ADVOCATUUR

Voor advocaten

Waneer u belt zitten wij al in de auto..

Voor de advocatuur werken wij snel, zorgvuldig en met een maximaal rendement. Wanneer het lastig wordt zijn wij op ons best, uw opdracht is bij ons in goede handen. Ambtelijk werk is ons specialisme, ons kantoor is er volledig op ingericht.

Heel Nederland via één loket

Wij beschikken altijd door heel Nederland over een deurwaarder ter plaatse. Probeer onze dienstverlening uit en ervaar zelf de kwaliteit. Het maakt niet uit of u een dagvaarding wilt laten betekenen, een spoedbeslag wilt laten leggen of een auto af wilt laten slepen, wij regelen het zonder zorgen. U kunt via een online portal 24 uur per dag, 7 dagen per week met ons meekijken, maar u kunt ook via een rechtstreeks nummer en e-mailadres met een vast contactpersoon overleggen. Snel, effectief en transparant, dat is AGIN Pranger.

Uw voordelen

Eén loket voor alle ambtshandelingen, incasso en executie waar dan ook in Nederland. Eén vast aanspreekpunt: een jurist of een gerechtsdeurwaarder. Termijngarantie: alle werkzaamheden worden binnen de afgesproken termijnen uitgevoerd. Statusmail: automatische ontvangst van e-mails met daarin mutaties in uw dossiers, bijvoorbeeld bij ambtshandelingen en betalingen. Dossier online: u kunt wanneer u wilt de actuele stand van zaken in het dossier bekijken. Gedreven medewerkers: wij gaan voor het belang van u en uw cliënt.

Spoedzaken

Stel niet uit tot morgen wat vandaag moet. Een spoedbeslaglegging of een hoger beroep dagvaarding op de laatste dag? Een zeer urgent bewijsbeslag omdat het voor de procedure benodigde bewijs anders verdwenen is? Stuur uw opdracht per e-mail naar lo@aginpranger.nl of bel ons. Buiten kantoortijden kunt u rechtstreeks contact hebben via whatsapp met een gerechtsdeurwaarder van ons kantoor, wij erkennen namelijk het belang van uw opdracht.

 06 - 46 49 46 49

Wij gaan vandaag al voor u aan het werk

Ook voor spoedopdrachten en bijzondere executies bent u bij ons aan het juiste adres. 

VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN EN WIJ GAAN DIRECT VOOR U AAN DE SLAG. 

Ingediend door:

Uploaden facturen, ingebrekestelling en (indien aanwezig) verweer. (Max. 5 bestanden, 5MB per bestand)
Ik accepteer de algemene voorwaarden

Centrale aanlevering ambtelijke opdrachten: 
Postbus 139, 8440 AD HEERENVEEN of lo@aginpranger.nl 

new_icons-2
ASSEN

0592-390 390 
Oude Hoofdvaartsweg 1
9405 CA ASSEN 
info@aginpranger.nl
Zaak indienen
new_icons-2
Hengelo (O)

 074-249 03 60
Welbergweg 50
7556 PE HENGELO (O)
info@aginpranger.nl
Zaak indienen
new_icons-2
Heerenveen

0513-626 082
President Kennedylaan 33a
8442 JG HEERENVEEN
info@aginpranger.nl
Zaak indienen
new_icons-2
Apeldoorn

055-588 98 33
Kleine Fluitersweg 253-b
7316 MX APELDOORN
info@deurwaarderdekker.nl
Zaak indienen
Share by: