Financieel Professional

Financieel Professional voor onze vestiging in Assen

Aangenaam!

Wij zijn AGIN Pranger. Een incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor met 3 kantoren en een gezellige groep collega’s met allemaal hetzelfde doel. Samenwerken om vorderingen te innen voor onze opdrachtgevers. We werken in een boeiende branche waar geen dag hetzelfde is. We hebben een gevarieerde opdrachtgeversportefeuille waarin we telkens worden uitgedaagd om doormiddel van creatieve oplossingen, strategisch en commercieel inzicht het beste resultaat te behalen. Dit uiteraard allemaal binnen de juridische kaders. Dus zoek je een uitdaging? Die hebben wij wel!

Noem ons no nonsense, nuchter, maar wat ons typeert is ons enthousiasme om vorderingen te innen voor onze opdrachtgevers. Dat doen we door kwaliteit te leveren, successen te behalen en verwachtingen van opdrachtgevers te overtreffen!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een nieuwe collega die net zo enthousiast is om voor onze klanten geld te incasseren als wij dat zijn (direct/indirect). Niets is vervelender voor onze klanten dan wanneer zij niet betaald krijgen voor de door hun geleverde producten of diensten. Samen met alle collega’s van AGIN Pranger zie jij het als je grootste uitdaging om het geld toch geïncasseerd te krijgen. Jij hebt hierin een belangrijke rol!

Wat ga je doen?

Als Financieel Professional draag je zorg voor de juiste verwerking van alle financiële stromen van onze organisatie. Je houdt daarbij rekening met de richtlijnen van onze beroepsgroep KBvG, de Gerechtsdeurwaarderswet en andere geldende richtlijnen. Dagelijks verwerk je de binnenkomende betalingen uit de dossiers en sluit je dossiers op financieel aspect af. Ook behoort de crediteuren- en debiteurenadministratie tot je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast stel je diverse rapportages op, maak je analyses en lever je een bijdrage aan verschillende financiële projecten. In je functie heb je contact met diverse partijen waaronder opdrachtgevers en leveranciers. Een werkdag vliegt voorbij!

Wat verwachten wij van jou?

  • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding in de richting van Finance & Control, Commerciële Economie of Accountancy,
  • Je hebt affiniteit met een juridische omgeving en bezit bij voorkeur enige juridische kennis;
  • Je hebt enkele jaren werkervaring als Financieel Professional in een bij voorkeur vergelijkbare branche;
  • Je bent analytisch sterk, nauwkeurig kritisch, integer en hebt (uiteraard) cijfermatig inzicht. Daarnaast beschik je uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt alle levels van Excel uitgespeeld en bij voorkeur ook van het systeem Othomatic.

Ben je starter op de arbeidsmarkt en heeft deze vacature je aandacht getrokken? Twijfel dan niet en solliciteer, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een overeenkomst voor 40 uur. Je ontvangt een marktconform salaris, vakantietoeslag, eventueel een reiskostenvergoeding, een goede pensioenregeling en een winstdelingsregeling. Daarnaast ontvang je 27 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.

In welke functie je ook start, er wordt altijd met een goed inwerkprogramma in je geïnvesteerd om je alles te leren! Als organisatie zijn we continu in beweging, dat houdt in dat je juridische kennis elke dag vergroot wordt. Een prettige werksfeer vinden wij heel belangrijk, onze leuke bedrijfsfeesten en gezellige barbecues wil je daarom niet missen!

Interesse?

Wil je meer weten voordat je gaat solliciteren? We vertellen je er graag meer over! Je kunt ons bellen op 088-123 4 123. Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV via bijgaande sollicitatiebutton of per mail (HR@aginpranger.nl) ter attentie van Anouk Stoffers.

Er dient een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) afgegeven te worden. Een assessment en een referentiecheck kunnen onderdeel uit maken van de selectieprocedure.

 

 

Online sollicitatie
*verplichte velden