OPDRACHTGEVERS

Voor opdrachtgevers

Alles wat u wilt weten

Dossier online

Natuurlijk wilt u op de hoogte zijn van de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren. Wij hechten er waarde aan dat u altijd toegang heeft tot de dossiers die wij voor u aan het incasseren zijn of die wij in het verleden voor u geïncasseerd hebben. Vul hieronder uw klantcode en wachtwoord in en bekijk 24/7 de actuele status van uw lopende dossiers en de historie van uw gesloten dossiers. 

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week meekijken met de ontwikkelingen in uw dossier.

Dat is transparant.

Voorbeeldbrieven

Voor u hebben wij een aantal voorbeeldbrieven beschikbaar gemaakt. Heeft u behoefte aan een ander voorbeeld, neem dan gerust contact met ons op. Klik op de brieven om deze te openen.

1) Herinnering  

Veel voorkomende begrippen

In ons vak wordt veel vakjargon gebruikt, wat betekenen die termen nou eigenlijk allemaal? Voor u hebben wij een begrippenlijst opgesteld om hier uitleg over te geven, deze is hier te raadplegen.

Bereken uw incassokosten

Hoofdsom Kosten (% van hoofdsom)
2.500,- of minder 15 % (minimum van 40,-)
2.500,- t/m 5.000,- 10 %
5.000,- t/m 10.000,- 5 %
10.000,- t/m 200.000,- 1%
meer dan 200.000,- 0.5% (maximum van 6.775,-)

BTAG tarieven en termijnen rechtsvordering

De tarieven voor ambtshandelingen die wij voor u op uw debiteur kunnen verhalen worden door de overheid vastgesteld in het zogenaamde Besluit Tarieven Ambtshandelingen Gerechtsdeurwaarders, kortweg BTAG. De actuele tarieven conform BTAG kunt u hier raadplegen.

In het wetboek van Burgerlijke rechtsvordering staan heel veel termijnen genoemd die voor een gerechtsdeurwaarder en de schuldeiser belangrijk zijn. Wij hebben de termijnen in een handig overzicht voor u onder elkaar gezet.
De termijnen voor rechtsvordering kunt u hier raadplegen.

Algemene voorwaarden

Op onze diensten zijn Algemene Voorwaarden en Tarieven van toepassing. De Algemene voorwaarden en Tarieven kunt u hier lezen en zijn tevens gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel op 7 maart 2016 onder nummer 04061705. 

AGIN Pranger gaat vandaag al voor u aan het werk

Ook voor juridisch advies bent u bij AGIN Pranger aan het juiste adres.
Share by: