Ruim 65 jaar ervaring
Persoonlijk contact
Maatwerk
Hoog resultaat

Vacature Juridisch Medewerker Planning

Juridisch Medewerker Planning Heerenveen | 24-40 uur

Wat ga je doen als Juridisch Medewerker Planning bij AGIN Pranger?

Ter uitbreiding van ons Ambtelijk team in Heerenveen zoeken wij een nieuwe collega die net zo enthousiast is om voor onze klanten geld te incasseren (indirect) als wij dat zijn. Niets is vervelender voor onze klanten dan wanneer zij niet betaald krijgen voor de door hun geleverde producten of diensten. Samen met alle collega’s van AGIN Pranger zie jij het als je grootste uitdaging om het geld toch geïncasseerd te krijgen. Jij hebt hierin een belangrijke rol!

Als Juridisch Medewerker Planning zorg jij er namelijk voor dat de Gerechtsdeurwaarder haar ambtshandelingen uit kan voeren. Dit doe je bijvoorbeeld door exploten te toetsen op de juridische juistheid. Ook maak je zelf exploten klaar, werk je routes voor de Gerechtsdeurwaarders uit en bereid je deze tot in de puntjes voor. In deze functie heb je veel contact met collega’s en derden zoals advocaten, gemeentes, politie, slotenmakers en ontruimploegen. Doordat opdrachten ieder moment van de dag jullie afdeling kunnen bereiken, is het belangrijk dat je flexibel bent. Spoedopdrachten vragen direct acties van jou.

Kortom: je wordt in dit werk uitgedaagd, je behaalde resultaat is heel tastbaar en je leert veel. Een werkdag vliegt voorbij en is onvoorspelbaar!

Wat verwachten wij van jou?

 • Je beschikt over HBO werk en denkniveau en hebt een juridische studie afgerond (of bent deze aan het volgen/afronden) of je beschikt over een afgeronde juridische MBO opleiding aangevuld met relevante werkervaring binnen de branche;
 • Je hebt affiniteit met een juridische werkomgeving;
 • Flexibiliteit, focus en stressbestendigheid behoren tot jouw kwaliteiten. Ook ben je sterk in plannen & organiseren, straal je zelfvertrouwen uit en ben je kritisch
 • Je bent nauwkeurig en beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. Beheers je naast Nederlands ook Duits, Engels of een andere taal? Dan is dit een mooie aanvulling!

Wat bieden wij jou?

 • Een arbeidsovereenkomst tussen de 24 en 40 uur;
 • Een goed salaris;
 • 27 verlofdagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Vakantietoeslag;
 • Reiskostenvergoeding (optioneel);
 • Pensioenregeling (vanaf 21 jaar);
 • Winstdelingsregeling;
 • Volop ontwikkelmogelijkheden!

In welke functie je ook start, er wordt altijd met een goed inwerkprogramma in je geïnvesteerd om je alles te leren! Als organisatie zijn we continu in beweging, dat houdt in dat je juridische kennis elke dag vergroot wordt. Een prettige werksfeer vinden wij heel belangrijk, bij ons zeggen we daarom ook ‘je’ en ‘jij’. Tip: je wilt onze leuke bedrijfsfeesten en gezellige barbecues echt niet missen!

Interesse?

Wil je meer weten voordat je gaat solliciteren? We vertellen je er graag meer over! Je kunt ons bellen op 088-123 4 123.

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV via bijgaande sollicitatiebutton of per mail (werkenbij@aginpranger.nl). Je ontvangt dan van ons zo snel mogelijk een reactie op je sollicitatie voor Juridisch Medewerker Planning.

We vinden het belangrijk dat toekomstige collega’s voor ingang van de arbeidsovereenkomst een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen overhandigen. Een assessment en een referentiecheck kunnen onderdeel uit maken van de selectieprocedure.

Ik wil deze baan!
*verplichte velden