ONZE DIENSTEN

ONZE DIENSTEN


Wij bieden een breed scala aan professionele diensten, zodat we altijd aan uw behoeften kunnen voldoen. Maatwerk, dat is AGIN Pranger. 

 DEBITEURENBEHEER

Onze ervaren debiteurenbeheerders dringen de gemiddelde betalingstermijn terug voor bedrijven in de meest uiteenlopende branches. Wanneer wij uw debiteurenbeheer uitvoeren vindt er dagelijkse controle op de betalingen plaats en wordt direct actie ondernomen wanneer dat nodig is. Uw geldstroom is onze zorg, informeer gerust naar de diverse mogelijkheden. 

 HERINCASSO

Bent u of uw incassopartner van mening dat uw vordering niet geïncasseerd kan worden? Of wilt u simpelweg geen kosten meer betalen voor het incasseren van uw vordering? Wanneer u er zeker van wilt zijn dat echt het maximale eruit is gehaald zonder dat u daarbij kostenrisico wilt lopen, kies dan voor Herincasso. Nooit een nota, alleen maar opbrengst!

INCASSO

Het hoogste minnelijke incassoresultaat en altijd tegen een zeer scherp tarief. Wij leveren een maximale inspanning om uw vordering te innen, wij doen dit door persoonsgericht te incasseren. Hiermee behalen wij snel en maximaal resultaat tegen zo laag mogelijke kosten voor alle partijen.  Uw vordering is bij ons in goede handen. 

JURISTEN

Onze deskundige juristen vertegenwoordigen u of uw organisatie wanneer u ons nodig heeft.  Adviseren, onderhandelen en voorkomen, wij zijn er goed in. Soms is een gerechtelijke procedure het enige dat u nog kunt doen om een optimaal resultaat te behalen,  wij starten dan voor u een gerechtelijk traject en wij ontzorgen u volledig. U kunt rekenen op onze expertise. 


 GERECHTSDEURWAARDERS

Zodra wij over een executoriale titel beschikken dan starten wij voor u met de tenuitvoerlegging. In elke fase van het traject staat het resultaat voorop en daarbij staan de  kernwaarden van uw en onze organisatie centraal. Onze gerechtsdeurwaarders werken zeer doelgericht en zij halen het maximale rendement uit iedere situatie, zij gaan tot het uiterste voor u.  

ADVIES

Onze specialisten adviseren u op diverse gebieden. Of het nu de inrichting van uw eigen debiteurenbeheer, het inschatten van bepaalde (financiële) risico's of het opstellen van algemene voorwaarden betreft, wij helpen u graag om de juiste keuze te maken.  Mocht u nu of in de toekomst met een Prangende vraag zitten, neem gerust contact met ons op want wij adviseren u graag. 

Alle diensten die u nodig heeft onder één dak.

U kunt u heel eenvoudig binnen 1 minuut online een zaak indienen, wij werken voor u in heel Nederland. Met ons dossieronline systeem heeft u voortdurend volledig inzicht in het proces. U heeft namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week realtime de mogelijkheid om het traject op de voet te volgen. Wij werken volledig transparant volgens het open keuken principe!
CONTACT OPNEMEN

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij helpen u graag!

Wij vernemen graag precies waar u behoefte aan heeft, zodat wij u de optimale oplossing kunnen bieden. Laat ons weten wat u wilt en wij zullen ons uiterste best doen om u optimaal van dienst te zijn. 
CONTACT OPNEMEN
Share by: