Medewerker financiële administratie

Medewerker financiële administratie

Medewerker financiële administratie voor onze vestiging in Assen
Als medewerker financiële administratie ben je verantwoordelijk voor een tijdige en foutloze financiële administratie. Daarnaast denk je mee over het oplossen van complexe financiële vraagstukken.

Wie zoeken wij
Ben je pro actief, heb je oog voor detail en een groot verantwoordelijkheidsgevoel om zorg te dragen voor een juiste administratie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder kun je goed overweg met diverse automatiseringssystemen zoals Excel. Ben je starter op de arbeidsmarkt? Dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren!

Tijdens je werkzaamheden houd je er rekening mee dat de richtlijnen van onze beroepsgroep (KBvG), de Gerechtsdeurwaarderswet en andere geldende richtlijnen in acht worden genomen. Je stelt diverse rapportages op, maakt analyse en levert een bijdrage aan de financiële projecten. Aangezien je contact hebt met diverse partijen (collega’s, opdrachtgevers, leveranciers etc.) is het belangrijk dat je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Ook houd je, je bezig met het verwerken van diverse binnenkomende betalingen en crediteuren- en debiteurenbeheer.

Wie ben jij

  • Je beschikt over een afgeronde financiële HBO opleiding (bv. HBO Commerciële Economie/Bedrijfseconomie)
  • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring
  • Je bent analytisch sterk, kritisch, integer en betrouwbaar

Wat bieden wij jou

  • Een uitdagende functie waarbij initiatief wordt gewaardeerd
  • Een fulltime dienstverband van 40 uur
  • Een fijne werksfeer met leuke collega’s
  • Een winstdelingsregeling
  • Een pensioenregeling

Wie zijn wij
Wij zijn een incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor waarbij we vanuit 4 vestigingen samenwerken om onze opdrachtgevers te kunnen bedienen. Door de no-nonsense werkmentaliteit en onze vastberadenheid staan we bekend om het leveren van kwaliteit.

Is dit jouw baan?
Jouw motivatiebrief en CV kun je sturen door te mailen naar hr@aginpranger.nl ter attentie van Anouk Stoffers of vul het sollicitatieformulier hieronder in. Heb je vragen over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Anouk Stoffers via telefoonnummer 088-123 4 123

Er dient een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) afgegeven te worden. Een test en een referentiecheck kunnen onderdeel uit maken van de selectieprocedure.