OVER ONS

OVER ONS 

AGIN Pranger incasseert. Vriendelijk, zonder de relatie met uw klanten te schaden, of dwingend als de situatie daarom vraagt. 

Uiteraard altijd binnen de maatschappelijk verantwoorde kaders en met het recht aan onze kant.
AGIN Pranger is de afgelopen 60 jaar uitgegroeid tot een specialistisch incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor met circa 50 uitstekend opgeleide en gedreven medewerkers. AGIN Pranger beschikt altijd door heel Nederland voor u over een gerechtsdeurwaarder ter plaatse.

AGIN Pranger incasseert met een flexibel en deskundig team van specialisten voor bedrijven, instellingen en de overheid. U kunt er op rekenen dat AGIN Pranger altijd resultaat gericht voor u werkt, waarbij persoonlijk contact en korte lijnen kernwaarden zijn. 

"Incasseren op maat, dát is AGIN Pranger"

Maak gebruik van onze diensten en ervaar de meerwaarde

Wij bieden een breed scala aan professionele diensten, zodat we altijd aan uw behoeften kunnen voldoen. Debiteurenbeheer, (her)incasso, juridische diensten, ambtelijk werk en advies. Bekijk de pagina onze diensten en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.  Maatwerk, dat is AGIN Pranger. 

Snelheid

Uw zaak wordt doortastend en met maximale snelheid behandeld, dat beloven wij u. 

Ons team van specialisten

Uw dossier zal altijd door specialsiten worden behandeld. Wij zetten ervaren professionals voor u aan het werk. 

Kwaliteit gegarandeerd

Bij ons krijgt u de ondersteuning die u nodig heeft. Wij staan klaar om u te helpen met al uw vragen.

Egbert Dragstra

Eigenaar / Gerechtsdeurwaarder 

"Opdrachtgevers en debiteuren hebben bij AGIN Pranger 24/7 inzage in alle lopende en gesloten dossiers.  Altijd online een volledig actueel overzicht, dat is pas transparant. Direct online betalen is ook mogelijk, snel en simpel".

Locaties

4

Werknemers

50

 Jaar

62

Share by: