Medewerker Secretariaat

Medewerker Secretariaat voor onze vestiging in Assen

Aangenaam!

Wij zijn AGIN Pranger. Een incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor met 3 kantoren en een gezellige groep collega’s met allemaal hetzelfde doel. Samenwerken om vorderingen te innen voor onze opdrachtgevers. We werken in een boeiende branche waar geen dag hetzelfde is. We hebben een gevarieerde opdrachtgeversportefeuille waarin we telkens worden uitgedaagd om doormiddel van creatieve oplossingen, strategisch en commercieel inzicht het beste resultaat te behalen. Dit uiteraard allemaal binnen de juridische kaders. Dus zoek je een uitdaging? Die hebben wij wel!

Noem ons no nonsense, nuchter, maar wat ons typeert is ons enthousiasme om vorderingen te innen voor onze opdrachtgevers. Dat doen we door kwaliteit te leveren, successen te behalen en verwachtingen van opdrachtgevers te overtreffen!

Wie zoeken wij?

Als Medewerker Secretariaat ben je een duizendpoot (maar dan met twee handen en twee voeten) met een focus op het ontzorgen van je collega’s. Dit doe je bijvoorbeeld door het behandelen van het inkomende telefoonverkeer (tweede lijn en bij afwezigheid Front Office Medewerker de eerste lijn), de e-mail en de in- en uitgaande post. Ook beheer je het archief en zorg je ervoor dat deze altijd up-to-date is. De administratie? Daar voel jij je thuis in! Je ondersteunt bijvoorbeeld onze afdeling Incasso bij het invoeren van nieuwe zaken. Te allen tijde zorg jij dat alles op rolletjes loopt en correct is verwerkt. Kortom: jij faciliteert in allerlei voorkomende werkzaamheden.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt affiniteit met een juridische werkomgeving en ervaring met het voeren van telefonische gesprekken;
  • Je beschikt over minimaal MBO+ werk en denkniveau en hebt bij voorkeur een secretariële studie afgerond of bent deze aan het volgen/afronden, relevante werkervaring is een pre;
  • Flexibiliteit, focus en stressbestendigheid. Ook behoort plannen & organiseren tot je kwaliteiten;
  • Je vindt het leuk om op de woensdag de taken van de Front Office over te nemen en ziet het als een mooie ‘breek’ van de week!
  • Je bent nauwkeurig en beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. Beheers je naast Nederlands ook Duits, Engels of een andere taal? Dan is dit een mooie aanvulling!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een overeenkomst voor 40 uur (parttime in overleg mogelijk, beschikbaarheid op de woensdag is een vereiste). Je ontvangt een marktconform salaris, vakantietoeslag, eventueel een reiskostenvergoeding, een goede pensioenregeling en een winstdelingsregeling. Daarnaast ontvang je 27 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.

In welke functie je ook start, er wordt altijd met een goed inwerkprogramma in je geïnvesteerd om je alles te leren! Als organisatie zijn we continu in beweging, dat houdt in dat je juridische kennis elke dag vergroot wordt. Een prettige werksfeer vinden wij heel belangrijk, onze leuke bedrijfsfeesten en gezellige barbecues wil je daarom niet missen!

Interesse?

Wil je meer weten voordat je gaat solliciteren? We vertellen je er graag meer over! Je kunt ons bellen op 088-123 4 123.

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV via bijgaande sollicitatiebutton of per mail (HR@aginpranger.nl) ter attentie van Anouk Stoffers.

Er dient een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) afgegeven te worden. Een test en een referentiecheck kunnen onderdeel uit maken van de selectieprocedure.

Interesse?
*verplichte velden