indienen

Dossier inzien

U hebt een schuld

AGIN Pranger zoekt samen met u naar een oplossing

Direct betalen

Informatie over uw schuld

AGIN Pranger incasseert

Vriendelijk, zonder de relatie met uw klanten te schaden, of dwingend als de situatie daar om vraagt. Uiteraard altijd binnen de maatschappelijk verantwoorde kaders en met het recht aan onze kant.

AGIN Pranger is in de afgelopen 65 jaar uitgegroeid tot een specialistisch incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor met circa 40 uitstekend opgeleide en gedreven medewerkers. U vindt AGIN Pranger in Assen, Heerenveen en Apeldoorn, waardoor u bij ons altijd verzekerd bent van een gerechtsdeurwaarder ter plaatse.

AGIN Pranger incasseert met een flexibel en deskundig team van specialisten. U kunt ons ook als incassobureau inschakelen. Wij werken met ons incassobureau voor bedrijven, instellingen en de overheid. Dit doen we resultaatgericht en persoonlijk contact en korte lijnen zijn hierbij onze kernwaarden.

Waarom AGIN Pranger inschakelen als uw deurwaarder?

✓ Ruim 65 jaar ervaring: Vertrouw op onze jarenlange ervaring binnen de deurwaardersbranche.
✓ Altijd dichtbij: Met landelijke dekking en een centrale planning vanuit Heerenveen, krijgt u een service die overal in Nederland naadloos aansluit op uw behoeften.
✓ Persoonlijk contact: Bij AGIN Pranger krijgt u een toegewijde contactpersoon.
✓ Advies op maat: Wij begrijpen dat uw situatie uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakt (juridisch) advies dat aansluit op uw specifieke behoeften.
Resultaatgericht: Bij AGIN Pranger streven we ernaar om uw zaak succesvol af te ronden. Wij gaan verder dan alleen advies geven; wij streven naar resultaten.
✓ Transparant en betrouwbaar: Geen verrassingen of verborgen kosten. Wij geloven in open communicatie en eerlijkheid, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang van uw zaak.
✓ Scherpe tarieven: Dit alles tegen een scherp tarief.

Contact opnemen met AGIN Pranger

Online

Online dossier

We houden u volledig op de hoogte

Inloggen
Ambtelijke

Ambtelijke opdrachten

Daar zijn we bij AGIN Pranger in gespecialiseerd

Indienen
Vordering

Vordering incasseren

Binnen 1 minuut online een zaak indienen

Start incasso
Over

Over ons kantoor

Ontdek de meerwaarde van AGIN Pranger

Meer lezen

AGIN Pranger start vandaag al met het incasseren van uw vorderingen!

Start incasso
http://AGIN%20Pranger%20start%20vandaag%20al%20met%20het%20incasseren%20van%20uw%20vorderingen

Bereken eenvoudig de incassokosten

Door het te incasseren bedrag in te vullen, kunt u direct zien welke incassokosten u bij uw schuldenaar in rekening mag brengen.

Hoofdsom
Kosten (% van hoofdsom)
€ 2.500,- of minder
15 % (minimum van € 40,-)
€ 2.500,- t/m € 5.000,-
10 %
€ 5.000,- t/m € 10.000,-
5 %
€ 10.000,- t/m € 200.000,-
1 %
meer dan € 200.000,-
0.5 % (maximum van € 6.775,-)

In 3 stappen uw vordering laten incasseren

Stap 1 Vordering aanbieden

Het online aanbieden van uw vordering kost slechts 1 minuut. Wij bevestigen de ontvangst van de opdracht en toetsen direct uw aangeleverde stukken. Als we alle stukken hebben ontvangen, maken we een dossier aan en starten we nog dezelfde dag met incasseren. U kunt uw dossier 24/7 online inzien.

Stap 2 Start incassotraject

Onze incassospecialisten gaan direct voor u aan de slag. We sporen de debiteur vriendelijk, maar effectief aan om tot betaling over te gaan en innen uw geld zo snel mogelijk. U kunt op elk gewenst moment meekijken in uw dossier en als er ontwikkelingen zijn, ontvangt u hierover een e-mail van ons.

Stap 3 Afronden opdracht

Meestal is er binnen veertig dagen een oplossing. De vordering is geheel voldaan of we hebben een voor u acceptabele betaalregeling met uw debiteur getroffen. Ontvangt u geen betaling? Dan adviseren onze specialisten u graag over de beste vervolgstap. Dit is situatie-afhankelijk en altijd maatwerk.