Medewerker Backoffice

Medewerker Backoffice voor onze vestiging in Assen

Aangenaam!
Wij zijn AGIN Pranger. Een incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor met 4 kantoren en een gezellige groep collega’s met allemaal hetzelfde doel. Samenwerken om vorderingen te innen voor onze opdrachtgevers. We werken in een boeiende branche waar geen dag hetzelfde is. We hebben een gevarieerde opdrachtgeversportefeuille waarin we telkens worden uitgedaagd om doormiddel van creatieve oplossingen, strategisch en commercieel inzicht het beste resultaat te behalen. Dit uiteraard allemaal binnen de juridische kaders. Dus zoek je een uitdaging? Die hebben wij wel!

Noem ons no nonsense, nuchter, maar wat ons typeert is ons enthousiasme om vorderingen te innen voor onze opdrachtgevers. Dat doen we door kwaliteit te leveren, successen te behalen en verwachtingen van opdrachtgevers te overtreffen!

Wie zoeken wij?

Als Medewerker Backoffice ben je een duizendpoot (maar dan met twee handen en twee voeten) met een focus op het ontzorgen van je collega’s. Dit doe je bijvoorbeeld door het behandelen van het inkomende telefoonverkeer (tweede lijn en bij afwezigheid Front Office Medewerker de eerste lijn), de e-mail en de in- en uitgaande post. Ook beheer je het archief en zorg je ervoor dat deze altijd up-to-date is. De administratie? Daar voel jij je thuis in! Je ondersteunt bijvoorbeeld onze afdeling Incasso bij het invoeren van nieuwe zaken. Te allen tijde zorg jij dat alles op rolletjes loopt en correct is verwerkt. Kortom: jij faciliteert in allerlei voorkomende werkzaamheden.

Wat vragen wij van jou?
· Je hebt (minimaal) een MBO-4 opleiding in de richting van administratief/secretarieel afgerond of bent deze aan het afronden;
· Je hebt affiniteit met een juridische omgeving;
· Flexibiliteit, focus en stressbestendigheid. Ook behoort plannen & organiseren tot je kwaliteiten;
· Nauwkeurigheid en uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.

Ben je starter op de arbeidsmarkt en heeft deze vacature je aandacht getrokken? Twijfel dan niet en solliciteer, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een overeenkomst voor 40 uur. Je ontvangt een marktconform salaris, vakantietoeslag, eventueel een reiskostenvergoeding, een goede pensioenregeling en een winstdelingsregeling. Daarnaast ontvang je 27 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.
In welke functie je ook start, er wordt altijd met een goed inwerkprogramma in je geïnvesteerd om je alles te leren! Als organisatie zijn we continu in beweging, dat houdt in dat je juridische kennis elke dag vergroot wordt. Een prettige werksfeer vinden wij heel belangrijk, onze leuke bedrijfsfeesten en gezellige barbecues wil je daarom niet missen!

Interesse?
Wil je meer weten voordat je gaat solliciteren? We vertellen je er graag meer over! Je kunt ons bellen op 088-123 4 123.

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV via bijgaande sollicitatiebutton of per mail ter attentie van Anouk Stoffers.

Er dient een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) afgegeven te worden. Een test en een referentiecheck kunnen onderdeel uit maken van de selectieprocedure.

Online solicitatie
*verplichte velden