Medewerker Marketing & Sales

Medewerker Marketing & Sales voor onze vestiging in Assen

 

Aangenaam!

Wij zijn AGIN Pranger. Een incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor met 3 kantoren en een gezellige groep collega’s met allemaal hetzelfde doel. Samenwerken om vorderingen te innen voor onze opdrachtgevers. We werken in een boeiende branche waar geen dag hetzelfde is. We hebben een gevarieerde opdrachtgeversportefeuille waarin we telkens worden uitgedaagd om doormiddel van creatieve oplossingen, strategisch en commercieel inzicht het beste resultaat te behalen. Dit uiteraard allemaal binnen de juridische kaders. Dus zoek je een uitdaging? Die hebben wij wel!

Noem ons no nonsense, nuchter, maar wat ons typeert is ons enthousiasme om vorderingen te innen voor onze opdrachtgevers. Dat doen we door kwaliteit te leveren, successen te behalen en verwachtingen van opdrachtgevers te overtreffen!

Wat ga je doen?

Als Medewerker Marketing & Sales weet jij als geen ander hoe belangrijk overtuigingskracht is. Met jouw kwaliteiten weet jij (potentiële) klanten te enthousiasmeren over de diensten van AGIN Pranger. Ook streef je naar continue verbetering van onze marktpositie, dit doe je bijvoorbeeld door het ontwikkelen en uitvoeren van communicatiemiddelen, markt- en acquisitiestrategieën. Om zichtbaar te blijven voor onze klanten en andere stakeholders, zorg je voor interessante (vakinhoudelijke) content op onze mediakanalen. Dit kan zich uiten in zowel het ontwikkelen als coördineren van deze content. In je functie heb je veel contact met onder andere collega’s, geïnteresseerde partijen en (potentiele) klanten.

Niets is te gek! Als Medewerker Marketing & Sales krijg je veel bewegingsvrijheid om de gestelde doelstellingen te realiseren. Jij weet hierin creatief te zijn, overzicht te behouden en de verantwoordelijkheid te dragen.

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over een afgeronde relevante HBO-opleiding;
  • Je hebt affiniteit met een juridische omgeving en marketing;
  • Werkervaring in een soortgelijke functie is een pré;
  • Je bent enthousiast, nauwkeurig, creatief, kritisch, integer en hebt overtuigingskracht en analytisch inzicht. Daarnaast beschik je over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.

Ben je starter op de arbeidsmarkt en heeft deze vacature je aandacht getrokken? Twijfel dan niet en solliciteer, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een overeenkomst voor 40 uur. Je ontvangt een marktconform salaris, vakantietoeslag, eventueel een reiskostenvergoeding, een goede pensioenregeling en een winstdelingsregeling. Daarnaast ontvang je 27 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.

In welke functie je ook start, er wordt altijd met een goed inwerkprogramma in je geïnvesteerd om je alles te leren! Als organisatie zijn we continu in beweging, dat houdt in dat je juridische kennis elke dag vergroot wordt. Een prettige werksfeer vinden wij heel belangrijk, bij ons zeggen we daarom ook ‘je’ en ‘jij’. Tip: je wilt onze leuke bedrijfsfeesten en gezellige barbecues echt niet missen!

Interesse?

Wil je meer weten voordat je gaat solliciteren? We vertellen je er graag meer over! Je kunt ons bellen op 088-123 4 123.

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV  via bijgaande sollicitatiebutton of per mail (HR@aginpranger.nl) ter attentie van Anouk Stoffers.

Er dient een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) afgegeven te worden. Een assessment en een referentiecheck kunnen onderdeel uit maken van de selectieprocedure.

Online sollicitatie
*verplichte velden