Traineeship ‘van start als specialist’

Traineeship van start als specialist

Altijd al eens willen weten hoe de vorderingen geïncasseerd worden bij een gerechtsdeurwaarderskantoor of wat een gerechtsdeurwaarder in de praktijk nu eigenlijk exact doet? En welke maatschappelijke rol wij als kantoor hebben? Ga van start als specialist bij AGIN Pranger! In een periode van 6 maanden leren wij jou alles van ons specialisme!

Aangenaam!

Wij zijn AGIN Pranger. Een incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor met 3 vestigingen en een gezellige groep collega’s. Wij werken dagelijks samen om vorderingen te innen en juridische procedures te voeren voor onze opdrachtgevers in een boeiende branche waar geen dag hetzelfde is. We hebben een gevarieerde opdrachtgeversportefeuille waarin we telkens worden uitgedaagd om doormiddel van creatieve oplossingen, strategisch en commercieel inzicht het beste resultaat te behalen. Dit uiteraard allemaal binnen de juridische kaders. Dus zoek je een uitdaging? Die hebben wij wel!

Noem ons no nonsense, nuchter, maar wat ons typeert is ons enthousiasme om kwaliteit te leveren, successen te behalen en de verwachtingen van opdrachtgevers te overtreffen!

Hoe ziet het traineeship eruit?

Je komt te werken binnen het team Overheidsinvordering, een enthousiast team van 8 professionals. Vanaf dag één ben jij onze 9de professional, dat wil zeggen dat je direct met het team meewerkt en dus start aan jouw ontwikkeling. Jezelf ontwikkelen door het te doen, wij geloven dat daar de kracht in zit!

In je eerste weken zullen we je meenemen door de organisatie en je kennis over beslag- en executierecht verbreden en verdiepen zodat je een goed fundament hebt. Vanaf daar bouwen we samen verder aan jouw kennis en vaardigheden. Zo leer je onder andere beslagen te maken, de beslagvrijevoet te berekenen en (telefonisch) te incasseren om uiteindelijk volledige dossiers te behandelen!

Wat breng jij mee?

Enthousiasme! Jij hebt zin in deze uitdaging en wilt jezelf graag ontwikkelen binnen ons specialisme. Je ziet het als een uitbreiding van je kennis, doordat je recent een juridische MBO of HBO studie hebt afgerond. Om van start als specialist te kunnen gaan ben je vanaf februari 2023 minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

Je ontvangt een marktconform salaris, vakantietoeslag, eventueel een reiskostenvergoeding, een goede pensioenregeling en een winstdelingsregeling. Daarnaast ontvang je minimaal 27 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. Het traineeship wordt aangeboden voor onze vestigingen Assen en Apeldoorn, afhankelijk van je woonplaats wordt de uiteindelijke standplaats gekozen.

En daarna?

Na het traineeship staat de wereld binnen AGIN Pranger voor je open! We bieden je een baan binnen het team aan en stimuleren je verdere ontwikkeling. Als organisatie zijn we continu in beweging, dat houdt in dat je juridische kennis elke dag vergroot wordt. Je kunt doorgroeien naar verschillende portefeuilles of in de toekomst aan de slag als deurwaarder, het is maar net welk pad je zelf wilt bewandelen!

Ga jij van start?

Solliciteer dan via bijgaande sollicitatiebutton of per e-mail (HR@aginpranger.nl) ter attentie van Anouk Stoffers. Je kunt binnen één werkdag een reactie van Anouk verwachten.

Wil je meer weten voordat je gaat solliciteren? Onze HR Adviseur Anouk vertelt je er graag meer over! Je kunt Anouk bellen op 088 – 123 4 123.

Voor deze functie is het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) noodzakelijk.

Ga jij van start als specialist?
*verplichte velden