Vacature Toegevoegd Gerechtsdeurwaarder

Toegevoegd Gerechtsdeurwaarder voor de regio Noord-Nederland | 32-40 uur

Wie zoeken wij?
Wij zoeken voor de regio Noord-Nederland een nieuwe collega die net zo enthousiast is om voor onze klanten geld te incasseren als wij dat zijn. Niets is vervelender voor onze klanten dan wanneer zij niet betaald krijgen voor de door hun geleverde producten of diensten. Samen met alle collega’s van AGIN Pranger zie jij het als je grootste uitdaging om het geld toch geïncasseerd te krijgen. Jij hebt hierin een belangrijke rol!

Wat ga je doen?
Als (T) Gerechtsdeurwaarder ben je bevoegd om ambtshandelingen uit te voeren en treed je namens onze opdrachtgevers op om openstaande schulden te innen. Een verantwoordelijke functie waarbij je samen je collega’s altijd op zoek bent naar de beste oplossing voor de opdrachtgever. Samen met een gezonde dosis lef en overtuigingskracht ga je te werk. Zo houd je je bezig met het uitbrengen en controleren van exploten en het uitrijden van deze. Daarnaast leg je (bewijs)beslagen, voer je ontruimingen uit en geef je advies op het gebied van proces-, beslag- en executierecht. En dit allemaal in het mooie Noorden! Dagelijks bevind je je in verschillende steden, dorpen en tussen de landerijen: een werkdag vliegt voorbij!

Wat verwachten wij van jou?
· Je hebt de opleiding HBO Rechten in de richting van Gerechtsdeurwaarder afgerond;
· Je woont in Noord-Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe of de kop van Overijssel);
· Je bent in het bezit van een B rijbewijs;
· Flexibiliteit, planning & organiseren en resultaatgerichtheid behoren tot jouw kwaliteiten. Ook straal je zelfvertrouwen uit en ben je kritisch;
· De ambtelijke jurisprudentie en vakliteratuur houd je goed in de gaten;
· Je bent nauwkeurig en beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij jou?

  • Een arbeidsovereenkomst tussen de 32 en 40 uur;
  • Een goed salaris;
  • 27 verlofdagen op basis van een fulltime dienstverband;
  • Vakantietoeslag;
  • Auto van de zaak, met privé lease mogelijkheid;
  • Pensioenregeling;
  • Winstdelingsregeling;
  • Volop ontwikkelmogelijkheden!

In welke functie je ook start, er wordt altijd met een goed inwerkprogramma in je geïnvesteerd om je alles te leren! Als organisatie zijn we continu in beweging, dat houdt in dat je juridische kennis elke dag vergroot wordt. Een prettige werksfeer vinden wij heel belangrijk, bij ons zeggen we daarom ook ‘je’ en ‘jij’. Tip: je wilt onze leuke bedrijfsfeesten en gezellige barbecues echt niet missen!

Interesse?

Wil je meer weten voordat je gaat solliciteren? We vertellen je er graag meer over! Je kunt ons bellen op 088-123 4 123.

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV via bijgaande sollicitatiebutton of per mail (HR@aginpranger.nl) ter attentie van Anouk Stoffers.

Er dient een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) afgegeven te worden. Een assessment en een referentiecheck kunnen onderdeel uit maken van de selectieprocedure.

Ik wil deze baan!
*verplichte velden