Vacature toegevoegd gerechtsdeurwaarder

Toegevoegd gerechtsdeurwaarder

Aangenaam!
Wij zijn AGIN Pranger. Een incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor met 4 kantoren en een gezellige groep collega’s met allemaal hetzelfde doel. Samenwerken om vorderingen te innen voor onze opdrachtgevers. We werken in een boeiende branche waar geen dag hetzelfde is. We hebben een gevarieerde opdrachtgeversportefeuille waarin we telkens worden uitgedaagd om doormiddel van creatieve oplossingen, strategisch en commercieel inzicht het beste resultaat te behalen. Dit uiteraard allemaal binnen de juridische kaders. Dus zoek je een uitdaging? Die hebben wij wel!

Noem ons no-nonsense, nuchter, maar wat ons typeert is ons enthousiasme om vorderingen te innen voor onze opdrachtgevers. Dat doen we door kwaliteit te leveren, successen te behalen en verwachtingen van opdrachtgevers te overtreffen!

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een nieuwe collega die net zo enthousiast is om voor onze klanten geld te incasseren als wij dat zijn. Niets is vervelender voor onze klanten dan wanneer zij niet betaald krijgen voor de door hun geleverde producten of diensten. Samen met alle collega’s van AGIN Pranger zie jij het als je grootste uitdaging om het geld toch geïncasseerd te krijgen. Jij hebt hierin een belangrijke rol! Als Gerechtsdeurwaarder ben je bevoegd om ambtshandelingen uit te voeren en treed je namens onze opdrachtgevers op om openstaande schulden te innen. Een verantwoordelijke functie waarbij je samen je collega’s altijd op zoek bent naar de beste oplossing voor de opdrachtgever. Samen met een gezonde dosis lef en overtuigingskracht ga je te werk. Zo houd je je bezig met het uitbrengen en controleren van exploten en het uitrijden van deze. Daarnaast leg je (bewijs)beslagen, voer je ontruimingen uit en geef je advies op het gebied van proces-, beslag- en executierecht. De ambtelijke jurisprudentie en vakliteratuur houd je goed in de gaten.

Wat vragen wij van jou?
· Je hebt een HBO Rechten opleiding in de richting van Gerechtsdeurwaarder afgerond;
· Je bent in het bezit van een B rijbewijs;
· Je woont in het noorden van Nederland;
· Flexibiliteit, planning & organiseren en resultaatgerichtheid. Ook straal je zelfvertrouwen uit en ben je kritisch;
· Nauwkeurigheid en uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een overeenkomst voor 40 uur. Je wordt beloond conform het AGIN Pranger salarisgebouw, ontvangt 8% vakantietoeslag, een auto van de zaak (privé lease mogelijk), een goede pensioenregeling en een winstdelingsregeling. Daarnaast ontvang je vakantiedagen en een onkostenregeling op basis van onze secundaire arbeidsvoorwaarden.

In welke functie je ook start, er wordt altijd met een goed inwerkprogramma in je geïnvesteerd om je alles te leren! Als organisatie zijn we continu in beweging, dat houdt in dat je juridische kennis elke dag vergroot wordt. Een prettige werksfeer vinden wij heel belangrijk, onze leuke bedrijfsfeesten en gezellige barbecues wil je daarom niet missen!

Interesse?
Wil je meer weten voordat je gaat solliciteren? We vertellen je er graag meer over! Je kunt ons bellen op 088-123 4 123.
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV via bijgaande sollicitatiebutton of per mail ter attentie van Anouk Stoffers.
Er dient een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) afgegeven te worden. Een assessment en een referentiecheck kunnen onderdeel uit maken van de selectieprocedure.

Online solicitatie
*verplichte velden