Vacature Manager Juridische Zaken

Manager Juridische Zaken Assen of Apeldoorn | 32-40 uur

Wat ga je doen als Manager Juridische Zaken bij AGIN Pranger?

Als Manager Juridische Zaken ben je eindverantwoordelijke voor onze juridische afdeling (2.6 FTE). Je coacht je collega’s op individueel en werkinhoudelijk gebied en stuurt de verschillende interne samenwerkingen met andere afdelingen aan. Ook draag je zorg voor een kwalitatief hoogwaardige juridische dienstverlening voor onze opdrachtgevers en de commerciële groei van de juridische afdeling. Naast deze uitdagende rol adviseer je opdrachtgevers actief bij verschillende (complexe) juridische vraagstukken. Je bereidt (proces-)stukken voor en je vertegenwoordigt onze opdrachtgevers gedurende het gehele proces. Kortom een functie waarin je juridische kwaliteiten kan combineren met managen en coachen.

Wie zoeken wij?

We verwachten dat je over durf beschikt, initiatief neemt en kansen benut. Je profileert jezelf als klantgericht (intern/extern) en commercieel, maar weet ook te coachen en te inspireren. Dit houdt in dat je beschikt over strategisch inzicht en een hoge mate van klantbewustzijn. Als Manager Juridische Zaken krijg je veel bewegingsvrijheid om de gestelde doelstellingen te realiseren. Jij weet hierin creatief te zijn, overzicht te behouden en de verantwoordelijkheid te dragen. Je vindt het belangrijk om up-to-date te blijven in je eigen vakgebied, zodat je veranderingen en ontwikkelingen voor kunt blijven. Je signaleert kansen en creëert praktische oplossingen voor AGIN Pranger en haar klanten.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je beschikt over een afgeronde WO opleiding Nederlands Recht;
 • Je straalt zelfvertrouwen uit, je bent (positief) kritisch, zelfstandig, ondernemend, resultaatgericht en communicatief sterk;
 • Je bent een kritische sparringpartner en verbinder.

Wat bieden wij jou?

 • Een arbeidsovereenkomst tussen de 32 en 40 uur;
 • Een goed salaris;
 • 27 verlofdagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Vakantietoeslag;
 • Reiskostenvergoeding (optioneel);
 • Pensioenregeling;
 • Winstdelingsregeling;
 • Volop ontwikkelmogelijkheden!

In welke functie je ook start, er wordt altijd met een goed inwerkprogramma in je geïnvesteerd om je alles te leren! Als organisatie zijn we continu in beweging, dat houdt in dat je juridische kennis elke dag vergroot wordt. Een prettige werksfeer vinden wij heel belangrijk, bij ons zeggen we daarom ook ‘je’ en ‘jij’. Tip: je wilt onze leuke bedrijfsfeesten en gezellige barbecues echt niet missen!

De vacature wordt aangeboden voor onze vestigingen in Assen en Apeldoorn, afhankelijk van je woonplaats wordt de uiteindelijke standplaats gekozen.

Interesse?

Wil je meer weten voordat je gaat solliciteren? We vertellen je er graag meer over! Je kunt ons bellen op 088-123 4 123.

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV via bijgaande sollicitatiebutton of per mail (HR@aginpranger.nl) ter attentie van Anouk Stoffers. Je kunt binnen één werkdag een reactie van Anouk verwachten.

We vinden het belangrijk dat toekomstige collega’s voor ingang van de arbeidsovereenkomst een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen overhandigen. Een assessment en een referentiecheck kunnen onderdeel uit maken van de selectieprocedure.

Ik wil deze baan!
*verplichte velden