Vacature Assistent Incassospecialist

Assistent Incassospecialist Assen of Apeldoorn | 8-40 uur

Wie zoeken wij?

Ter uitbreiding van ons team Overheidsinvordering zoeken wij een nieuwe collega die net zo enthousiast is om voor onze klanten geld te incasseren als wij dat zijn. Niets is vervelender voor onze klanten dan wanneer zij niet betaald krijgen voor de door hun geleverde producten of diensten. Samen met alle collega’s van AGIN Pranger zie jij het als je grootste uitdaging om het geld toch geïncasseerd te krijgen. Jij hebt hierin een belangrijke rol!

Wat ga je doen?

Als Assistent Incassospecialist verzorg jij samen met de Incassospecialist de incasso van vorderingen uit één van onze specifieke portefeuilles van A tot en met Z. Dit doe je door onder andere de wensen van de opdrachtgever te vertalen naar de mogelijkheden van de debiteur. Je verwerkt informatie uit verschillende bronnen en hebt dagelijks klantcontact per telefoon en e-mail. Dit betreft ongeveer 60% van de dag, de overige 40% voer je verschillende juridische administratieve handelingen ten aanzien van de portefeuille uit. In deze functie werk je nauw samen met je andere collega’s binnen het team Overheidsinvordering. Samen zijn jullie het aanspreekpunt voor vragen van andere collega’s in de organisatie, zoals Gerechtsdeurwaarders, omtrent de inhoud van de portefeuille. Kortom: jij faciliteert in allerlei voorkomende werkzaamheden. Een werkdag vliegt voorbij!

Wat verwachten wij van jou?

 • Het allerbelangrijkste: je hebt zin in een nieuwe uitdaging en gaat met veel enthousiasme het learning-on-the-job traject met ons aan! Wij gaan je namelijk alles leren over ons fantastische vak en zorgen ervoor dat jij een specialist in incasseren wordt!;
 • Je beschikt over minimaal MBO 4 werk en denkniveau en hebt bij voorkeur een juridische studie afgerond of bent deze aan het volgen/afronden, relevante werkervaring is een pre;
 • Je hebt affiniteit met een juridische omgeving en ervaring met het voeren van telefonische gesprekken;
 • Flexibiliteit, focus en resultaatgerichtheid. Ook straal je zelfvertrouwen uit en ben je kritisch;
 • Je bent nauwkeurig en beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. Beheers je naast Nederlands ook Duits, Engels of een andere taal? Dan is dit een mooie aanvulling!

Wat bieden wij jou?

 • Een arbeidsovereenkomst tussen de 8 en 40 uur, en daarmee ook geschikt als bijbaan voor naast je juridische studie;
 • Een goed salaris;
 • 27 verlofdagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Vakantietoeslag;
 • Reiskostenvergoeding (optioneel);
 • Pensioenregeling (vanaf 21 jaar);
 • Winstdelingsregeling;
 • Volop ontwikkelmogelijkheden!

De vacature wordt aangeboden voor onze vestigingen in Assen en Apeldoorn, afhankelijk van je woonplaats wordt de uiteindelijke standplaats gekozen.

In welke functie je ook start, er wordt altijd met een goed inwerkprogramma in je geïnvesteerd om je alles te leren! Als organisatie zijn we continu in beweging, dat houdt in dat je juridische kennis elke dag vergroot wordt. Een prettige werksfeer vinden wij heel belangrijk, bij ons zeggen we daarom ook ‘je’ en ‘jij’. Tip: je wilt onze leuke bedrijfsfeesten en gezellige barbecues echt niet missen!

Interesse?

Wil je meer weten voordat je gaat solliciteren? We vertellen je er graag meer over! Je kunt ons bellen op 088-123 4 123.

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV via bijgaande sollicitatiebutton of per mail (HR@aginpranger.nl) ter attentie van Anouk Stoffers.

Er dient een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) afgegeven te worden. Een assessment en een referentiecheck kunnen onderdeel uit maken van de selectieprocedure.

 

 

Ik wil deze baan!
*verplichte velden